Svatební šaty v Ostravě, kde půjčují za normální ceny?

Máte nějaký tip na salon, kde půjčují šaty za normální ceny, případně prodávají 1x použité. Svatba 2013 v Ostravě...
Odpovědět
@tanija_a já mohu doporučit salon karina ostrava poruba, skvělý přístup, bezva ceny - jednotná cena za všechny šaty 3900 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební šaty půjčujeme již od 3 000,- Kč. Na salonu máme rovněž spoustu nepoužitých , nebo velmi málo půjčovaných šatů, které je možno odkoupit za velmi příznivé ceny.
Odpovědět
Já jsem si zamluvila v salóně Angelika. Když si zajdeš na jejich stránky a vytiskneš si poukaz na první straně, tak budeš mít 40% slevu. Tak mám šaty za 5700 :-) Což mi přijde ještě jako rozumná cena :-)
Odpovědět
Ahoj, tak ono záleží na tom, co opravdu hledáš, protože pokud hledáš šaty za normální ceny, tak nemůžeš počítat s tím, že budou jednou použité - většina salónu si takové šaty nechá pořádně zaplatit. A pokud už bys takové štěstí měla, tak to budou šaty o které nebyl z nějakého důvodu zájem (špatně sedí, nebo nemoderní, nebo těžké ...) Nevím co myslíš "normálníma cenama" ale nejlevnější salón v Ostravě je již zmiňovaná Karina ve Svinově. Já měla šaty z Emmi Mariage v Dolní Lutyni a tam půjčují všechny šaty maximálně 3x a pak prodávají, takže jsou fakt jak nové a je to na nich opravdu vidět! A ceny mají jako většina salónu v Ostravě, které šaty půjčily už klidně 1000 x - toť mé odpovědi na tvou otázku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
v domě akord v Zábřehu taky mají pěkné šaty za solidní ceny :-)
Odpovědět
@prcccek to ano jale jsou to napodobeniny a šijí je v Číně, takže kvalita nic moc. Já když jsem si vybírala šaty, taky jsem si říkala, že max 6tis, ale ty rozdíly jsou znát. Nakonec mám šaty za 10tis, k půjčení, ale ty šaty budu mít první a je to nová kolekce, takže za to mi to stojí.
Odpovědět
@teresa7 a jak víš, že je budeš mít jako první a nepůjčí je ještě nějakým nevěstám, které příjdou třeba příští měsíc, ale svatbu budou mít dřív než ty? to je totiž bohužel běžná praxe 99% ostravských salónů (a řekla bych že nejen Ostravských, vzhledem k české povaze, ale to už spekuluju) ... Kamarádka měla šaty ze salónu Paris, taky měla být první (když platila zálohu) a nakonec, protože svatbu měla "až" v září je stihli půjčit ještě 2 nevěstám během léta a z toho ta jedna je měla týden před svatbou mé kamarádky, tak kamarádka docela trnula, aby ta nevěsta před ní nepřinesla šaty moc zničené, aby to stihli kdyžtak opravit ... :-(. Nakonec to teda klaplo, ale nervy z toho měla chudák velké ...
Odpovědět
@janictourek Jani budu doufat:)
Odpovědět
@teresa7 Aha, tak to jo, budu držet pěsti, aby to vyšlo!!! Právě mě zajímalo, jestli to někdo v Ostravě garantuje. Protože já jen vím, že v Emmi Mariage to garantovali, ale to je DOlní Lutyně. V Ově, když jsem se ptala v salónech, kde jsem byla, tak právě nikdo ... :-(
Odpovědět
@janictourek ono záleží, jaké nevěsty tam přijdou a co budou myslím si, že zase až tak moc nevěst si šaty za10tis nepůjčí ale můžu se mýlit:) vím, že je má slečna po mně.
Odpovědět
někdy je lepší menší salón, kde ty šaty jsou fakt jen a jen na tebe, případně po pravdě řeknou, že už třeba byly na jedné svatbě atp. Já obešla pár takových "velkovýroben", kde měli každý týden několik nevěst, neměli pořádně čas ani na zkoušky, ani na nějaký individuální přístup (což při mých mírách bylo fakt potřeba) - a ve finále šaty půjčovaly za stejné peníze, jako paní, která se mi maximálně věnovala, poradila se vším co bylo potřeba a šaty jsem fakt měla jen já a nikdo jiný - to bylo pro mě k nezaplacení! ... po všech těch napodobeninách ušitých v číně, ze kterých lezly nitě a provázky, u kterých se všechno řešilo stylem "týden před svatbou přijdete a upravíme to na míru" (nic není problém, všechno umíme, tady to stáhnem, tady povolíme, tady přišijeme mašli...) jsem pochopila, že zrovna cena není rozhodujícím faktorem na mé svatbě, že prostě chci vypadat dobře za nějakých rozumných podmínek a radši ušetřím jinde, než abych na sobě měla něco, co mi nesedí, nesluší a ještě k tomu mi to v salóně chtějí za každou cenu půjčit, takže mi to ani neřeknou, že to není ono ;-) stejně jako @janictourek jsem měla šaty z Emmi a byly neskutečné ;-) za mě už jedině tam ;-)
Odpovědět
Holky, kolik jste dávaly za půjčovné v tom salonu Emmi? Přijde mi, že ty ceny za půjčení se pohybují v rozmezí 10.000,- :-(
Odpovědět
Článek se načítá
@carnation záleží jakou představu o šatech máš. Já byla v kontaktu s paní Andrejkou ze salonu Emmi a i přes email byla strašně příjemná a nápomocna:)
Odpovědět
@teresa7 a v jaké cenové relaci se tam plus mínus šaty pohybují? Chci něco jednoduchého, nic nadýchaného, ale s vlečkou, zatím jsem neobjevila nějaké ze kterých bych si sedla na zadek :-(
Odpovědět
@carnation mě psala paní toto: Pujcovne zacina na 4500,- Kc. Velice zalezi jake modely se Vam z nasi nabidky zamlouvaji. Prumer ceny se nejcasteji pohybuje mezi 6-12 000,- Kc a to vcetne svatebnich doplnku jako jsou: sperky, bolerka, pompadurky, kabelky, rukavicky, saly......... Pokud jde o koupi satu, pak nase ceny zacinaji na castkach okolo 10 000,- Kc a konci na castce okolo 40 000,- Kc. Opravdu velice zalezi na stylu a pouzitych materialech.
Odpovědět
@carnation přeji Ti ať je najdeš, já už ty své našla:)
Odpovědět
@teresa7 - A kde jsi je našla? Já už jsem z toho nešťastná :-(
Odpovědět
@carnation tak jak píše teresa7, od cca 5000,- výš, většinou okolo 8-10... stylů mají dost, i jednoduché (i když nevím jistě jestli s vlečkou), minimálně bych se koukla na web na katalogové obrázky, ať tak zhruba víš, třeba tam nějaký "svoje" objevíš... bylo fajn, že je to i s doplňky, takže jsem kromě závoje nemusela nic řešit, měla jsem kožíšek, ozdoby.... a na těch šatech je fakt vidět, že jejich cena je okolo 30-40 tis, kvalitní materiál, šití, krásně nadýchané a lehoučké a sedí přesně tak jak mají... já v nich na svatbě dělala psí kusy včetně skákání na trampolíně a úplně mi přirostly k srdci, ani se mi nechtěly vracet.... :)
Odpovědět
@carnation já mám šatičky z Top nevěsty:)ale určitě koukni na internet a podívej se co se Ti líbí at máš nějakou představu:) Pak je ještě Belladona v centru tam mají šatičky Maggie Sottero:)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, já prošla hodně salónů. Ikdyž každý osuzuje ty "napodobeniny" ze zábřehu, tak já si ztěžovat nemůžu. Paní mi narovinu řekla, abych si prošla více salónů, poradila mi, které sedí a které ne a mnoho jiných věcí. Není salón jako salón.... byla jsem i v salonu v centru Ostravy a horší přístup jsem nikde nezažila, asi paní neměla svůj den a odnesla jsem to já. Já se v těch šatech cítím nádherně, sedí mi a líbí se mi plus cenově jsou pro mě dostupné, tudíž je mi jedno zda je to to nebo ono.....ano šetřit se na šatech nemá, ale jak jsem psala, byla to láska na první pohled.... toď můj názor...ne mermomocí jen originály za několik tisíc musí být ty, které padnou a zamiluje se do nich....Mi osobně ty materiály přišly všude stejné...tak jsem možná divná. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
A znám spoustu slečen, které byly spokojeny se šaty odtama ;-) A odkud víte jak je to s těma šatama odtama? Lidí tam chodí pořád dost, tak si myslím, že kdyby to byla taková hrůza jak to tady popisujete, tak tam nejde nikdo ne? :D
Odpovědět
Profilova fotka
švagrová mi včera poslala odkaz na www.satyprotebe.cz jsem kousek dál od Ovy kdyby tam šel někdo dřív dejte vědět, jak to vypadá ceny jsou velice lákavé...
Odpovědět
@petuza O tom salónu právě píše Prcccek.Je tu i někde o něm celá diskuze.
Odpovědět
Holky, v DK Akord pracuju a spolupracuju s holkama ze Šatů pro tebe, jsou strašně fajn a zákaznic mají taky hodně. Šaty mi nepřijdou nějak špatně ušité, naopak. Byla jsem tam na jedné zkoušce, jedny jsem si sice vybrala, ale jak jsem už psala nebylo to tak, že bych z nich spadla na zadek. A o cenách ani nemluvím, myslím, že v Ostravě snad ani nemají konkurenci. Asi tam nakonec skončím :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?