Svatební salony v Brně, poraďte opravdu dobré

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím poraďte, nějaký opravdu dobrý svatební salon v Brně...mám opravdu malou velikost (34-36), takže už jsem ve středu města polítala všechno možné a všude malý výběr :( hlavně mě překvapuje, že nikde nejsou žádné šaty s krajkou...všude samá šlehačka a flitry :´( achjoooo
Byla jsi v salonu El na Hybešově ulici? Já tam byla moc spokojená. A měla jsem šaty samou krajku :-) Sice mám větší velikost než ty, ale určitě je tam toho plno i v menších číslech.
jedna taková diskuze už tu je :-)
Profilova fotka
@hanulkah děkuji, tento salon znám, ale ještě jsem tam nebyla...vím jen, že tam mají šaty opravdu nádherné, ale co ceny? :-N
@rudolflenka Počítej zhruba okolo 10 tis... Pro mě to bylo tak akorát, ale záleží na každém, jestli je ta cena pro něj přiměřená nebo vysoká... Na druhou stranu ale musím říct, že levnější šaty, které jsem zkoušela jinde, neseděly zdaleka tak dobře jako Maggie Sottero, takže jsem si raději připlatila - a nelituju! Šaty měly ohromný úspěch a vydržela jsem v nich do rána bílého :-D Každopádně přeju šťastnou ruku při výběru! :-)
Taktez doporucuju salon El, myslim, ze kazda, bez ohledu na velikost, si tam vybere:-) Prosla jsem par salonu v Brne a nikde to za moc nestalo, salon El byl opravdu nejlepsi, jak kvalita satu, tak cena, i obsluha.
@rudolflenka Mně se zdá nejlepší Salon Bella. Je na Benešově ulici (u Maliňáku). Přijde mi, že mají mnohem větší výběr šatů než v El. http://www.salonbella.cz/
Profilova fotka
díky holky, podívám se do EL i na Bellu a uvidíme :)
Co se tyce salonu Bella, mela jsem stesti na prijemnou mladou pani, takze na obsluhu si stezovat nemuzu, ale celkove mi to tam pripomina nejakej second hand. To prostredi odrazi i to, co od Belly muzete cekat. Vyber je velky, ale ja jsem preferovala kvalitu a ne kvantitu, proto jsem volila salon El.
Profilova fotka
Nejlepší Naive a El, Bella je naprosto děsná...obsluha nepříjemná a šaty jak hadr an podlahu, bohužel...ale třeba už pořídili nové :)
Profilova fotka
@rudolflenka pokud chceš zajímavé a neokoukané šaty, tak jedině v Naive... žádné šlehačkové a s flitrama tam nejsou :)
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Byla jsem v několika salonech a myslím, že do Belly se vůbec nevyplatí chodit. Za zkoušku 180 Kč mi nepřišlo tak hrozné, ale půjčovné kolem 15 000 Kč vůbec neodpovídá tomu, co nabízejí. Šaty opravdu vypadají jak ze second handu, jsou špinavé a zežloutlé...
taky mohu doporučit salon EL, prošla jsem dost obchodů a tady nemají žádné hadry, opravdu luxusní šatičky a vydržela jsem v nich celý den cena cca 10tis + v ceně je půjčení doplňků třeba na focení, což se hodí - dávat jsem za půjčení víc nechtěla, ale nelituji těch peněz - šaty bych opravdu neměnila (pár věcí ze svatby bych udělala jinak s odstupem času, ale šaty byly 100% úspěch) já jsem potřebovala taky menší velikost, jsem drobná a bez naditého hrudníku :-) takže v této velikosti jsem si mohla vybírat asi z 8 šatů - pak je na mě stejně ještě zúžili na maximum a já byla moc spokojená určitě stojí EL za návštěvu a zkoušej vše - někdy překvapí šaty oproti ramínku, když je oblékneš - nebo v porovnání s fotkou na modelce - a taky se nenech odradit obsluhou (dle mých zkušeností se můžeš v EL setkat s velmi milou slečnou, která mi pomohla vybrat šaty a nebo s protivnou osobou, která mi šaty upravila na jedničku, ale kdyby mi je nabízela na první schůzce, tak se leknu a možná nevyberu)
Profilova fotka
Zkus Palomu na Masarykově ul. Když jsem si v pátek byla vyzvedávat šaty, byla tam holčina hubeňoučká, tak ta 36ka max a měla na sobě nááádherné šaťule :-) Já jsem s Palomou naprosto spokojená, můžu všem jen doporučit!!! Na moji velikost 46 jsem měla nádherné šaty, ve kterých jsem si připadala jako princezna... ;-)
http://www.svatebnisaty.net ,parádní výběr,cena a moc šikovná paní tma pracuje :-)
@klabackova s tím,že jsme dala za ušití šatů 10 500 a pak na vše další měla 50% slevu,takže kabátek z lišky jsme si půjčila za 1500 a doplňky za 150 Kč :-) a k šatům jsem si zakoupila spodničku za 700. S tím,že mě paní jen jednou změřila a na zkoušce vše sedlo jak měla a nic se už neupravovalo. Šaty mám ve svém albu,tak se podívej a mají opravdu velký výběr
Profilova fotka
@rudolflenka Zkuste svatební salon Evanie, šaty si vozí majitelka přímo z Paříže a jsou tam zajímavé kousky :-)
Profilova fotka
moc moc děkuji, El je favorit, ale koukala jsem na silhouette fashion a ceny i šaty super, tak se tam půjdu mrknou :) Paloma a Dream jsou v pořadí...tu bellu jste mi tedy rozmluvily, na internetu to vypadalo, bůhvíjaké nemají šaty :( ....díky holky! :)
Taky doporučuji svatební salon EL, sice jsem si tam vybírala jenom maturitní šaty, ale byla jsem z tohoto salonu nadšená. Původně jsem tam šla jenom tak omrknout šaty, protože jsem ze severní moravy a neplánovala jsem si je tam půjčovat, měla jsem favority ze svého okolí, ale milá obsluha a hlavně krásné kvalitní šaty mě přesvědčili o tom že mi stojí jet pro ně den před plesem 150 km a další den je zase odvézt do Brna. Cena mi nepřišla nějak moc vysoká podle toho, co jsem se divala na ceny ostatních salonů nebo slyšela od spolužaček, spíš bych řekla že tyto šaty patřili do kategorie levných šatů a ještě mi je zdarma změnšili a upravili na moji malou postavu. Moje šaty o proti ostatních šatů vypadali už na pohled kvalitně (ikdyž nejsem zastánce značkového oblečení a nevidím v tom nějaký velký rozdíl, ale v tomto případě bylo poznat co jsou značkové šaty a co je nějaký plagiát).
Tak pak napište pokračování co se šatů týče jsme zvědavá,které to budou :-)
Profilova fotka
Ja jsem dnes sla "mrknout" do EL jako sveho prvni salonu, a odchazela jsem se zaplacenou zalohou :o) Mam velikost 36 a zakazane o deko zkubnout, protoze mam sesnerovano na maximum... maji tam velky vyber v teto velikosti a pani uplne suprova! Takze mooooc doporucuji... A saty na fotce vypada uplne obycejne, nebo az divne, ale oblecene jsou bezkonkurencni, takze opravdu zkouset a zkouset :-) Ja mam saty MAURA z nove kolekce.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že toto téma je dobře rozebrané v příložené diskuzi, tak tuto zamykám. http://www.beremese.cz/diskuse/svateb...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?