Svatební studio Ornela v Brně. Máte zkušenost?

Milé nevěsty, máte některá zkušenost s tímto salónem? Jaká je nabídka, jaké jsou ceny apod.? Děkuji Hanysek
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
holky, Ornelu moc nedopuručuje nikdo. Pouze v Plzni to má ještě jakš takš úroveŇ, pokud přehlédnete spoustu starých a onošených šatů a zaměříte se na ty novější. ale musíte narazit na dobrou obsluhu a terit se do dobré nálady, jinak nic moc. už o tom bylo hodně napsáno. je to tak v Sokolově, Plzňi i v Praze. Sokolov znám osobně a hrůza. a co mají vPraze nevím, viděla jsem teď co měli na výstavě,a musím říct, že nejslabší salon z celé výstavy ! :-| všicbni vystavovali to nejlepší a nové kolekce, jen ornela měla vystavené i staré onošen šaty, bylo to poznat už z dálky!
Odpovědět
Profilova fotka
Čau holky, já osobně mohu studio Ornela jen doporučit!!! Předem uvádím, že s Ornelou v Plzni a jinde to nemá co dělat. Já a moje kamarádka jsme proběhaly nejdříve celé město a za středu jsem měla vybrané šaty u paní Damborské s tím, že se ještě rozmyslím.Pak, ale jsme se dozvěděly, že na Palackého je opět otevřen sv. salon a tak jsme tam zašly. Musím Vám říci, že sv.šaty jsou úplně nádherné ,krásně bílé a přístup té paní to byla pohádka. Ohledně výběru si nemůžu stěžovat, šatů dost a hlavně úplně jiné než mají ve středu města. A ohledně Orfei na Orlí tak já osobně jsem tam měla velice špatnou zkušenost , šaty zaprané a drahé!!! x-)
Odpovědět
No já neví,. ale já jem v Ornele viděla jenom obnošené šaty. A ta paní je prý pěkná podvodnice, protože znám paní z toho domu kde je salon, a říkala, že ty o ty prostory připravila původní majitelku Orfei, a ta jí prý zaměstnávala přes 5 let. a teď si tam otevřela vlastní. Byla jsem tam se sestřenicí ještě když tam pracovala pro Orfeu a byla neskutečně drzá, prve ji vyčetla, že má moc velkou nohu, pak, že je moc vysoká. A nabízela jí šaty, které je vůbec neseděly a když jsme chtěly jiné tak řekla, že ty by jí neslušely, tak jsme odkráčely. Ten samý přístup měla i ke mě. A v Orfei na Orlí mají nádherné bílé šaty z nové kolekce, kterou tady nikdo nemá. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala, ale na tu paní mám averzi.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
asi jste se spletla, protože já nejsem majitelka Orfeii, a říkám jen své zkušenosti. A je zajímavé, že jste tak rychle reagovala. Já paní z Orfeii znám jenom ze zkoušek šatů. Takže jste na špatné adrese. Pokud to co jsem slyšela, není pravda tak se omlouvám, ale za to, jaký byl přístup v salonu za tím si stojím, a není to jenom můj názor viz. výše uvedené příspěvky, které jsem nepsala já
Odpovědět
Profilova fotka
Čau děvčata V červnu se vdávám a tak v lednu jsem se vydala se sestrou, která je již vdaná 2 roky.Mimo jiné jsme zašly do Ornely u semilassa odkud měla sestra šaty(původně Orfea), ale čekalo nás milé překvapení.Je tam paní ,která obsloužila i mojí sestru a věřte nebo ne poznala ji.S úsměvem a profesionalitou mě obsloužila.Výběr šatů byl bohatý a nové!Moc doporučuji!Takže ty názory co se píšou tady o Ornely si myslím že nejsou pravdivé.
Odpovědět
Je mi to líto, ale taky jsem nebyla spokojená v tomto salónu. Paní byla taková svérázná, a trošku mě nutila do šatů, které se líbily spíš jí. Ale jinak šaty hezký, ale nakonec mám šaty koupené přes sestru v Americe.
Odpovědět
Nazdarek nevěsty a jaké jsou ceny v ornely?
Odpovědět
Ahojky nevěstinky já osobně jsem byla v salonu moc spokojená, šaty nové čistoučké, slečna co mě obsluhovala byla moc milá, šaty mi nikdo nevnucoval, mají různé styly. Ceny nejdražší šaty 6 200,-, závoj 300,- půjčovné 450,- nový, štola přes ruce 200,- rukavičky 100,- , boty 300,-, kytka na auto 300,-
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, lenka27: tak to je hustý, jak se tu hned rozčilují majitelé té půjčovny ! ale jestli je to v brně ve stejném stavu, jako v sokolově, tak to musí být hrůza. ano, nové, šaty jsou nové šaty, ale pokud mají šaty onošené, tak by měli koupit šaty nové, ne ? argumentovat tím, e je ta půjčovna Oefea nová a mají nové šaty je ubohé, nikdo jim přeci nebrání nakoupit také nové a pěkné šaty, aby byly zákaznice spokojené ! ta jejich reakce mě přesvědčila, že máš pravdu, jsou arogantní. ono, k někomu jinému se třeba chovali dobře, a každý máme jiný vkus, takže někomu se tam šaty líbí a někomu ne, ale když už to čtou, tak by si z toho měli vzít spíše ponaučení a né se tady ještě takhle schazovat. zase, jiné nevěsty je i chválí, ale upřímně, mě se žádná ornela nikdy nelíbila, jen v plzni, ale i k tomu mám výhrady, Brno sice neznám, ale podle reakce té majitelky soudím, že asi také nic moc. Tak Pa
Odpovědět
Profilova fotka
Nepletete si někdo orfeu a ornelu. Orfea v krpoli byla zrušena a Ornela tam stale je je to malý obchudek,a chovali se tam ke mě moc pěkně a se vším mi radili, sice si tam šaty nebudu pujčovat,pač si je chci koupit(jen jsem si je chtěla zkusit :-D ),ale přístup se mi líbil, jediný co se tam tak nnesmí fotit,jen ty jedny šaty,které si pak třeba budete chctít půjčit
Odpovědět
Článek se načítá
pokud vim tak studio ornela je samostatny salon a neni v zadnem jinem meste (i podle www stranek je ten v plzni uplne jiny), takze bych je nesrovnavala. ja jsem nadmiru spokojena, po dlouhem dni zkouseni kdy mi ani jedny saty nesedeli (skoro cele brno), jsem tady vklouzla do trech a vsechny mi sedly. navic jsem ted ve vyloze videla jeste hezci a nebyl problem je vymenit. obsluha se mozna muze zdat nekomu sverazna - ale mozna je to trochu potreba - kdyz by nevesta vlezla do x satu a ani jedny na ni nebyly hezky tak z toho bude rozmrzela a salon se ji libit nebude. takhle obsluha trosku nevestu nakoriguje a saty sednou:) byla a jsem naprosto spokojena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jak se tedy jmenuje ten salon v Brně u Měnínské brány, tam v tom komplexu co je nebo bylo zlatnictví Karát? to je Ornela nebo Orfea?
Odpovědět
u meninske brany na orli je salon orfea. a u semilasa na palackeho je studio ornela :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aha dík no tak tam byly strašně neochotní ]-( :-S
Odpovědět
kde? v ornela nebo v orfea :-D
Odpovědět
Profilova fotka
řekla bych,že janicta myslí orfeu
Odpovědět
Tak ať se tady nepletou názvy. Tak u Měnínské brány jsem byla přístupem paní přímo nadšená, o zapranosti nebo nějakém jiném poškození šatů se mluvit nedá! Ceny bych řekla celkem dost příznivé. Kdybych se před tím nezamilovala do jiných šatů, asi bych si vybrala! A svatební studio na Palacké? Tam jsem byla jako v úplně prvním salónu a už by mě tam nikdo nedostal. Předpokládala bych že ceny na okraji města budou nižší jak v centru. Asi není zrovna vhodné když tam mimo vás nikdo jiný není a přitom vás pěkně odbydou. Paní dost svéráz, na šaty mě nenechala ani šáhnout, ukázala jen co sama chtěla a odbyla s tím, že mám přijít až v květnu (svatba je v srpnu, byla jsem tam v lednu). Tak jsem si řekla, že na květen už je všude jinde dost pozdě, takže tolik kšeftů asi nemá když to stačí až 3 mesíce před svatbou, ale na druhou stranu, když si může k zákaznicím dovolit takový přístup tak je asi s tím co má spokojená. Samozřejmě se tam už nevrátím a už jsem několik kamarádek varovala, ať tam ani nechodí. Nevím, jestli to byla paní majitelka nebo ne, tohle byla paní tak cca 50let. Ale myslím si, že v každém salónu záleží na tom, kdo tam zrovna ten den je. Salón na Palackého není jediný, který bych nedoporučila! A jestli mají šaty špinavé, zaprané nebo tak něco netuším, ale asi ano, když mi je tak tajila a ukazovala jen ve vzdálenosti 2m! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám zase špatnou zkušenost v tom salonu u Měnínské brány ]-( :-( :-S ;-(
Odpovědět
je pravda, ze mi pani v prvnim kole vytahla troje saty,sedeli mi vsechny a jedny jsem si vybrala a definitivne zamluvila (alespon v te dobe). v ostatnich salonech (az na palomu na masarykove, drive na radnicke, kde mi pani taky vybrala ktery mi muzou sedet) to vypadalo tak ze jsem si ze stojanu vybirala ja a nerekli mi vubec ze tento typ mi vubec nepujde, ze mi nepadnou - coz mi prijde ten sveraznejsi pristup lepsi. v ostatnich salonech by me byly schopni navlect klidne i do 36 (mam cca 40). a to ze je ukazuji saty na koberci kam nesmis v botech je docela pochopitelne, kdyz by tam chodil kdokoliv v botech tak by ty saty nebyly moc hezky.
Odpovědět
psala jsem o ornele :-)
Odpovědět
No, to že Tě nepustí v botech na koberec pochopitelné je, taky se tam každý snad vyzouvá, ale drsné je, když Tě někdo vyzout ani nenechá a sám Ti ukatuje co se líbí jemu. Já jsem v jiných salónech měla takové zkušenosti, že mi poradili, do ničeho mě nenutili! Co jsem chtěla jsem si mohla vyzkoušet. A když někumu řekneš že si neřeješ šaty s vlečkou a paní i když Ti troje ukáže tak všechny jsou s dlouhou vlečkou, tak si z Tebe snad dělá srandu, ne? Hele mně je to jedno, chvalte si je jak chcete, můj názor na tu paní se stejně nezmění, prostě na Palackou bych nešla ať kvůli cenám ale hlavně kvůli tomu přístupu!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj holky. Já sice už vdaná jsem,ale byla jsem s mojí sestrou vybírat svat. šaty na příští červen a to v Brně a tak jsem byla zklamaná,jak se v některých salonech chovají.Nejdřív jsme byly v salonu exclusive,bezvadný ženský,ochotný,opravdu skvělý . Potom jsme šly do salonu Ornela,nejdřív slečna nebo mladá paní dělala,že tam nejsme,tak když jsme se samy usadily a začly si prohlížet šaty v katalogu,tak si nás teda s neochotou všimla.Sestra tam minulý rok viděla jedny šaty,tak si je chtěla vyzkoušet,ale šaty nebyly.Potom přišla paní majitelka,která na ní začla dávat šaty podle jejího vkusu.Když ji oblékla do jedných,které byly moc pěkné,ale sestře moc neslušely jelikož je zrzka,tak chtěla znát můj názor,když jsem jí ho řekla,málem mě propíchla pohledem a usmívala se, jak kdyby byla ta nejchytřejší a já ta úplně mimo.. No ve zkratce paní majitelka byla velice nesympatická a neochotná,kdo si nevybere šaty podle ní a má i svůj vlastní názor,tak to je konec. Odcházely jsme z tohoto salonu se staženým žaludkem,proto tenhle salon nedoporučuji! když srovnám ochotu se salonem caxa,odkuď jsem měla šaty já,tak je to rozdíl o 100%.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, já bych se též chtěla salonu Ornela trošku zastat (i když příspěvky už jsou zde starší, takže je možné, že se spousta věcí změnila). Byla jsem si tam vybírat šaty letos v říjnu a byla jsem mile překvapená. Byl to první salon kam jsem šla. Všechny tři dámy byly moc milé, nejdřív jsem musela chvíli počkat zkoušely jiné svatební šaty, ale asi za deset - patnáct minut se mi plně věnovaly (mezitím jsem si aspoň prohlédla svatební oznámení). Šaty mi zkoušely jedny za druhými - asi už u druhých jsme si tak trošku vyjasnily moje představy. Měla jsem na sobě asi sedmery - jedny dokonce sundaly z figuríny. Potom se přišla podívat i paní majitelka - je pravda, že paní je to svérázná a trochu více upovídaná, ale ono to možná tak trošku k obchodu patří. Nabízela mi toho spoustu, takže jsem ji jen občas utla, že už mám některé věci dávno zařízené a byl klid. Ceny jsou oproti středu města opravdu super - zkoušela jsem si podobné šaty i v jiném salonu a rozdíl byl asi 3000Kč. Jinak já jsem oběhla asi jen čtyři salony - neměla jsem bohužel moc času, ale ze dvou jsem hned vycouvala - buď mi hned ve dveřích řekli, že mám přijít až budou mít novou kolekci a nebo mě postavili před regál ať si vyberu, ale dál se mi nevěnovali - upřímně já na šatech co jsou na ramínku moc nepoznám jestli je to moje velikost nebo ne..........
Odpovědět
Profilova fotka
V Ornele jsme byli přes 14 dny. Paní byli příjemné, ale já si tam i tak nevybrala. Šaty které bych chtěla mi byli bohužel malé. Po novém roce máme v merku ještě Pontupii. Mají tam prý také hodně velký výběr. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ORNELA je skvela. Ja i moje kamaradka jsme si tam pujcovaly saty. Obe jsme byly spokojene jak s pristupem majitelky pani Kratochvilove, tak se saty a cenou.
Odpovědět
Ahoj, tak se přidávám se zkušeností - byla jsem tam 2x. Porvé v listopadu 2007, paní mě teda hned u vstupu uzemnila, když jsem šla směrem ke svatebnm šatům, že "Šaty do tanečních jsou vlevo" :-N Tak jsem řekla, že jsem se nespletla, že opravdu chci svatební, do tanečních jsem chodila před 11 lety :-D pak jsem chtěla vlečku, tak mě upozornila, že k šatům s vlečkou dostanu zadarmo korzet s jednouchou sukní na převlečení a vlečka se má používat jen v sále při obřadu, že jinak by se zničila, a pak se hned mám převléci.... Což se mi moc nelíbilo, ale chápu to. A nesmí se tam fotit. Toť jediné mé negativní zkušenosti, jinak paní docela ochotná, šatky čisté, nemají tam takové ty krajkové moderní jak třeba v Belle, ale to steně není můj styl, ceny patří k těm nižším, je tam krásně místa, paní mi zkoušela i závoje, byla to asi 30ti letá hnědovláska...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, tak já budu mít šaty z Ornely. Prošla jsem v Brně hodně salónů, ale šaty, co jsem si zde vybrala mi nejíc slušely. Paní byla v pohodě. Já jsem se setkala roch sneochotou v Evanii a v Orfee.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak ja mam bohuzel s Ornelou na Palackeho taky spatnou zkusenost.. Saty pekne, to jo, ale arogantni pristup znechutil dojem ze satu i z celeho salonu mne i me kamaradce. Pani majitelka (zrejme) se na nas divala dost "zpatra" a taky se tak s nami bavila. Celou doobu sedela za pultem, jen vstala, kdyz sla zamestnankyni pomoct najit saty pro me. Saty jsem jim musela ukazat v katalogu - ktere by se mi zhruba libily (ty, ktere jsem mela vyhlednute z jejich webovek se najit nedaly, pac fotky na netu nemaji ocislovane..) a zamestnankyne pak zacala nejake podobne nosit a oblekat me do nich, i kdyz nektere mi byly vetsi (pritom snerovacka uz byla nadoraz), celkove mi donesly tak patery, dalsi uz nechtely.. A ke vsemu se smi fotit jen ty jedny, ktere se chteji pujcit, takze moznost pozdejsiho porovnani zadna.. Proste odchazely jsme s tim, ze v tomhle salonu si saty stopro nepujcim. Nebyt toho pristupu tak bych o tom i uvazovala..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?