Svatební salony v Praze, jaké máte zkušenosti?

Profilova fotka
ahoj holky, myslím, že téma je jasné, jaké máte zkušenosti a zda někde běží nějaké akce:) díky moc K.
Odpovědět
Salon Linie má slevu na dlouhé šaty 2000kč a na krátké šaty 1000kč - platí do konce února při zaplacení celé částky. Na návštěvu atelieru je třeba se domluvit na termínu.
Odpovědět
Profilova fotka
díky díky a jinak fakt nic?
Odpovědět
Já jsem byla zklamaná v salonu Bliss (Praha) a naopak nadšená v salonu Kleinod. Od šatů až po "obskakování" :)
Odpovědět
Pozitivní reakce: Osobně doporučuji salón Svatba snů a salon Maya. Vřelé, milé, pocitivé, šaty moc pěkné. Svatba snů má snad stálé slevy pro lidi s aktivním číslem od O2 a půjčuje i fontánu :) Naopak: Salon DD models (zborovská ulice), tam jsem byla hodně zklamána. Šaty mi přišli opravdu hodně laciné, nevypadaly dle obrázků a paní by mi nejradši vecpala všechny i přes to, že mi vůbec neseděly.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatba snů (tam jsou pořád nějaké akce, chce to sledovat), Nuance, Maya a Meggie super, nakonec jsem vybrala v meggie (taky mají občas slevy co jsem koukala, já je tedy nechytla, ale dostala jsem 10% za okamžitou rezervaci) :) Bohužel jsem nebyla moc spokojená se salonem Nevěsta Štastnou ruku při výběru :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak po zkušenostech v pár salonech musím vyzdvihnout Adinu v Letňanech - super personál, super šaty, měli zrovna i akci 20% z půjčovného. Pak Venésis na Plzeňský - taky super personál i šatičky, ale trošku dražší, naštěstí byla taky nějaká akcička, tak by se dalo. Bereniké - úžasná paní majitelka, naprosto bezva přístup, nic není problém a ceny jsou max. 5000,- což je naprosto super. Zklamaná jsem byla Klenoidem na Hájích - slečna mi přišla taková zmatená, porád někam utíkala a žádné šatičky nedonesla sama, prostě, co jsem vybrala, nic víc. No a šatičky tedy neměly vůbec srovnání se zbytkem. A na posledním místě je Eclé na Plzeňský - kde se slečna raději věnovala kamarádce a šatů bylo dohromady asi 20.
Odpovědět
@zuzichichi Ecle???? Fakt? fiiha.. Zrovna tam se chystam
Odpovědět
@kkacenkka Ja zatim zkusenosti nemam, ale ve stredu jdu do Naive a zitra kousek za Prahu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje hodnocení Vyborné: Maya, maggie na vinohradské, v obou hrozně ochotní a krásné šaty Dobré: Adina, Nevěsta, Nuance Hrozné: Svatba snů - šaty ošklivé, malý výběr a paní byla nepříjemná. Navíc mi vadilo, že nemají zatahovací kabinku jako všude jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka Tak jsem zvědavá, jak to bude působit na Tebe..
Odpovědět
@zuzichichi Dam vedet. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dneska jsem byla ve Venesis, nějak mě nic úplně nenadchlo, chtěla jsem spíš ozkoušet a pak nechám ušít, ale mají akci nad 10tisíc sleva 3tisíce, nad 7 tisíc dva:)
Odpovědět
Článek se načítá
Já byla v salonu MAGGIE - šaty nádherné a paní velice příjemná a v salonu OKSANA MUKHA a tak byla neskutečně milá paní, velice se snažila vyhovět a šaty jsou naprosto jedinečné.
Odpovědět
San Veritá - parádní šaty, přístup i ceny Adina - skvělé šaty, přístup prodavaček ale vysoké ceny Maggie - krásné šaty, ale ne úplně můj styl, ceny dobré, ale prodavačky se moc nestaraly, bez zájmu Salon SOFIA Kladno . krásné šaty, skvělý personál (točily se kolem mě tři včetně majitelky) a bezkonkurenční ceny
Odpovědět
Dnes jsme byla v prvním salonu a to ve Venesis na Plzeňské. Personál naprosto dokonalý, celou zkoušku jsem si užila a ceny také fajn. Jsem moc ráda za tu pozornost jakou mi dnes slečny věnovaly.
Odpovědět
Atelier Linie prodlužuje slevu na šaty - dlouhé 2000kč a krátké 1000kč do 9.3. Dnes celý den /kromě přestávky 12-13hod./ jsem v atelieru.
Odpovědět
Venesis - také musím vychválit, krásné nové ještě nikým nezkoušené šaty, úžasný personál a ceny byly příjemné. Za mě rozhodně TOP na Plzeňský Silhouette fashion - hrůza, hrůza, hrůza; byla jsem objednaná, slečny tam nejprve byly dvě, ale beztak se mi věnovala jedna a to jen napůl, protože si tam ještě jedna slečna přišla zkoušet plesové šaty. Jinak k šatům vás nepustí, musíte si vybrat z katalogu, ve kterém jsou ale malé černobílé fotky, takže si stejně nevyberete. Šaty nebyly hezké a bylo vidět, že už jsou tam dlouho a hodně používané. Eclé - tam jsme šly se svědkyní náhodou. Mají tam malý výběr, ale pár kousků bylo hezkých, ceny byly příjemné, personál se mi moc nevěnoval, ale tak nebyla jsem objednaná, tak mi to nevadilo, byla jsem ráda, že mě zašněrovaly aspoň do těch 3 šatů Atelier Della Sposa - po návštěvě ohromné kvality ve Venesis se už mi ten den nic nelíbilo. Zde se zkouší ve "sklepě", kde je dost špatné umělé světlo, takže nevíte, jakou barvu máte v podstatě na sobě. Jinak šaty, personál i ceny takový průměr. Bliss outlet - drtivá většina šatů bohužel na zip, takže pro mě pasé. Jinak moc příjemná a ochotná slečna. Adina na Pankráci - odsud jsem si nakonec neplánovaně odnesla svoje šaty. Obrovský výběr, skvělá obsluha a hlavně jsem natrefila na akci 50% sleva na výprodejové kousky, takže já jsem maximálně spokojená! Navíc mi je ještě před svatbou za určitou částku upraví a vyčistí, takže si s tím nemusím lámat hlavu :-) Za mě tedy rozhodně Venesis a Adina :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem chtěla šaty svoje a tak jsem zkusila Adinu na Pankráci. Slečna milá, ochotná, nic nebyl problém. Akorát ty šaty které jsme vybrali nebyli na prodej. Pak jsem zajela do Nevěsty v Letňanech, tam pouze vyprodávají a super. Od každého něco, dokonce si jedna slečna domlouvala s obsluhou, o jaké šaty bude mít zájem, aby byli připravené do další návštěvy. :-)
Odpovědět
@kristynj A vybrala sis v salonu Oksana Mukha? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám za sebou víkendové kolečko po Praze bez objednání. Vyrazila jsem nejdříve jen na obhlídku, abych zjistila, kam by mělo cenu se objednat na vyzkoušení. Bliss - slečna velice příjemná a ochotná - nechala mi vyzkoušet vybrané šaty i bez objednání - nabídka se vědomě neshoduje s katalogem na webu, web je několik let starý - šaty nepříliš kvalitní, obnošené a pouze na zip Nuance - ačkoli se tam nudily alespoň tři slečny, nebylo mi umožněno se bez objednání na šaty ani podívat Maggie - rusky hovořící dáma mi dala k nahlédnutí katalog a ani se při mém odchodu nezajímala, zda mám zájem se objednat Natali - paní příjemná, ačkoliv měla objednané klientky, i bez objednání mě nechala vybrané šaty vyzkoušet - žádné šaty mi neseděly, na všech by se muselo hodně upravovat - šaty jsou sice dražší, ale jsou ochotní se dohodnout na ceně Nevěsta - paní mě nechala chvíli čekat, ale pak jsem si také bez obědnání mohla vybrané šaty vyzkoušet - některé modely bych se styděla nabízet, v jakém byly stavu, špinavé, roztrhané Adina - obsluha protivná - šaty obnošené Kleinod - pouze na objednání - šaty drahé, hezké, ale obyčejné Svatba snů - velice příjemná slečna - jako jediná mi poradila s výběrem šatů, nabídla vyzkoušení závojů a šperků - krásné čisté šaty, jaké jsem jinde neviděla - široká nabídka šatů na prodej za cenu půjčovného - nakonec jsem si zde šaty koupila a jsem nadšená x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kikiisek Pokud by se vám chtělo vyrazit 15 min jízdy za Prahu uvítám vás ve své půjčovně. Šaty máme v top stavu, neupravované, výběr není tak obrovský jako ve velkých luxusních salonech ale zatím si každá slečna vybrala :-) Mám i doplňky a dekorace. Více na našem webu. Fotografie z půjčovny nejsou kompletní. Zkouška je také u nás na objednání jelikož jsem na to sama a není to běžná prodejna. Budu se těšit :-)
Odpovědět
Salon Maggie - doporučuji! Mohu jen doporučit, v salónu jsem byla dohromady 3x a pokaždé naprostá spokojenost. Vždy jsem dostala k nahlédnutí katalog, ze kterého si lze vybrat šaty jak na prodej, tak k vypůjčení. Pokaždé mi byl sdělen názor asistentky, byť i záporný a následně ještě doporučovány další šaty k vyzkoušení, které by mi mohly padnout apod. Všechny šaty velmi krásné, ve skvělém stavu. Salon Maya - doporučuji! Dle mého nejlepší salon s nejlepšími šaty. :-) Bezkonkurenční přístup majitelky a asistentek. Též jsem byla v salónu asi 3x, vždy bezkonkurenční přístup a paní majitelka má dokonce úžasnou paměť na nevěstinky. :-) Co se týče šatů, jsou zde k dispozici velmi luxusní a nádherné šaty, nemluvě o tom, že si v salónu lze zakoupit i krásné boty a veškeré doplňky hodící se k šatům. :-)
Odpovědět
@roozenka bohužel, nakonec zvítězily šaty od nás z Liberce...
Odpovědět
@kristynj aha aha. :-) tak hlavne, ze mas vybrano
Odpovědět
Já byla spokojena v Adine v Letňanech-byla sem objednána výborná asistentka,zkoušela sem skoro 2 hod.,vybrala a koupila i boty:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Saty mam nakonec z Chicu, ale nejvic se mi venovala pani z Ecle a timto ji moc dekuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?