Svatební studio Veri - Valašské Meziříčí

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost se svatebním studiem Veri? Bohužel mě tam velice zklamali. Chci vědět, jestli jsem sama, nebo se nás nachytalo více. Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
@krepi vůbec toto studio neznam, jsem kousek od Valmezu. Jak Vas nachytali?
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na jejich internetové stránky, nabízejí krásné svatební šaty, šití na míru a za úplně luxusní ceny. Já hloupá jsem bohužel uvěřila a šaty si tedy nechala ušít, no kdo ví kde. To co se mi pak dostalo pod ruce je čínský šmejd, nekvalitní látka, vzor na šatech je úplně jiný, než podle obrázku, no z 80% jsou to jiné šaty, než ty které jsem si objednala. A paní v salonu řekla, že je to tak v pořádku, že šaty jsou krásné a žadnou vadu na nich nevidí. Bohužel už není v mých možnostech sehnat si šaty jiné a navíc jsem je už zaplatila. Tak jsem z toho smutná. A teď se dozvídám, že nás hloupých bylo více, ale nikdo mě nevaroval předem, bohužel. Tak snad se to brzo rozkřikne a tahle hrůza už zkončí, aby nebylo tolik smutných nevěst.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Tak já nevím ale já mám s nimi naopak skvělou zkušenost.mám šité šaty přímo u nich a byla jsem naprosto spokojená.doporučila mi je kamarádka a ona byla taky spokojená.co vím tak ona si šaty objednala protože říkala že to je bez rizika.a to vzhledem tomu že fungují tak že pokud se nevěstě objednané šaty nelíbí tak si je nemusí brát a dokonce ji vrátí i zálohu.asi to bude jako všude jinde.někdo spokojený a někdo zklamaný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?