Svatební šaty XXL, potřebuju půjčovny ve Zlínském kraji

Ahojky, potřebovala bych nějaké půjčovny svatebních šatů ve zlínském kraji,kde mají větší velikosti...
Odpovědět
@romantickasvatba Já vím o větší nevěstě, která si půjčovala šaty v salonu Bonetka v Otrokovicích a byla spokojená :-)
Odpovědět
Děkuji, jsi hodná
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se k nám, pokud by nesedly není problém s výměnou nebo vrácením peněz
Odpovědět
Profilova fotka
@romantickasvatba Záleží jakou velikost, vím že třeba v salonu u Svozílků, ul. Sadová ve Zlíně mají výběr z větších velikostí... (co vím tak 40,42,44), větší nevím, ale předpokládám že ano. Určitě nechoď ke Svozílkům na náměstí ve Zlíně, tam není skoro nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě blue rose na jižnakach
Odpovědět
@romantickasvatba Není zač ;-) Ještě si myslím zkoušela šaty v Blue Rose ve Zlíně na Kvítkové (u Zlatého Jablka :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@silvinek už je paní na jižních svazích, ul na honech.
Odpovědět
Holky, děkuji moc...vdávám se sice až v říjnu, ale tak potřebuju informace, ať vím, kde mám potom schánět šaty...
Odpovědět
@svatebnisatyrozarka prosím tě, a kde máte sídlo??Ve Zlíně??
Odpovědět
@svatebnisatyrozarka už jsem to našla...okres Opava :-)
Odpovědět
@svatba28 Nejsou Svozílci moc drazí???
Odpovědět
Profilova fotka
@romantickasvatba no tak řekla bych drazí jak pro koho... šaty se tam pohybují plus mínus 8 000 - 10 000Kč, což je pro mě dost, takže já si tam šaty s největší pravděpodobností půjčovat nebudu.
Odpovědět
Článek se načítá
@svatba28 Tak to jsme na tom úplně stejně...já jsem si říkala, tak do 5000tis. maximálně....takže Svozílci ne
Odpovědět
Profilova fotka
@romantickasvatba taky to mám tak nejak stanoveno,cca 5 tisic za půjčení... ale těžko říct jestli se do tohoto limitu vlezeme. Uvažuji právě nad tím, že si šaty nechám ušít... sice to vyjde treba na 7-8 tisíc, ale aspon budou moje a neco mi za ty peníze zůstane (pak příp. můžu zkusit šaty i prodat)... A zvažuji Madoru v Mikulově - četla jsem samé dobré recenze, tak se chystám se podívat do Otrokovic nebo Starého města do salonů, které s Madorou spolupracují, abych si jejich šaty vyzkoušela a pak uvidím... Jinak na stránkách Madory jsem četla, že šaty které oni šijí se právě v těch salonech půjčují (v Otrokov. a ve St. Městě) a půjčovné je cca 4000 - 6000Kč, takže pokud by tam bylo neco co me osloví tak za tu cenu bych si to i půjčila... mrkni na stránky.
Odpovědět
@svatebnisatyrozarka Váš salon podle toho, jak jsem se dívala na vaše stránky vypadá velice dobře.I když bydlím kousek od Vsetína, tak se za vámi zajedu určitě podívat osobně... ;-)
Odpovědět
@svatba28 My děláme svatbu ve 4 lidech + fotograf a všechno si platíme sami, takže já se určitě budu snažit do limitu 5-ti tisíc vtlačit.Potřebuji šaty větší velikosti, jak už jsem tady psala a právě nevím, jestli tady v okolí Zlína nějaké seženu, určitě se zajdu podívat a uvidím.Jinak jsem se dívala do Caxy v Olomouci, tak mají velké šaty a nebo do Svatebního salonu Rozárka v okresu Opava....je to všechno sice dál, ale tak uvidíme, no
Odpovědět
Caxu doporucuji....pohadkovy personál a velky vyber.
Odpovědět
http://www.sperky.cz/silvego-snubni-o... holky, co říkáte na tento prstýnek????
Odpovědět
Profilova fotka
@romantickasvatba Určitě přijeďte, nejsme sice salon, ale internetový obchod, ale vše máme skladem a můžete vyzkoušet a hned si odvézt ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@romantickasvatba Jasně, to chápu. Tak zkus se zajet podívat i do tech Otrokovic nebo Starého Města. Jinak jsem ještě slyšela velkou chválu na salon Svatka v Uherském Hradišti, a salon Vanesa v Uherském Brodě, ale nevím jak jsou na tom s vetšíma velikostma... myslim, ze v dnesní době by ale kazdy normální salon ti mel byt schopen nejake větší šaty nabídnout.
Odpovědět
Určitě největší výběr ve velkých velikostech je u Svozílků.
Odpovědět
@svatebnisatyrozarka Aha, tak to jsem netušila...tak pokuď by vám to nevadilo, tak bych se za vámi ráda zajela podívat, ale až tak v květnu, ale tak to bych vám dala ještě vědět
Odpovědět
@violanna Svozílci jsou drazí
Odpovědět
Profilova fotka
@romantickasvatba Ano určitě, pak se domluvíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. V letošním roce jsme dokoupili poměrně dost šatů ve větších velikostech. Je pravda, že hodně šatů máme v ceně 8-10 tisíc. Jedná se ale o nové značkové modely, které se běžně půjčují v cenách kolem 15 tisíc. Máme ale velký výběr šatů, které můžete zapůjčit od 3 do 7 tisíc, dle vašich možností. Jestli to k nám nemáte daleko, tak se určitě stavte vyzkoušet. Budeme se těšit na vaši návštěvu.
Odpovědět
já doporučuji svatební salon Magnolie v Lidečku. Jsou tam šaty i větších velikostí a ceny od 4-6 tisíc. Paní Ti může i šaty objednat, které společně vyberete.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?