Svět krásných šatů, máte zkušenost?

Nemáte někdo zkušenosti se službami Světa krásných šatů (www.svetkrasnychsatu.cz)? Jaká je kvalita, jak sedí, jaká je s nimi spolupráce apod.? Jaký je případně výběr šatů na vyzkoušení na prodejně? Podle webu šijí šaty za rozumnou cenu, sídlí v Praze. Po návštěvě pár pražských salónů jsem mírně vyděšená z cen, tak začínám uvažovat o koupi místo půjčení, ale je to prostě risk..Předem díky za postřehy! Lovu na svatebky zdar ;-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem je už kontaktovala a zatím čekám na odpověď, tak uvidíme, co mi řeknou :-) Jsem na to celkem zvědavá, protože jsem jim záludně poslala dotaz, jestli mi ušijou jedny šaty včetně "lehkých" úprav, jako např jiný typ zapínání, krajka navíc apod, doufám, že to nebude problém a že to cenu moc nezvýší...každopádně budu taky ráda za jakékoliv reference, abych věděla, jestli do toho mám kdyžtak jít ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na stránkách jsem našla "své" šaty, tak jsme taky zvědavá, jestli do toho jít nebo ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to jsou všechno šaty co se prodávají na ebay ne?? myslím z číny?? teda až na to, že tam jsou za více jak poloviční ceny... otázka je jestli je i kvalitně rozdíl
Odpovědět
Kamarádka má odtamtud šaty a byla spokojená, plánuju si je tam také koupit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si koupila šaty v salonu Samsara ve výprodeji za 3000 a jsou nádherné. Je to teda asi taky nějaká čína nebo jiná asie, i paní, která ten salon má, je asiatka a domluvíte se s ní spíš anglicky, ale má tam vždy českou asistentku. A ty moje šaty - popravdě, byla jsem předtím asi ve 4 salonech s převážně evropskou značkovou výrobou a nijak nadšená jsem nebyla a pokud už se mi něco líbilo, tak to bylo za nehorázné ceny. Co jsem vlezla do samsary, tak se mi líbilo snad všechno :) a krásně mi seděli střihem, akorát ty co jsem si koupila, mi byly o kousínek větší, tak mi to tam teď ještě za směšný poplatek upravují. Mají nádherný střih a úžasný materiál, jsou ušité tak, že už pod ně nemusím mít spodničku a mají bohatou sukni s dlouhou vlečkou.. popř. můžu přidat fotku jak mě fotila ségra v salonu
Odpovědět
Dostala jsem na ty stránky tip od kamarádky, jejíž kamarádka si tam šaty koupila. Prej byla strašně spokojená a všichni jí šaty chválili! Bohužel jsem teda viděla jen dvě ne moc směrodatný fotky, tak nevim.. Asi se tam skočim kouknout a uvidíme, jak to na mě zapůsobí ;-) Jinak yvein, dej vědět, jak se to vyvine prosím - asi bych do toho šla taky. Možnost do toho trochu kecat mě taky láká ;)
Odpovědět
Profilova fotka
já bych byla optarná. fotky pěkné, ale podle mě China. Za ty peníze nekoupíte ani látku, natož ušití. Určitě bych raději volila v Mikulově salon Madora. Kde je cena cca 8.000,- ale vyzkoušíte a vyberete si materiál.
Odpovědět
Profilova fotka
O salonu Madora tady na beremese taky hodně čtu...samou chválu :-)
Odpovědět
Ahoj, tak paní mi na mail odpověděla ještě dneska, tak hned píšu, jak to dopadlo ;-) Prý jde měnit typ zapínání (já místo šněrování chtěla zip a knoflíčky) a na úpravách korzetu se budeme ještě domlouvat, zatím se mě jenom ptají, jak si to představuju, ale jestli to půjde nebo ne nepíšou :-D Co už ale vím je, že na šatech, které jsem si od nich "vybrala", nejde na spodní lem sukně přišít krajka, což je sice škoda, ale asi bych to přežila. A cenu za úpravy uvádí max 599 kč, v závislosti na tom, co všechno si vymyslím ;-) Každopádně mám v záloze ještě i madoru, spíš zatím ještě tápu a hledám, dělám průzkum atd, ještě jsem se totiž nerozhodla, jaké z mých dvou favoritek budu chtít :-P
Odpovědět
Profilova fotka
@yvein ja když jsem koukala na způsob dobu dodání a teď tu píšeš s tím zapínáním.... to je překopírovaný z ebay.... bych se ani nedivila kdyby to objednávali někde z asie a jen si tam přidali pěkně cenu, pač na ebay ti to taky za menší poplatek upraví
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam byla s kamarádkou vybírat šaty pro ní. Vše to je v panelákovém bytě. Pán co tam byl je ochotný. Když v místnosti byly šaty co si kamarádka chtěla vyzkoušet, ovšem nebyla tam správná velikost tak je hned přinesl. Jsou tam dvě místnosti kde se šaty zkouší. Na šatech co tam mají na vyzkoušení je poznat, že už je někdo zkoušel, ale není to nic hroznýho. Tenhle obchod se mi libí v tom, že pokud si tam objednáte šaty, vyzkoušíte si je a když vám nesedí třeba velikost, objednají nové a platíte pouze ty co si opravdu koupíte. Tento týden tam jdeme znovu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ale to, že to jsou šaty z ebay je 100% ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, kdyby měl někdo zájem o reálné fotky dvou šatů z tohoto obchodu, napište IP, klidně přepošlu....každopádně, já nejsem na šaty teda nijak náročná, nevypadají vůbec zle...samozřejmě se od originálu liší, ale není to nic nehezkého ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Moje zkušenost bohužel není dobrá... :-| Že jsou šaty šity v Číně je mi celkem jedno. ALE... šaty jsem si objednávala schválně 11 týdnů předem, abych se vyhnula nějakému tomu zbytečnému stresu, že bych měla šaty na poslední chvíli. V prodejně na Vinohradech jsem si vyzkoušela vzorový kus, zálohu zaplatila ten den a čekala (pán říkal, že od zaplacení zálohy šaty budou cca do měsíce). Po šesti týdnech jsem napsala email, jak to vypadá s mou objednávkou, po dvou dnech přišla odpověď, že šaty budou v dalším týdnu připravené. Po dalších dvou týdnech (8 týdnů od objednání) jsem psala znovu. Žádná odpověď... Po dvou dnech od emailu jsem začala volat - nikdo mi nebral telefon celé 4 dny. :-S Věřte, že nervozita stoupala každým dnem, protože můj den D se blížil. Po 4 dnech volání 4-6x denně, mi vzal pán telefon, a řekl, že mám přijet v dalším týdnu na zkoušku šatů a že bez obav, že se vše stihne. Zkouška (týden před svatbou!!!) se konala na Butovicích v bytě majitele, majitel doma nebyl, jen jeho syn. Šaty mi neseděly a pan syn mě ubezpečil, že není problém je upravit... Ovšem jaksi chyběla na této schůzce švadlena. :-S Šaty chtěl na mě nafotit na mobil a popsat jí, jak šaty nesedí!!! Chápete to??? :-o Připadala jsem si jako ve špatném snu... Takže jsme si domluvili další zkoušku i se švadlenou. (5 dní před svatbou!) Švadlena si vše naměřila a ubezpečila mě, že úpravy budou stačit a u další zkoušky být nemusí. Další zkouška (3 dny před svatbou) dopadla špatně - šaty pořád neseděly (podotýkám, že mám normální konfekční velikost 38). Málem jsem se tam zhroutila. ;-( Pan majitel začal po telefonu švadleně vysvětlovat jak šaty nesedí a co by s tím asi tak mohla udělat. Už jsem toho měla DOST! Šaty jsem vzala, zaplatila jak byly a hnala ke své známé švadleně bydlící 50km ode mne, jestli s tím dokáže něco udělat. Zkrátím to :-N .... Šaty jsem dostala v sobotu ráno a doufala, že vše sedne jak má!!! Sedlo!!! Díky mé kamarádce švadleně, která mě zachránila. :-) Takže za mě doporučení určitě dostat nemohou!!! |-| Faktem je i to, že byly šaty prostě špatně ušity (byly celé nakřivo). Takže objednat šaty na těchto stránkách je sázka do loterie a nebo velký adrenalin!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?