Svatební šaty, salóny Romantica a Schema, USA. Poraďte

Profilova fotka
Ahojky holky,uvažuju o koupi šatů a nevím, jaký salón si vybrat. Oba jsou pro mě dost daleko, tak jestli s nimi máte některá zkušenosti, prosím podělte se :-) .
Odpovědět
1
2
6
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... tady možná nějaké zkušenosti najdeš
Odpovědět
Profilova fotka
Aktaka: Díky moc, tu diskuzi o Romantice jsem vůbec nenašla :-) . Ale i tak, jestli máte někdo nějaké čerstvější zkušenosti, sem s nima :-) ! Hlavně mě zajímá, jestli se ty šaty dají srovnávat se "značkama" (např. Sposa, Maggie Sottero. St.Patrick..), nebo jestli je to hned poznat na kvalitě látky, úrovni výšivek a tak. Nevím, jestli tyhle krásné značkové šaty nejsou hezčí jen tím, jak jsou nafocené.
Odpovědět
Profilova fotka
jersey: Nevím, jestli se Romantica dá srovnávat se "značkami", ale na svatbu jsem měla jejich šaty a byla jsem moc spokojená. Moje šaty byly už po několikáte půjčované, ale nebylo to na nich vůbec vidět... Myslím si, že nejrozumnější by bylo zajet do půjčoven, podívat po šatech od těchto firem a vyzkoušet si je. Uvidíš, co Ti padne a co se Ti bude líbit.
Odpovědět
Jersey, také je třeba pamatovat na to, že třeba u Maggie Sottero...se taky platí hodně za značku. A myslím, že to mnohdy dělá víc než je kvalita látky.
Odpovědět
Profilova fotka
Taktéž jsme měla šaty přímo půjčené z romanticy a byla jsme moc spokojená, šaty mají krásné a pro mě jsou bezkonkurenční. :-)
Odpovědět
u znackovych satu napr. maggie Sottero, San Patric atd je kvalita a zpracovani naprosto nesrovnatelne s firmou jako je romantica nebo ta schema. je to proste uplne jina kategorie satu. je ovsem treba mit ty saty vedle sebe a srovnat. jestli chcete setrit, tak se daji najit i kvalitni saty ze stejne penize jako je ta romantica.
Odpovědět
Effco, tím myslíš, že Romantica nemá kvalitní šaty??? ;-)
Odpovědět
Po Romantice taky koukám, ale je to pro mě dost z ruky bohužel :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, díky za odpovědi. O to mi právě jde, jestli ty šaty lze srovnávat, jestli u španělských, francouzských šatů platím hlavně za značku - nebo jestli to opravdu jde poznat na kvalitě materiálu a tak. Nevím, asi budu muset najít salón, kde nabízí to i to, abych měla srovnání v reálu..Ale moc díky, do Romantiky nebo do Schemy chci jet asi i tak, takže jestli máte některá nějaké zkušenosti (pozitivní, negativní), tak mi je prosím napište, ať vím, co mám čekat ;-) !
Odpovědět
Profilova fotka
No effco myslím že romantica má kvalitní šaty až až.A myslím a může ti to potvrdit spoustu nevěst že šaty jsou skutečně kvalitní a bezkonkurenční :-) Moc krásné a zdobené..Hodně tam mají šaty z flitry a kamínky.Ale co se týká materiálu tak jsou tam zastoupeny snad veškeré.A mají šaty jak jednoduché tak ty krásné bohaté princeznovské.Těch je nejvíc. x-) Já jsem v salonu v romantice byla mockrát a přístup je tam skvělej paní poradí upraví pomůže, šaty tam mají krásné.Je lepší se objednat dopředu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A že by byly šaty nějak hodně levné?To asi těžko ceny prodejní se pohybují kolem 9- 13 tisíc a ty moje měly pořizovací cenu 15 tisíc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě malá poznámka jersey se ptala na koupi šatů a myslím že kupovat nějaké španělské za 30 tisíc asi nebude :-N
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no, já si myslím že kvalitou se romantika srovnatelná i s maggie sottero a i ostatními. ale jde o to, že každá tznačka si jede svůj styl ,takže i zpracování a podle toho použitý materiál tomu odpovídá. třeba San patrick a la sposa mají hodně jemných věcí. krajky, taft, tyl, ale to je hodně choulostivé a náročné na úržbu, ale ty krajky jsou takypěkně jěmné a snáž se poničí. tady se opravdu platí hlavně za značku. maggie sottero mají taky velmi choulostivé šaty a opět jsou ty šaty dle mého názoru celkem drahé jen kůli značce. kdežto romantika je kvalitní a většina šatů je vyrobena z velmi kvalotního saténu, nebo organzy a to je mnhem praktičtější na úržbu, víc to vydrží a ty šaty sedí moc pěkně a jsou krásně zdobené a navíc jejich nabídka šatů je obrovská, oproti jiným značkám a je tam opravdu spousta různých stylů. oproti tomu bych řekla, že schema má horší kvalitu než romantika, nebo maximálně srovnatelnou, ale některé dětaily nejsou tak dobře zpracované jako u romantiky. a navíc o tom, že jsou to šaty od romantiky kvalitní svědčí i to, že je najdete ve většině půjčoven v čr, a myslim, že kdyby ty šaty kvalitní nebyly, tak je do půjčoven tolik nekupují ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky díky! Peti, vidíš, zapomněla jsem, že jsi vlastně z oboru! Ve své půjčovně máš taky šatky z Romantiky?
Odpovědět
Profilova fotka
jasně, a mam jich hodně, byla to první firma se kterou jsem začala spolupracovat a dodnes jsou mými největšími dodavateli, i když beru už i od jiných značek i dražších, kůli jinému stylu, ale upřímně, šaty od romantiky se půjčují nejvíce a mam s nimy velice dobré zkušenosti a dobře vím, že je mají minimálně v každé druhé české půjčovně ;-) určitě si k nim na moravu zajeď, hlavně mají obrovský výběr střihů a velikostí a můžeš si vyzkoušet, co ti padne nejlépe
Odpovědět
Profilova fotka
Mate nekdo kontakt kde se nachazi ja totiz vubec nevim kde krome pujcoven je hledat. Diky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
V Hranicích na Moravě sídlí romantica Radniční ulice je to ulice co vede k náměstí číslo 30 myslím.Venku mají cedulu je to dobře poznatelné. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem tam vybírala šaty a musím jen pochválit velká spokojenost. :-) A to jsem jela skoro přes celou ČR. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Barad a ty sis šaty kupovala nebo sis je jela zkoušet?Jaké sis nakonec vybrala?
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsem šaty kupovala.Nechala jsme si je objednat a vyzvedla jsem si je teprve minulý týden. :-) Jsou moc krásné mám je doma, hodím do alba fotku těch co mám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrala sis krásné šaty x-)
Odpovědět
Profilova fotka
barad, ty jsou vážně nádherné, znam je a takové podobné mají i u maggie sottero ale upřímně, mě se to zpracování, hlavně tek korzet líbí víc u romantiky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju petro. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky měla šaty ze salonu Romantica. Přístup skvělý, paní obě ochotné. Ovšem nebyla jsem až tak spokojena s úpravou. Zkracovaly mi je saténovou páskou a tudíž se mi pořád dole ohrnovaly a lezla tylová spodnice. Na některých fotkách je to vidět. A při zúžování paní švadlena vzala šev asi trochu šejdrem, protože když mi je holky pomohly obléct, začly se párat. Musely mi to narychlo na mě ručně zašít aby to nepovolilo. Naštěstí to nebylo ani poznat. Ale jinak celková spokojenost 80% :-)
Odpovědět
Tak jsem zahájila svoji cestu za vysněnými šaty :-) Studuji v Brně, tak jsem začala tady. Byla jsem na Orlí, tam mají právě to Maggie sottero. Obsluha fajn, paní příjemná. Šaty nebyly špatné, ale na muj vkus trochu moc přezdobené. Moc barevných kamínků, budu hledat něco sice výrazného, ale nepřeplácaného :-)
Odpovědět
O té Romantice jsem slyšela, že to má hodně salonů a já nechci šaty kterých je moc všude.No, někde to omrknu a pak dám vědět. Kde v Brně mají Romantiku, nevíte?
Odpovědět
Profilova fotka
nevim jak se to jmenuje, ale je to pod náměstim, jsou tam v prvním patře naproti sobě přes ulici hned 2 salony a v tom jedom, co nemá ty velé výlohy mají taky romantiku ;-) brňandy už ti snad poradí, jak se to jmenuje
Odpovědět
Profilova fotka
A to je právě o tom, jak jsme to řešily s Peťou kdy si nevěsty nehledí svých šatů které jsou půjčené a zničí je. :-( Pak se stane to co se stalo ratonito že na poslední chvíli musely předělat jiné.Je to smutné ale stává se to no. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tinkaj neboj se tak žhavé to není, třeba šaty z romanticy co jsme měla já jsem tu ještě nikde na nikom neviděla.Neboj se, je hodně druhů a fakt obrovský výběr nemají ty stejné šaty dokola.Některé jsou zdobené více některé méně a mají i jednoduché šaty. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tinkaj: tak jak všude mají La sposa a St.Patrick. To by sis asi musela nechat ušít podle vlastního návrhu abys měla originál.
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?