Tipy na svatební salony - Ostrava

Hezký den, prosím o tip na svatební salon v Ostravě :-) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Projdi si nejdříve diskuze, jestli už tady takové téma není, jako že je a hodně. Zbytečně zahlcuješ web ;-)
Odpovědět
@klarkulka1 Já koupila v Bella dona, je to přímo v centru a šatů tam mají hrozně moc na výběr, velký kabinky a příjemná majitelka. Celkově je ten prostor pro zkoušení hezky velký, že tam nelezeš mezi šatama jako v jiných salonech.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@klarkulka1 já mám dobré recenze na Paris v centru (mají obrovský výběr, švagrová měla od nich šaty) nebo Karina ve Svinově, ti mají půjčovné myslím 5 000 na všechny modely (tam měla loni půjčené kamarádka). Ani v jednom se myslím neplatí za zkoušení. Určitě se tam chci jít podívat, ale uvažuju, že si nechám ušít šaty na míru, jestli se do nějakých nezamiluju, jenom zatím netuším kde :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Já přidávám negativní recenzi na salon Top nevěsta v Ostravě. Míří na jednorázové koienty. Vybrala jsem si zde šaty, jelikož jsem měla malé miminko a neměla čas běhat po salonech a zjištovat recenze. Tento jsem měla nejblíž. Všechny informace jsem zjistila bohužel pozdě. Nicméně na svém webu tvrdí, že je výběr ze 350 šatů, což není pravda. Dále zde uvádí slevy na sety, což se v mém případě také nekonalo. Platí se zde za zkoušení. neměli aktualizované stránky, kde na mě skočila reklama na akci roku, kde nabízeli moje šaty za téměř poloviční cenu. Potom co jsem se dozvěděla že se jedná o akci z loňského roku,když jsem na to upozornila, den poté co jsem zaplatila plnou cenu byla tato akce aktualizovaná. Za pouhé zašpinění šatů si ještě dovolili chtít po mě pokutu 500 kč. Měla jsem obřad venku takže zašpinněí bylo nevyhnutelné. Při vyzvednutí šatů tvrdili že zašpinění je v ceně. Nemají žádný ceník pokut.Ani účet není samozřejmostí, musíte si říci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?