Svatební šaty v okolí Pardubic

Ahoj holky nevěsty, čeká nás svatba za 3 měsíce a máme pouze rezervovaný termín a vybrané místo obředu....Tak jsem si řekla, že je na čase s tím začít hýbat...POraď te a doporučte mi prosím půjčovnu svatebních šatů v oklí pardubic, kde půjčují šaty za rozumnou cenu. Máme sice malou svatbu, ale šaty bych chtěla hezké:-), ale 8000 za půjčení dávat nechci! Předem moc děkuji za vaše komentáře!
Odpovědět
Ahoj, koukni v Pardubicích http://www.svatby-amoroso.cz. Já jsem si tam šaty půjčovala a byla jsem spokojená s cenou i výběrem.
Odpovědět
v Chocni velký výběr jak šatů tak velikostí a hlavně velice ochotná obsluha která tomu opravdu rozumí www.svatebnisalon-parada.unet.cz
Odpovědět
Ahojky, já jsem si teda šaty nepůjčovala, protože po zkušenosti mojí kamarádky, která šaty polila a musela platit cenu pomalu jak za celé šaty jsem se rozhodla, že si raději koupím nové. Narazila jsem na nový eshop - elody.cz a nestačila jsem čumět, cena nových šatů jak za půjčovné! Takže jsem si objednala šaty na míru a jsem nadmíru spokojená, sice tam není moc široký výběr, ale já jsem si svoje vybrala! Šaty jsou nádherné a sednou mi jako ulité! Určitě doporučuji!
Odpovědět
DOBY DEN URCITE DOPORUCUJI SALON ASTRID MAJI POBOCKU V PARDUBICICH A V HRADCI OBSLUHA MOC MILA A DOBRE CENY.MAJI KRASNE NOVE SATY A VSECHNO V CENE SATU I UPRAVU.BYLA JSEM MOOOC SPOKOJENA VYBER SATU JSEM SI MOOC UZILA
Odpovědět
V pcich je dobra půjčovna na perstynaku,půjčení cca 9 tis. a v Chrudimi u náměstí salon Angel, ceny nízké, myslím ze poloviční
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Taky jsem byla s kamarádkou na Pernštýňáku v Pardubicích. Mohu jen doporučit . Krásné šaty a velká ochota. Navíc jí půjčili závoj a popůlnoční šaty zdarma. Doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jednoznačne Svatební a květinové centrum (pobočky mají Hradec, Pardubice), mají krásné šaty, ale ceny jsou do těch 10 000,-, jinak o trochu nižší ceny a hezké šaty jsou na Perštýňáku:) Pokud chces vyloženě pod těch 8000,-, tak jedině menší města jako Chrudim či Choceň (kamarádka měla odtamtud za 5000 a krásný).
Odpovědět
Podivej se na www.lemonika.cz :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?