Svatebni saty Brno -boubelky

Ahoj holky ,muzete mi poradit kam do salonu pro svatebni saty v Brne ?? Moje velikost je 46 a uz zacinam mit znacnou depku ze nic nesezenu :( V zaloze mam jeste svadlenu,ale chtela bych aspon neco vyzkouset abych zjistila styl ,strih pokud se do nekterych vejdu :) Dekuji za typy :)
Odpovědět
salon Paloma v centru :)
Odpovědět
Mile kolegine nevesty☺, prodam slevovy poukaz na pujceni svatebnich satu do Salonu El. Sleva 15% za 800Kc (pri rychlem jednani mozna sleva). Preji hezky den☺
Odpovědět
Ahojky salon paloma v centru :) ja sama tam šaty vybrala a zarezervovala ale nakonec si budu nechávat sit. Kdybys chtěla prenecham ti zálohu 2000kc za 1200 kc. Kdyztak napis do zprávy :)
Odpovědět
Nebojte se za šaty i někam dál pokud vam výběr v brně přijde nedostatečný...nicméně velká města by zas měla mít výběr největší...nebo už jste vybrala?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla šaty i v našem salonu. Adeleine Purkyňova Královo Pole.
Odpovědět
Ahoj děvčata, bydlím sice v Chrudimi, ale nemám problém kamkoliv dojet pokud bych tam našla moje vysněné saty. Příští týden mám cestu do Brna a plánuji se tam podívat do nějakých slonů. Moje velikost je také kolem 46, někdy i kolem 44. Chtěla bych určitě saty splivave. Kdyby někdo věděl kde takové sehnat a za rozumnou cenu, budu šťastná!!!!
Odpovědět
Salon Paloma velmi nedoporučuji, šaty působí jako ušité z pet lahví (škrábou a jsou nepříjemné na dotyk) a za tu kvalitu rozhodně nejsou levné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?