Svatební šaty a oblek - Polský Těšín

Zdravím, kdysi mi někdo říkal, že v Polském Těšíně, hned za hranicemi je obchod, kde v přízemí jsou obleky a v patře svatební šaty (nebo naopak :-) ) Ráda bych se zeptala, zda nevíte název nebo adresu obchodu. Děkuji za odpověď.
Odpovědět
Ahoj, my jsme tam byli v sobotu pro oblek mému nastávajícímu. Je to kousek od malé burzy směrem, když půjdeš podél řeky k centru města, nemineš to - ulice aleja Jana Lyska. Venku mají ceduli svatební salón nebo šaty. My tam koupili ženichovi všechno - oblek, košili, vestu s regatou, manžetové knoflíčky. Paní prodavačky jsou tam velice ochotné. Doporučuju akorát si přivstat, my tam přijeli těsně před devátou a obchod se plnil strašně rychle.
Odpovědět
Profilova fotka
obchod se jmenuje EURO MAGIC to jsou obleky a v patře je FASCHION LADY a tam jsou šaty svatební a společenské :-) a pokud svatební šaty nevyberete klidně navštivte náš salon rádi vás obsloužíme. Salon Vanessa Havířov
Odpovědět
Děkuji vám oběma, chceme se jet podívat na oblek :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky tam pojedeme pro oblek :) jako kvalita super.. tatka ho nosi 3x do tydne a uz ho ma dva roky a porad krasny
Odpovědět
@nevimnetusim Taky uvažujeme zajet pro oblek do Polska. Můžu se zeptat kolik to vše vyšlo? aky bychom rádi pořídili vše na jednom místě :)
Odpovědět
oblek 3000,-, košile 850,-, knoflíčky 330,- a vestu s regatou už si nepamatuju. nechali jsme tam ale něco málo přes 5000,-
Odpovědět
@haaanaaas tak jsme se tam byli podívat a obleky opravdu hezké, cena 2800,- , boty 1100,- , zbytek pánských doplňků jako pásek, košile, knoflíčky nevím. Jinak z šatů jsem byla zklamaná. Ty, které se mi líbily tak stály 17500,- a to je dost. Byly tam i šaty ve výprodeji, ale to byly opravdu staré modely - vesměs korzet a šlehačka a to nechci. Příjde mi, že čím chce člověk jednodušší šaty, tak tím jsou dražší :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. Jak platíte v Polském Těšíně? Dá se českýma korunama? nebo kartou? nebo musíme vyměnit? Máme v plánu tam taky zajet pro oblek...
Odpovědět
zuzlik1988 zkus se zajet podívat do Bielsko Biale na ul.3.maja. Je tam několik salonu, kde prodávají jak nové, tak použité šaty. Cena těch použitých se pohybuje od 850 do 1850 zl. a je z čeho vybírat, ty nové jsou cca 2-3 tis. zl. Já tam koupila a jsem moc spokojená. hanirek nevím, jak v ČT, ale v BB jsem musela platit v hotovosti ve zlotých. Karty ani české nepřijímali. Ale na obou místech mají směnárnu na každém rohu, tak jen doporučuju vzít si hotovost i v menších bankovkách, protože nevydávají, tak ať nemusíš měnit zbytečně víc, než potřebuješ.
Odpovědět
@zuzlik1988 Díky za odpověď asi tam také zajedem :) můžu se ještě zeptat jak jste v tom obchodě Euro Magic platili? Dá se platit kartou nebo v hotovosti v korunách nebo berou jen polské zlote? Díky moc :)
Odpovědět
@haaanaaas je tak to netuším, nic jsme nekupovali, ale chystáme se tam tento týden. Předtím jsme tam byli jen na kukandu :-)
Odpovědět
Holky...jenom je výhodnější - ikdyž platíte kartou, tak dát platbu ve zlotých, vyjde to levněji ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
ahoj holky, chceli by sme ist tiez pozret obleky do Tesina. Zaujimalo by ma ale, ci sa daju v Polsku zohnat aj obleky z kvalitnejsich materialov (vlna), pripadne za kolko?
Odpovědět
V Těšíně netuším, ale kolega mi doporučoval Bielso-Biala, že tam kupuje obleky z nějaké italské vlny. U nás stojí kolem 20tisíc, tam kolem 5tisíc. My jsme tam nakonec nejeli a vybrali jsme v Těšíně.
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzlik1988 nahodou prosim nevis, kde presne tam? A v tesine ste za kolko kupili? :)
Odpovědět
V Polském Těšíně jsme koupili oblek z té italské vlny za 4.000,- Kč. Modrý, ultra slim. Bylo to v kamenném obchodě těsně před burzou u řeky. Je to cca 100m od hlavní cesty za parkovištěm v rodinném domku. Jde se tam po schodech nahoru. Hned vedle je dámská móda, dole pod schody košile. Ty se nám ale nezdáli dost kvalitní za cenu, kterou za ně chtěli. Košili jsme nakonec koupili v Bandi. I v Bandi seženete krásné kvalitní obleky do 6.000,- Kč. jen tam nejsou tak slim, jak jsme potřebovali a ještě k tomu v odstínu modré, jak si manžel představoval. V Polsku měli v tomto směru větší výběr.
Odpovědět
@bbubble V Těšíně jsme koupili úplně všechno (Euromagic), oblek, košili, kravatu, boty, knoflíčky a sponu na kravatu za cca 6500Kč. Výběr obleků je tam opravdu velký. Na název obchodu v Bielsko -Biala si bohužel nevzpomenu a s kolegou budu mluvit nejdřív až příští čtvrtek.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?