Svatební šaty z USA v Domažlicích. Jede tam někdo z Ostravy?

Jsem tady nová a ještě se moc neorientuju...holky nejedete někdo z ostravska do domažlic, kde šijou krásné svatební šaty?
Odpovědět
Já myslím, že je tam nešijí, že je to dovoz z USA.
Odpovědět
a kde je tam šijí? o tom nic nevím, a to mám DO za rohem =-)
Odpovědět
Ahojky, šaty vozí z USA. Byla jsem se tam podívat, nejprve to vypadalo že žádné nenajdu - divné střihy i materiál, ale nakonec jsem přece jen vybrala... ;-)
Odpovědět
ahoj, jsem z domažlic a před měsícem jsem si tam šaty kupovala, jsou krásné, perfektně seděly. paní byla moc milá a pomáhala jak mohla. její dcera bydlí s manželem v americe a mají tam firmu na tyto šaty, které pak dováží mamince sem, proto jsou tak levné... :-) teď šaty prodávám, pokud máte některá zájem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
a jaký šaty jste si holky vybraly? číslo. Jedu se tam podívat 4.8 tak doufám, že dobře pořídím...a chci se zeptat jsou ty šaty dost dlouhý? Jsem jak žirafa a mám strach, že mi budou krátky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky... Sankay: Mají tam hodně těch šatů z toho katalogu? jedu tam 1.8., ale mám toršku strach, že nebudou mít ty co se mi líbí.... Jsou fakt tak krásný jako na obrázku?
Odpovědět
vybrala jsem si číslo 16 - tj. něco jako 40-42 u nás. šatů mají spoustu ve dvou místnostech, nevěděla jsem kde začít s vybíráním. já jsem zase prcek, mám nějakých 160 cm, šaty jsem měla dlouhý až až.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sankay: asi se zeptám blbě: Není tam problém si vyzkoušet víc šatů a porovnávat je... ? :-N Já bych totiž potřebovala zkusit víc stylů a najít ty co mi budou nejlíp sedět.... Můžu se zeptat který šatičky jsi si vybrala?
Odpovědět
korcula: ahoj, vůbec není problém vyzkoušet si šatů kolik chceš. já jsem byla celkem rychlá, šaty mi hned padly do oka. paní mě nechala, abych se dívala sama a sama také hledala. nejdřív jsem zkoušela jakékoliv, jen abychom věděli velikost a když jsme věděli že č. 16, šli jsme jen po něm. :-) foto šatiček mám v bazaru, podívej se.. ;-) do pondělí tu nejsem, jedu na svatební cestu, mějte se hezky ;-)
Odpovědět
už jsem mluvila s tou paní majitlkou, říkala ať si šaty vyberu, že mi je pošlou na dobírku. Ale mám strach, že mi nepadnou nebo že nebudou tak úžasné jako na fotce...myslíte, že to mám risknout? Už jste si tam některá šaty objednala a jak to dopadlo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na dobírku si je objednávala Saura a psala, že jsou ještě hezčí než na obrázku... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
který šatky jsi vybrala? ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
K.l já bych to neriskovala. Už jen lvůli tomu, že je to americké číslování velikostí a i když se to nějak přepočítává na naše, nespoléhala bych na to. Raději bych si udělala výlet a zajela si vybrat osobně. Vždyť to máš jednou za život tak ať nejsi zklamaná. A taky je otázka jeslti nemají skladem více šatů než je nafocených na netu. Třeba ti padnou do oka jiné.
Odpovědět
Vybrala jsem si jich spoustu, ale nejhezčí jsou 29 a 64. Moc ráda bych se tam jela podívat, ale za měsíc mám státnice, tak nemám času nazbyt. Ale hedvi, ty jsi mě docela vystrašila...je to asi fakt risk. Ani ne tak to, že bych si třeba vybrala jiné šaty, protože nakonec jsou stejně všechny svatební hezké (aspoň co jsem si zkoušela, všechny mi připadaly okouzlující) ale s tím číslováním...jestli máte ještě nekterá zkušenost s šaty na dobírku, prosím poraďte :-.
Odpovědět
Promiň, nechtěla jsem tě vylekat, ale jen z vlastní zkušenosti vím, že co vírobce tak trošku jiné číslování.
Odpovědět
Profilova fotka
ty jsou moc pěkný.... ;-) mě se asi nejvíc líbí 72 a 81... ale fakt je jich krásnejch spousta...prej je ta paní strašně ochotná a když by šaty neseděli tak ti je vymění.... já tam radši pojedu, ale spíš proto, že chci vyzkoušet, který styl a střih mi bude líp sedět... :)))
Odpovědět
ahoj.. já si vybrala šaty 19.. :-) nevím, ale zaslat bych si je asi nenechala.. s paní jsme mojí velikost odhadli na č. 12 a nakonec mi seděli až č.16... takže já bych to asi neriskovala.. ;-) ale nechci strašit
Odpovědět
Ahoj holky, mohla bych se zeptat na stránky této prodejny, nějak to nemohu najít. Díky.
Odpovědět
Tak stránky už jsem našla a vyrážíme na obhlídku, jen nevím, kde to v Domažlicích najít. poraďte, prosííím!!! :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, sice jsem tam ještě nebyla, ale prý je to někde za Donažlicema asi deset km... je dobrý se s nima předem domluvit.... a oni ti to popíší, snad to není jako klasická prodejna, ale sklad... ;-) dej vědět jak jsi dopadla... :))) já se tam jedu podívat v úterý... ;-)
Odpovědět
Šaty už mám objednané, pro mě je to z Ostravy do Domažlic strašně daleko. Měly by přijít zítra nebo v pondělí, už se těším jak malá. Pak dám vědět, jaké jsou.
Odpovědět
holky Havlovice jsou z Domažlic směrem na Folmavu, to nemůžete minout
Odpovědět
Profilova fotka
K.l: takže nakonec jsi je objednala? Který to nakonec jsou? Jsem zvědavá jak budeš spokojená... :)
Odpovědět
Jo, nakonec jsem to riskla a objednala si je. Spoléhám na to, že je ta paní seriózní a když mi nebudou dobré, šaty mi vymění. jsou to ty 29.
Odpovědět
Ahoj holky, včera večer jsem si přivezla šatičky domů, jsou krásné, nové, čisťounké, myslela jsem, že je budu muset prát, ale asi je jen vyžehlím. Paní je příjemná a ochotná, určitě se domluvíte. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky.... tak to je super, který jsi si vybrala? To jsi mi udělala radost, tak doufám, že taky nepojedu zbytečně, je to celkem daleko, ale přijde mi, že to za to stojí.... :) Mají jich tam z toho katalogu hodně?
Odpovědět
No to ti nepovím, já to nezkoumala, protože jsem si vybrala jedny konkrétní (měli u nich napsáno, že je mají až do velikosti 50), které přesně odpovídali mojí představě a taky mi perfektně padly, mám je v albu. Jestli tam pojedeš, tak nejprve napiš na ten mail a domluv se s paní, kdy dorazíš, nemají pevnou otevírací dobu, prostě kdy se ti to bude hodit. Mají šaty ve 2 místnostecch v rodinném domku ve Kdyni, to je na půli cesty mezi Domažlicemi a Klatovama. Tak ať se ti šatičky povedou, já jsem z nich úplně hotová a už se konečně opravdu těším na svatbu. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
¨Díky, s paní už jsem domluvená... Já mám právě vybraný šaty u kterejch nemají nic napsáno, tak uvidím... :)) Tobě aT šatičky přinesou hoooondě štěstí... určitě Ti budou moooc slušet... :-)
Odpovědět
tak už je mám doma, jsou moc krásné, bohužel mi trošku velké. Budu je muset nechat zužit.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky.... tak to je skvělý, hlavně, že se ti líbí... :-) už se těším na fotečky ze svatby... :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?