Svatební salony v Hradci Králové aktuálně. Má je některá projité tento rok?

Na diskuzích jsem našla jen staré informace. Proto uvítám jistě nejen já, kdo zkoušel tento rok....Díky za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Vim ze v hradci ma pobocku moje kvetinarka a koordinatorka svateb ktera ma i salon pani Jeanette Fanderlikova,v salonu jsem nebyla ale vim ze funguje..stara se komplet o cele svatby..
Odpovědět
Urcite zkuste salon Bella. Jednoznačně nejlepší v Hk.
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo zajeďte do Pardubic, salon Bestar.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já jsem letos byla v Belle, ve Svatebním a květinovém centru v HK, Astridu a byla jsem objednaná také do Evanie... Bella naprostá tragédie. Ikdyž jsem byla objednaná, tak na mě paní neměla čas. Šaty nic moc a takové zašlé. A ještě mě zkasírovala za zkoušení. Ve svatebním centru šaty krásně bílé, vidíte je na figurínách a paní se mi ochotně věnovala.V Astridu mají také krásné šaty, ikdyž jiný styl, než jsem hledala. Paní také velmi ochotná. A do Evanie jsem byla objednaná a když jsem tam dorazila, tak bylo zavřeno a mobil do salonu vypnutý...Asi zapomněla... Na to, že jsem si musela zařídit hlídání, docela blbý.. Nakonec jsem si šaty vybrala až v Jičíně v Paris Looku. Překrásné šaty, ikdyž dražší. Paní ochotná a měla na mě dvě hodiny čas, což v jiných salonech nemají.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Já měla šaty z Belly, protože jsem neměla trpělivost procházet salony, ale souhlasím s tím, že cena není úměrná kvalitě. Střihem a materiálem se mi líbily ,ale byly opravdu zašlé - a drahé.
Odpovědět
JA MAM SATY Z ASTRID BYLA JSEM MOC SPOKOJENA SATY KRASNE VELKY VYBER A PARADNI CENY,SKOUSKU MAM PRED SVATBOU A UZ SE NEMUZU DOCKAT ZE SI DO NICH OPET SKOCIM :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?