Svatební salony na Příbramsku, poraďte

Profilova fotka
Ahoj holky :-) Jelikož do svatby mám ještě trochu času, stále vybírám vhodný salón, kde by mi nabídli služby a šaty dle mého gusta...:-) Chtěla bych si tedy udělat nějaký přehled o salonech na Příbramsku...Kam bych se měla zajít podívat a kam naopak ne, kde k vám měli příjemný a vstřícný přístup, kde se vám zdály šaty kvalitní a kde naopak, jak to kde vychází cenově (ve vztahu ke kvalitě), kde vás co nadchlo a kde jste byly naopak třeba z něčeho zklamné, kde a jaké nabízí "přídavné služby"...zkrátka kde jste byly spokojené a kde naopak...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kaprik23 Já jsem byla v salonu Nela přímo v Příbrami a tam jsem teda nadšená vůbec nebyla a měla jsem chuť odtamtud utéct :-D Zato pak jsem šla zkoušet do salonu Ella v Hořovicích a tam byla paní úplně zlatá. Krásný šaty a hlavně ta ochota mě dostala. Tam to můžu 100% doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsemnbyla ve Skalce, pani prijemna, saty tak 50 na 50. Dvoje troje se mi libily, ale jako ze tak, ze kdyby nic jineho, tak do nich jdu. Jelikoz to byl prvni salon a zkouseni z duse nenavidim, tak dalsi prehled nemam. Horovice vsichni chvali.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Milé nevěsty, můžete navštívit i náš nový Salón Nobless v Táboře, není to tak daleko a zrovna včera u nás jedna nevěsta z Příbrami šaty zkoušela. Máme na výběr z 200 svatebních šatů (převážně nových) a 500 společenských šatů. Máme jak jednodušší-neznačkové (levnější) modely, tak dražší značkové šaty. Po domluvě Vás rády uvítáme i o víkedu. Těšíme i na Váš doprovod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?