Svatební šaty Uruguay, Pronovias, viděly jste v Ostravě?

Profilova fotka
Ahoj holky,ještě jsem nebyla v žádném salónu,ale zajímalo by mě jestli jste některá neviděla tenhle model šatů,je to kolekce Pronovias 2013,model Uruguay.Děkuji mooc :-)
Odpovědět
ahojky pronovisky mají ve svatebním saloně Bella, byla jsem u nich na podzim a podobné jsem zkoušela:-) velmi příjemná paní, akorát cena za půjčovné 13-15 tis. letošní kolekce.
Odpovědět
Tento typ nevím, ale strašně móc Pronoviasek maji v Caxa Olomouc i já sama jsem si nakonec vybrala Pronovias jsou to bezkonkureční šaty :-) Letošní kolekci mají taky kolem těch 10-15tisíc. Chtěla jsem jít taky do mořské panny, ale asistentka mi říkala, že mi to vůbec nedoporučuje, že se s těch šatěch blbě chodí, sedá no prostě všechno... a to já mám velikost 32, takže mě není moc a i tak říkala, že mi je fakt nedoporučuje, že jsou tyy nevěsty nervozní celý den potom.
Odpovědět
Já budu mít mořské panny a chodí se mi v nich bezvadně. Cítím se v nich víc žensky než v obrovské sukni. Je sice fakt že se při sedání musí trošku nadzvednout, ale to mi nevadí. Záleží asi na typu a velikosti šatů. Když vás paní v salonu obleče do menší velikosti než máte, a to se mi stávalo v některých salonech, tak v tom opravdu nemůžete chodit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky,v Belle vím že je Pronovias,ale tenhle model jsem na jejich stránkách nenašla,když jsem našla podobné, tak spodní část byla s krajkou a to já nechci,chtěla bych to z tylu...byla jste některá v Parisu?Nebo nechávala jste si některá tyhle šaty ušít?Jinak já na ty obrovské sukně nejsem vůbec,tou nepohodlností by mě paní neukecala,myslím že záleží na tom, jak se v tom nevěsta cítí a ten jeden den to určitě jde vydržet ;-)
Odpovědět
V Parisu jsem byla ale skoro všechny šaty co se mi líbily mi byly velké. Zkuste zajít do salonu Angelika, mají tam cca 700 modelů i Pronoviasky, možná tam ty své najdete :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju :-) Určitě se tam zajdu podívat..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?