Velkoobchod Romantica v Hranicích na Moravě

Profilova fotka
Ahojte, nemáte některá zkušenost s tímto velkoobchodem v Hranici na Moravě? Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Aha.. Já jsem koukala že ty šaty mají hodně levné, tak asi proto nic moc :-| Zdálo se mi to jako dobrý nápad koupit šaty které prodávají do svatebních salonů po celé ČR za tak dobrou cenu.. Tak teď nevím.
Odpovědět
Ahoj, já jsme si koupila šaty Romantika od jedné nevěsty a byla jsem s nima moc spokojená. Akorát jsem po koupi 15 kg hubla, takže jsem je po svatbě prodala dál. Ale skoro rok mi ležely ve skříni a moje drahé příbuzné si je zkoušely a líbily se. (já o nich taky párkrát vlezla :-D ) Hlavně je to supr, mít šaty za cenu půjčovného. V mém případě tedy za čtvrtinu půjčovného :-D Byly sice jednoduchého střihu, ale dost vyšívané korálkama a fakt to bylo hezké, souměrné, atd. ;-) Ale určitě se ještě někdo ozve, pár nevěst v šatech R. jsem tu už viděla
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám z tohoto salonu šaty koupené. Jeden den jsem vyrazila do Hranic, vybrala si šaty a pak čekala asi 2 měsíce na zásilku. Byly moc pěkné a s kabátkem stály něco kolem 12000,-, ale kdybych se náhodou vdávala ještě jednou (ale z celého srdce doufám že se tak nestane) tak si vyberu šaty v půjčovně. Nejdřív mi připadalo romantické mít svoje vlastní šaty, ale obávám se že teď zůstanou jen jako hračka pro děti :) ale je mi líto je prodat. S přístupem personálu jsem tam byla ale moc spokojená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?