Svatební studio Dany Svozílkové Zlín

Profilova fotka
Ahoj holky ze Zlína okolí :-) Chtěla bych se zeptat na radu ohledně svatebního salonu u Svozílků ve Zlíně..Mám tam jít na zkoušku šatů v sobotu příští tyden a chtěla bych se objednat, jen nevím, zda je lepší jít na ulici Sadovou nebo na Náměstí míru???Kde jsou třeba hezčí šatičky nebo kde je jich více...Mám už jedny šaty zamluvené v Belle ve Valmezu - jsou sice krásné, ale zkoušela jsem tam jenom princeznovský styl a chtěla bych zkusit i něco jiného ať si to potom nevyčitám ;-) Moc děkuji za jakýkoliv názor Kája
Odpovědět
1
2
Jaké jsou ceny v Belle prosím za ty princeznovské? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karolinka89 já ti můžu doporučit salon na Sadové..jsou tam šatečky za schůdnější ceny než na náměstí a velmi příjemná a milá slečna, která tě oblékne do šatů, nechá tě v nich si hezky pobýt ,pochodit, doplní ti je šperkama a bolerkem, a pak ti vymění za další a tak to jde třeba s 10ti šatama :) já osobně vyzkoušela osmery a šatičky si našlan a mám je i zamluvené a domluva na přezkoušení šatiček s mamkou nebylo problém, jelikož při prvním zkoušení a vybírání nebyla...doopravdy doporučuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka67 Za princeznovské tam platím 13000....Dokonce mám zamluvené dvoje - ty druhé jsou za 10 000, ale prijdou mi takove zašedlé dole u vlečky. Jinak salon můžu jenom doporučit, jsou tam moc milé paní, ale májí právě jen šaty princeznovské a já bych chtěla zkusit třeba i nějaké uplejší :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petinaz Děkuji moc :-) A je v té Sadové více šatů než na náměstí??
Odpovědět
Profilova fotka
já mám šaty z náměstí,ale upřímně lepší výběr je na Sadové..být Vámi,tak se objednám do obou salónů,ale na Sadové budete asi dýl..jinak Svozílkovi můžu jen chválit,jsou ochotní,vycházejí maximálně vstříc:-)
Odpovědět
@petinaz u těch Svozílků jsou jaké ceny prosím za nějaké bohatší šaty? taky tam mám v plánu jít :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karolinka89 mám takový pocit, že mi kamarádka říkala, že ano, že je Sadová větší, ale nejsem si jista a z osobní zkušenosti nemůžu říct, jelikož jsem na Náměstí nebyla..ale rozhodně první zkus Sadovou..lehce zajdeš pak na Náměstí :) a na Sadové mají i princeznovské, jednoduché, neobvyklé...myslím, že ikdyž máš už zamluvené, tak ti tam třeba padnou nějaké do oka u nichž si řekneš, že jsou krásné;) nehledě na to, že je mají krásně bílé, voňavé, žádné pomačkané :)
Odpovědět
@karolinka89 také se chystám to vše obejít :-) děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka67 na Sadové mi byly třeba nabízeny i za 12.000...bohužel nevím jak je tomu na Náměstí..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moc děkujiii, objednám se tedy do Sadové a uvidíme :)
Odpovědět
Ahojky,pokyd chcete ušetřit nejaky penizek za satky od Svozilku-v kteremkoliv jejich salonu,nabízím svoji rezervacku na castku 2000,-kc, satky mam vyhlidle jine, ale rezervacni poplatek oni nevracejí 😔Prenecham za 1500,-Kc, v salone o tom vědí a lze si na ni pujcit jakekoliv šaty na Vas termín 😉 Kdyztak pisnete! Jsme z Napajedel 😀
Odpovědět
Jo a ja taky doporucuju Sadovou,moc mile prodavačky a velky výběr! !!😉
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Je děkujii, kdyžtak se ozvu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
já u svozílků odešla středem. evidentně jsme si nerozuměli. ještě tam mám zálohu 2000,- která je nevratná, takže na to pozor. obsluha nebyla špatná, jen do té doby než příjdete zrušit šaty.
Odpovědět
Ja u nich taky nebyla spokojena....ale co člověk to jiny nazor. Me osobne se vic libilo na namesti. Na sadove male prostory.
Odpovědět
Karolinka, ozvěte se, můj telefon 604666323, když budete mít vybrané, zavolejte mi, řeknu Vám, na jaké jméno je moje smlouva, rovnou to tam nahlásíte a my dvě už se vyrovnáme, ano? Ať máte jistotu, že Vám šaty nepůjčí někomu jinému, je tam teď poměrně cvrkot.. =-) Jinak k příspěvku mallorca123, na smlouvě je jasně napsané, že záloha vratná není, je to tedy každého jeho volba. Naopak mě se slečna ujala hezky, na smlouvu i k sobě poznačila, že je připravená k převedení na jinou nevěstu a s úsměvem šlo všechno..a každá pětistovka dobrá, může si slečna koupit botky, nebo půjčit dražší šaty..to už je na ní :-)
Odpovědět
Jo a ještě k těm šatkům, úplejší a vážně krásné (měla jsem na sobě)jsou Leticie, já jsem na ně rezervaci zrušila, ale třeba budou ještě volné, záleží i termín svatby..jsou krajskové, žádný přeplesk a za půjčení chtěli tuším 8200,-Kč, což je skvělááá cena ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@1myska2 Moc děkuji, v sobotu tam jedeme, kdyžtak bych se ozvala :-) Jste moooc hodna :-)
Odpovědět
Ahoj. Já byla u Svozílků moc spokojená a to jsem byla ve všech třech salonech (i v Uherském Hradišti). Řekla bych, že v každém ze salonů mají trochu jiné typy šatů, zkusila bych teda zajít do obou ve Zlíně :)) Já byla nahlášena na Sadovou, ale slečna byla moc ochotná a volala mi i na náměstí jestli tam mají zrovna volno a měli, takže jsem šla i tam :)) Hodně štěstí při výběru.
Odpovědět
Profilova fotka
@1myska2 no....možná máte novou smlouvu, ale na té staré to napsané nebylo. bylo mi řečeno, že se to říká při podpisu. Kecy. Nosit šaty, které měla každá 4 nevěsta se mi nechtělo. a hlavně kilometry šifonu a krajky mi nic neříkají. Přístup jako takový byl v pořádku, jen nedokázali splnit to, co jsem chtěla. proto jsem šaty rušila 3/4 roku dopředu a to mě zvedlo ze židle.
Odpovědět
Profilova fotka
@1myska2 chtěla jsem svůj podíl prodat za 1500,-...ale ouha nikdo se nehrnul. Když jsem tam šla, a řekla jim, at si teda ty peníze nechají, ale že si vezmu třeba boty a košili tak taky ne. pardon, ale tento přístup se mi nelíbí.
Odpovědět
Holky, nevím, jak to bylo dřív, ale já teď fakt neměla problém, prodavačky ochotné, šatečků mraky. Když jsem tam teď řešila tu zálohu, rovnou mi řekla, že na nic jiného se to použít nedá..což je teda ale škoda, protože můj potřebuje koupit oblek a ani na to to nejde..ale zase mi řekla, že času je dost a mám to přenechat nějaké slečně x-) Takže, nabízím, kdo se mi dřív ozve, toho to bude ;-) Karolinka89, počkám na Vás, jak vyberete, napište mi sms, zavolám hned zpět, mám dvě dítka, tak mám věčně ztlumený mobil a volají mi i pracovně dost často, tak ať vím, kdo mě hledá :-))
Odpovědět
@1myska2 satecku mraky????? Byla jste v Caxe v Olomouci....to je trochu rozdil :-)
Odpovědět
No,to jsem nebyla,ale jinak ve Zline,Hradišti, Starem městě, Otrokovicich...a stačilo 😄Proste mi prijde,ze vsude byly šaty hezke,ale tam byly takové jiné, noblesní, voňavé, čisté. ..a taky firmy jako Sincerity nebo st.Patrick patri mezi nejlepe usite a nejdražší značky. .nic proti Madore nebo Maggie ...ale je to jako chodit po bizuterii a pak vejit do zlatnictví 😄😄
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem na to holky zvědavá - sto lidí sto chutí :-) Jinak 1myska2 moc děkuji za ochotu a v sobotu se určitě ozvu i v případě, že bych nic nevybrala, ať třeba můžete nabízet dál :)
Odpovědět
Já jsem byla u Svozílků maximálně spokojená. Svatbu jsem měla před 2 lety a od té doby tam ráda chodím s kamarádkama. Můžu jen doporučit. Jinak jsem se nesetkala s tím, že by někde v salonu vracely zálohu. To by ji vlastně asi nemuseli vůbec vybírat. Můžu salon jen doporučit. :-)
Odpovědět
Souhlasím, od toho zaloha je,ale pokud jde převést, je to fajn☺Stale ji nabizim,tak kdyztak holky pisnete,telefon je výše uvedený 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Ja tam mam vybráno a byla jsem v Sadove. Paní hodne příjemna a nosila mi přesně to co mi padlo do noty. Záloha je nevratna a byla 2 tis. Plus si od nich budu brat jeste závoj...saty mam za 10 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@monicka67 V Belle ve Valmezu jsou ceny zaprinceznovské od 13ti tisíc nahoru....ale šaty nádherné - Pronovias, Sincerity, San Patrick
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem měla z Belly takovéto první dojmy...ale některé šaty mi přišly dost zašlé - za ty peníze :-( ve Zlíně jsou takové voňavé, běloučke :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?