Vrátí mi zálohu na svatební šaty, když už je nechci?

Prosím o radu. Zaplatila jsem v salónu zálohu na šaty a po čase jsem jinde objevila jiné, hezčí. Máte někodo zkušenost, jestli se když zrušíte zamluvení šatů, vrátí vám zálohu? Předem děkuji za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se stalo to samé...kamarádky mě uvrtaly do načančaných šatů a já se bohužel nechala :-D . O vrácení zálohy jsem žádala hned první pracovní den (vybírala jsem v sobotu) a vrátili mi ji. Ale obvyklé to není. Záleží na koho narazíš, na přístupu salonu apod. Pokud se ti to nepodaří, tak jí zkus prodat jiné nevěstě a nebo nechat propadnout, pokud to není závratná částka.
Odpovědět
Profilova fotka
zkus je o to slušně poprosit, nebo si za tu zálohu vezmi jiné zboží, pokud je to možné. Pokud ne, dej zálohu do bazaru
Odpovědět
elis: děkuji za radu. Zkusim to a uvidíme.
Odpovědět
Já mám bohužel špatnou zkusšenost se salonem Nevěsta v Praze, zálohu mi ani nevrátili (to jsem čekala), ani nepřevedli (chtěli jsme si tam půjčit také oblek pro ženicha a to jsem pevně doufala, že bychom takto mohli mou zálohu udat, ale prý to nejde-nechápu proč, důvod salonu je takový, že oni to prý nedělají), byli velmi nepříjemní a záloha mi propadla :-( . Pořádně si přečti smlouvu, co je tam napsané. Přeju více štěstí!!!
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
přesně tak jak píše nocturno v žádné půjčovně zálohu nevrací,už to tady v diskusi bylo řečeno mockrát,já sama mám šaty zamluvené šaty v Nevěstě a při podepisování smlouvy mi paní řekla přečtěte si pújčovní řád a potom podepište,prostě když už mám šaty zamluvené tak už jinam nejdu ]-( ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
jo jo, asi máte pravdu. Nemají se dělat unáhlená rohodnutí :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem to taky tak měla..zamluvila sem si šaty a pak mi to nedalo tak sem se šla eště podívat jinam a bylo to ..záloha 2000kč mně propadla.. :-( Ale sou horší věci tak z toho moc nešťastná ani nejsu.. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
a co ji tak třeba někomu přenechat, nebo prodat? asi se bude špatně hledat něvěsta , které chce přesně ty tvoje šaty, že? :(:(
Odpovědět
Nocturno: to jsem potřebovala slyšet :-) Nejdůležitější jsou šaty, a že mě teda přijdou dráž než bylo nutné, to je holt daň za to, že jsem zbrklá :-D Slavnostně slibuju, že už pak do žádného jiného salonu nepůjdu!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mam ted podobny problem, ale kdyz vcas zrusim rezervaci (tj. mesic pred terminem vypujceni) mohu zalohu prevest na jinou nevestu... Tak treba v tom tvem salonu to bude taky tak. Hodne stesti :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mně 2000 také propadly, ale mám šaty, které jsou ty pravé, takže holt daň :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,no né vždy je důvodem ke zrušení šatů unáhlenost :-o Mě se třeba stalo,že jsem po vybrání šatů zjistila,že čekám miminko a do svatby mi vylezlo bříško,takže mé vyvolené šaty byli malé a jelikož mi salon Nela v Sokolově nebyl schopný nabídnout jiné ucházející šaty,tak jsem byla přinucena změnit salon,ovšem tento salon semnou ještě jednal jak snějakou školačkou a byly nehorázně nepříjemný i přes to že jim zůstalo za nic 2825kč a ještě po mě chtěli vrátit 1000kč za slevu na prstýnky co mi dali! :-S :-( Horší jednání jsem nikdy nezažila a doufám že už ani nezažiju!Takže nevěsty opravdu si dejte záležet na celkovém výběru šatů celého salonu,protože do takové situace se může dostat každá a pak vám tam mohou nabídnout takové hrůzy,že raději utečete ;-( jako já...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?