Svatební šaty - salon Maya, máte zkušenost?

Ahoj dámy, dlouhou dobu hledám svatební šaty co by se mi opravdu líbily a náhodou jsem narazila na svatební salon MAYA. Nemáte zkušenost s tímto salonem? Mají tam opravdu nádherné svatební šaty a čemu nerozumím je jejich druhá webová stránka svatební-šaty.cz tam mají právě větší výběr šatů ale vše odkazuje na salon maya takže v tom mám trochu guláš. :/ každopádně pište zkušenosti jak s kvalitou šatů tak s cenou a td. Děkuji moc. K.
Odpovědět
Profilova fotka
@kimb Ahoj, měla jsem šaty z jejich pobočky v Mostě, byly nádherné, vše klaplo bez problémů, ceny byly adekvátní vzhledem ke kvalitě a typu šatů, za sebe vřele doporučuji.Mrkni do mého alba: http://www.beremese.cz/blog/petuch/al...
Odpovědět
Profilova fotka
Uzasny salon s nadhernymi saty. Nasla jsem zde sve ,,favoritky". Urcite se bezte podivat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím, naprosto úžasný salon, mám odtud dvoje nádherné favoritky a chci se spojit s majitelkou ohledně možnosti ušití, kterou salon nabízí. :-) Za mě určitě doporučuji, přístup úžasný a kvalita šatů top.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@petuch @kamili @klarkak holki, nevite jake ceny tam maji u spolecenskych satu na prodej?
Odpovědět
@kimb Mohu jen a jen doporučit. :-) Luxusní šaty, parádní přístup, prostě super. :-) Případně mám v albu fotky několika šatů, co jsem si zkoušela. :-) @meduzka18 Ohledně prodeje doporučuji napsat majitelce e-mail, odpovídá opravdu rychle a na cokoli, je velice milá a ochotná. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kimb Rozhodne doporucuju. Nadherne saty a uzasne mila pani majitelka.
Odpovědět
Děkuji :) moc všem :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Dvěma slovy: maximální spokojenost :-) Šaty jsem si vybírala a zkoušela přibližně v 5. měsíci těhotenství a vdávat jsem se měla 2 a půl měsíce po porodu - zkrátka na výběr šatů ne zcela ideální podmínky. Nicméně vzhledem k tomu, že to na mě nebylo skoro vidět, tak jsem to riskla a vyplatilo se :-) Paní majitelka mi poradila, jaké šaty by pro mě byly vzhledem k mému "stavu" (respektive nejisté podobě mé postavy po porodu) jakštakš vhodné a shodou okolností mezi nimi byly i ty, do kterých jsem se zamilovala na internetu! Pokud by mi nakonec nebyly, bylo mi přislíbeno, že bych si místo nich mohla vybrat jiné, které by byly k dispozici. Dobře mi poradila i s výběrem dlooouhého závoje, se kterým jsme se při focení docela vyřádili a který myslím aspoň trochu oživí fotky z naší deštivé svatby... Tak ještě jednou děkuji a přeji mnoho úspěchů!
Odpovědět
Ahoj určité dopprucuji vsichni jsou tam moc míli,ochotni a hlavně své práci rozumí.Šaty maji moc krásne.
Odpovědět
Profilova fotka
@zoone naprosto souhlasim saty maji opravdu nadherne ale i stare kolekce hodne predrazene..Take jsem z Prahy ale doporucuji vyrazit do mostu do jejich stare pobocky kde nova majitelka prodava a pujcuje jejich saty za zlomkove ceny..
Odpovědět
Tak jsem si byla včera vybrat šaty v salonu Maya v Praze. A musím říct, že šaty nádherný. I když z toho výběru se mi opravdu líbily asi troje. Což není zase tolik. Ale slečna byla velmi příjemná a neustále nosila další a další šaty. Takže to bylo fajn. Šaty stojí 16tis, ale jsou opravdu nádherný. Tak už se nemůžu dočkat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg saty maji opravdu nadherne a pani majitelka je hrozne mila a snazi se aby se kazda nevesta u nich citila hezky..ja tam sla s jasnou predstavou a vybrala si saty hned..byli krasne,ciste a vonave
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 8 měsících
To je fakt zajímavé, jak se asi musela situace změnit během necelého roku..Původě jsem měla šaty vybrané jinde, ale v tomto salonu měli mnohem hezčí šaty. Co se modelů týče, tak opravdu doporučuji. Co mě, ale opravdu zarazilo byl přístup.."Tak jste si vybralaa?? No co by se Vám líbilo?" Rozhodně se nekonalo to,co v jiném salonu. Jinde byli ochotní, očividně věděli, co nabídnout už podle oka a ihned všude nabízejí šaty na výběr, nejprve se řeší velikost a pak typ šatů..tady vás postaví prostě doprostřed salonu a v té záplavě šatů si vyberte sami, slečna neochotná neskutečně (myslela jsem, že jedou na provize?)..Dost mě to mrzí, čekala bych, že když dám za půjčení šatů 15 000, že by tam měl být někdo,kdo poradí...Já opravdu nevím, třeba jsem měla smůlu na víkendovou brigádnici, ale rozhodně jsem z toho neměla dobrý pocit.
Odpovědět
@kacaaa já jsem tam byla letos v lednu nebo v únoru a byli moc milí, měla jsem představu, která se ke mně ale nehodila, tak mi poradili něco jiného a sami nosili šaty...tys tam byla teď někdy nedávno?
Odpovědět
@izzybickerstaff Tak ještě jinak.. asi to byla opravdu smůla a na víkend tam je nějaká neochotná slečna, protože teď jsem byla na přeměření kvůli lehkému přešití a jiná slečna byla velmi ochotná a uměla poradit :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahojky, byla jsem v salonu Maya a musím říct, že mě to zklamalo. Šaty sice hezké, ale přišly mi v hrozném stavu - potrhané krajky, špinavé, zažloutlé. Slečna byla sice příjemná, ale nijak zvlášť nápomocná. Zkrátka mě jen převlékala z jedněch šatů do druhých. Co oceňuji, že kvůli mně sundala šaty z figuríny ve vitríně. Nicméně poměr cena kvalita šatů a přístupu dost neadekvátní. A to jsem tolik očekávala :-(
Odpovědět
Ahojte, taky bych se rada podelila o zkusenost se salonem Maya. Musim rict, ze z webovych stranek jsem se tam velmi tesila a byla si jista ze sve saty najdu prave u nich protoze na fotkach jsou krasne a presne muj styl. Bohuzel v salonu Maya me zklamalo uplne vse. V 10 hodin jsem tam mela byt. Dorazila jsem i s maminkou par minut pred a prodavacka nas nechala az do 10 stat venku pred zamcenymi dvermi. Kdyz otevrela tak nam rekla kde jsou saty a ze si mame jit vybrat a odesla. Asi po 10 minutach zase prisla a jedine na co se zeptala byl termin svatby (aby mi pak z mych vybranych satu nejake sebrala protoze jiz byli obsazene). Neustala byla u pocitace a zadne saty pro me nehledala. V kabince mi prodavacka pomohla do satu, ale pokud nebyly na zip tak mi je neutahla, nesvazala, jen proste vzadu zapla na trech, ctyrech mistech, aby ze me nespadly. Zadne dalsi saty mi neprinesla, kdyz jsem ji o to pozadala tak rekla ze pro me nic nema. Krome ni tam byly dalsi dve prodavacky (jedna vypadala jako majitelka), zadne dalsi klientky tam nebyly, totalne nas ignorovaly. Musela jsem si ji neoblecena v kabince zavolat a zeptat zda to je tedy vse. Ona prisla, rekla ze jo a odesla. Posledni vec kterou zminim - pozadala jsem pridavacku zda mi muze alespon prinest saty, ktere jsem si vyhlidla na webu a chtela si je vyzkouset, protoze si myslela ze to budou ty prave. Neochotne je prinesla a pri oblekani pronesla vetu "Hmmm tady je ujety zip, to vam nezapnu". Takze asi tak. Saty nebyli ciste a na nekterych bylo videt ze toho maji dost za sebou. Salon Maya me zklamal po vsech strankach. Byla jsem tam celkem 20 minut. Rozhodne s timto radoby salonem neztracejte cas!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Tak i já se taky podělím o zkušenost se salónem Maya a ta byla z mého pohledu určitě pozitivní. Jela jsem zařizovat pár svatebních věcí do Prahy a zbyl mi čas, tak jsem to šla do salónu zkusit. Slečna mi sdělila, že to mají docela naobjednané, ale pokud budu chtít vyzkoušet pár šatů, že to nebude problém - byla příjemná, milá a když jsem jí sdělila, že jsem docela z daleka, snažila se mi vyjít vstříc. Šaty byly krásné a čisté. Slečna mně velice ochotně fotila a měla se mnou velkou trpělivost. Šaty jsem objednávala zpětně (po projednání s manželem). Komunikace byla bezproblémová a rychlá. Šaty vyzvedávala svědek a vše proběhlo bez problémů. Za mně můžu salón doporučit. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, já si tam půjčovala šaty na svatbu 24.9.2016 Vše probíhalo velmi dobře. Paní byla velmi příjemná a ochotná. z webu jsem měla vybraných několik favoritů. Pokud tyto šaty neměli v mé velikosti, tak se paní snažila najít nějakou alternativu. Při přebírání šatů, byli šaty čisté, neponičené a voňavé. Salon mohu jen doporučit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Salon mohu s čistým svědomím doporučit všem nevěstám ;-) Do salonu jsem se vracela po zastávkách v několika dalších salonech, protože nikde jinde jsem se nesetkala s tak nádhernými šaty a tak profesionálním přístupem. Jsem šťastná, že jsem si zvolila právě salon Maya, protože nejen já, ale i všichni ostaní (a především můj manžel) byli okouzleni. Děkuji Maye a přeji mnoho dalších spokojených zákaznic :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Tak dnes jsem navštívila salon Maya a musím říct, že zkušenost nic moc. Sice mají spoustu šatů, ale přišly mi neprecizně ušité (šikmé knoflíčky, potrhané krajky...). Slečna byla celkem milá, ale rozhodně se nepředřela. Pořád někam odbíhala a to jsem byla v salonu sama. Ani mi nenarovnala vlečku, takže se tam moje 60 letá mamka pořád plazila po čtyřech a jí to ani nebylo blbý. Některé šaty mi vůbec neseděly a i tak mě přesvědčovala, že se to upraví nebo, že se to dá vycpat pořádnou pushupkou, což opravdu ne vždy jde. No, zkrátka za ty peníze mi to nepřišlo úplně profesionální.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj navštívila jsem tento salon a naprosto fantasticke. Doporučuji :-) ochotná slečna, krásné šaty vše super
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Po dlouhém a náročném hledání jsem našla své vysněné a přenádherné šaty v tomto salonu. Můj problém spočíval v tom, že ve všech předchozích případech nikdy nebyly šaty, které jsem si vybrala, v mé velikosti 40, v ostatních jsem si připadala jako matrona. V salonu Maya jsem tento problém neměla, což je mi samo o sobě sympatické. Tak či tak můžu říct, že sortiment, kvalita, skvělý servis a příjemný personál jsou TOP. Doporučuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?