Svatební šaty, Kolín a okolí. Doporučte svatební salón

Ahoj, chtěla bych se zeptat na reference svatebních salonů v Kolíně ,Kutné Hoře a okolí.CHceme se brát příští rok v červnu a pomalu chci obstarávat šatky tak mě zajímá kam zajít ,jaký mají sortiment.Děkuju.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
jen jsem to slysela, ale pry si z kolina jezdi pro saty do KH. Pry maji dobry vyber, ale nevim kde to je.
Odpovědět
ahojky, v kutné hoře jsem navštívila 3 půjčovny a na mě měli největší výběr v salonu Gabriela, příjemná slečna je i v salonu IN, ale výběr šatů aspoň v mé velikosti (36) o hodně menší.
Odpovědět
Ahoj, moc dík za tipy ,už se těšim doufám že si vyberu ,ještě nevim zda čistě bílý nebo trochu barevný.Jsem zvědavá co v salonech na mě čeká za šatky.
Odpovědět
Je tu někdo na pokec.
Odpovědět
ahojky já tu jsem a zrovna mi jdeš s tématem,taky přemýš jestli čistě bílé,nebo červená.ale chtěla bych jen jenmě - na konci sukně a malý detail nahoře,zatím jsem takové nenašla
Odpovědět
Ahoj a kdy máte svatbu?Já tu koukala nafotky z příprav svateb a jsou tam moc krásný šatky .Koukala si tam?
Odpovědět
jasně,ale kromě čistě bílých mi žádné do červené neuchvátili
Odpovědět
já teď taky zvažuju zda jen šatky přes prsa nebo spadlý rukáv ,nevim mám tak velikost 40 .Jak seš s vybíráním na tom ty?
Odpovědět
já určitě ne jen přes prsa - nejsem zrovna modelka a myslím,že pak to ty "špíčky" na zádech,....přeštípne a je to nepěkné. chci mírně přes ramena, nebo trochu rukávky - alespoň jako maskovat,aby to neupoutávalo pozornost :-)
Odpovědět
my to chystáme na červen, co tady na netu čtu tak mi přijde že u někoho přípravy probíhaj brzo myslela jsem že na šaty vyrazim tak 2-3 měsíce před svatbou :-)
Odpovědět
no to já chci nejdýl v lednu, kamarádky co se teď vdávali mi to jen potvrdili.mám ještě navíc probém s výškou-tak možná budu muset i hodně hledat a objížďět. a taky mi na šatech moc záleží - tak chci mít pak klid
Odpovědět
mě se letos vdávaly 2 kámošky je fakt že ta jedna měla šatky zamluvený už půl roku dopředu,ale ona je zas z Prahy , a ta druhá vše zařídila 2 měsíce předem. jak problém s výškou? :-)
Odpovědět
Článek se načítá
jsem malinká - jen 156 cm :-(
Odpovědět
to je jako děti ve 4. třídě :-)
Odpovědět
aha tak to snad maj v salonech i krátký délky šatů ne,nebo ti je zkrátí.Já mám tu klasiku 170cm ale zas větší objem prsou,tak taky uvidim co mi bude sedět.Kde se berete?
Odpovědět
to jeste nevim,to je zatim boj.ja chci velký sál, on u nás na zámku - ale tam se mi obřadní síň nelibí. K těm šatům- doufam,že mi je zkrátí, právě se bojim,že ty krátké se mi zrovna líbit nebudou!
Odpovědět
my řešíme kde hostinu ale víc řešíme koho pozvat koho ne a jak velkou nebo malou svatbu,máme na to oba jiný názor ,úplně se rozcházíme v názorech
Odpovědět
to my probírali zatím jen předběžně a naštěstí to trochu jde a máme stjné názory.ale až půjde do tuhého,taky čekám trochu boj. jakou máš představu ty?
Odpovědět
no já bych si to chtěla užít se vším všudy, předběžně jsem napočítala tak 35 lidí a navečer si pozvat kámoškY a kámoše,protože se kamarádíme dlouho a hodně super akcí jsme spolu zažili,tak je tam chci taky,ale on by nejradši jen rodiče najíst a snad domu,až mě to mrzí,jak je to u vás?
Odpovědět
naštěstí oba jsme pro kamadáky. byli jsem už taky na některých svatbách právě těch kamarádů a panuje stejný názor - bez kamarádů to nejde. rodina taky-jen základní, nejužší a přátelé. Lidí - raději počáme s větším počtem, těch 50 to asi jistí :-|
Odpovědět
no tak to máte dobrý, a jak je to u vás s žádáním o ruku už proběhlo nebo ani nebude.my to chcem říct až po novým roce
Odpovědět
no my to máme zajímavé.už skoro půl roku jsem dohodnutý,že se příští rok bereme,ale oficiální žádost neproběhla,když jsem na to téma nedávno narazila (protože přesto se o svatbě stále bavíme)tak jsem se dozvěděla,že mám počkat,že má miláček už něco naplánované. myslím,že to budou Vánoce, moc se na ně ptá a to je mu většinou vše cekem fuk
Odpovědět
Rodina to tuší taky, už si plánují dovolené na srpen, protože vědí,že já se budu vdávat jedině v červnenci :-D Oni se nás právě stále ptají - kdy už! Jak jste se zasnoubili vy?
Odpovědět
aha tak to chystá takhle tajně , tak to bude nějaká romantika ne, už máš představu o kytičce, mě se moc líbí kaly a to jsem je dřív moc nemusela,chtěla bych je buď do růžova nebo oranžova,trochu převislou kytičku,tady jsou moc pěkný inspirace na netu
Odpovědět
jo, kaka je u me jista! miluju taky gerbery,ale chci cerveno bilou kombinaci a ty gerbery se mi libi v jinych barvach. tak asi bíle kaly, rude ruže a břečťan, dokulata,možná jen jeden šlahout břečťanu nechat převislý
Odpovědět
no my to ofiko ještě právě nemáme , v létě přišel objal mě a řekl mi že by si mě chtěl vzít a že si pak pořídíme rodinku,jsme spolu 7 let,a to byl celou dobu frajer jako že se ženit nebude,že to nepotřebuje ,no klasika chlapské řeči,taky to možná bylo tím že se loni vdávala moje sestra a pak se po svatbě rodina vrhla na nás dva a bombardovali nás otázkama kdy my že už je na čase a tak,možná ho taky dostalo miminko mý sestry v červenci se jí narodilo a on je z něj úplně po..... až fakt koukám :-)
Odpovědět
s tou romantikou jsem zvědavá. Já myslela,že mě překvapí už v létě a ono nic. Dává si fakt na čas ]-(
Odpovědět
je tak to s tou kytku se shodujem já gerbery taky miluju je to taková veselá kytka,chtěla jsem taky do červena ale to měla ségra tak se nechci opakovat
Odpovědět
jasně, chápu. já ještě nejsem 100pro rozhodnutá, ale asi tak nějak to chci, podívej se na mé album, tak jsem dala kombinace barev,jaké moc chci.
Odpovědět
http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?