Svatební salóny v New Yorku. Jak je to se zkoušením?

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jak to je se zkoušením svatebních šatů a jejich nákupem přímo v salónech v USA, nebo přesněji v New Yorku. Poletím si koupit šaty do NY, a nevím na kolik dní tam tak letět, jestli se taky musím v salonu objednat na zkoušení, nebo jak to probíhá, jestli to někdo zažil, budu ráda za veškeré info a rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Já plánuju tak ycestu do NY, ale šaty si tam kupovat určitě nebudu...podle mně stejně, i když si je koupíš tak ti je budou objednávat a bude to trat, nedají ti je hned, asp myslím. Já si tam jedu koupit svatební botky, to se nedá výběr srovnat. A uděláme si asp s přítelem výlet :)
Odpovědět
Profilova fotka
Carry a kam půjdeš na ty botky? :-p ..já taky chěla jet do NY ale letenky jsou pořád docela drahé...tak to asi odložíme :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My letíme až v březnu a koupili jsme si letenky za 11 tisíc. Uděláme si spíš výlet, a mimo to si tam půjdu koupit botky. Dají se koupit i přes net, ale to si netroufnu bez zkoušení a navíc poštovné je drahé. Našla jsme si obchod, určo jich je tam víc tak pak si jich pohledám víc a udělám si tam nákupní dopoledne :)
Odpovědět
Profilova fotka
jj v březnu tam bude pěkně. Já jedu akorát na služebku, tak si toho blíž ke svatbě nechci moc plánovat =-)
Odpovědět
Profilova fotka
nany: Kdyby sis někde v NY něco vyhlídla, klidně ti to tam pak můžu koupit..
Odpovědět
Profilova fotka
:-D díky díky, ale asi ne :). snad to seženu tady...ale pošli mi link na ty botky pls :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ještě jednou obnovuju tohle téma, a prosím o odpověď někoho, kdo má přímo zkušenosti, a ne co si myslí:(. Moc děkuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Mám zkušenost se zkoušením v Chicagu. Ve všední den dopoledne nebyl problém přijít a vyzkoušet, odpoledne už jsem se objednávala. O víkendech jsem tam nebyla, ale sobota bývá pro Chicago pracovním dnem a volno mají pouze v neděli, kdy jsou obchody zavřené.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?