Svatební salon Yes Ostrava

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost se svatebním salónem Yes v Ostravě? Šaty od Very Wang. Mají v půjčovně více šatů než na internetových stránkách? Jak to chodí s šaty u kterých mají napsané na objednávku? Připlácím si za to? Budu ráda za jakoukoli zkušenost s tímto salónem, děkuji.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojky, je to nově otevřený salon, byla jsem tam skoro hned po otevření. musím říct, že teda prostředí pecka...na rozdíl od těch starých salonů v Ov:) já jsem se tam teda taky zamilovala do těch od Very Wang, ale ještě nejsem rozhodnutá stoprocentně se stylem šatů, takže mi paní pomáhala vybrat a říkala, že je možnost i objednání jiných, které ještě v salonu nejsou. Ale osobně si myslím, že pokud si vybereš z nějakých šatů, které mají na netu k objednání, tak je objednají na tvou velikost a je to myšleno jako že si je chceš koupit celé ty šaty.... ale je fakt, že já jsem se dívala na šaty, které se mi líbily v katalogu, a paní mi řekla, že ty zanedlouho přijdou do salonu, takže třeba budeš mít štěstí a budeš si je moct půjčit:) Jinak taky musím říct, že jsem za zkoušku nic neplatila, jelikož v jiném nejmenovaném salonu v Ov po mě zaplatit chtěli....a když jsem se chtěla v šatech vyfotit a poslat fotku kamarádce, tak hned byl problém....v tom salonu Yes mě ještě paní sama vyfotila :) no a celkově mi to přišlo takové hezčí atmosféra a že se o mě tam víc paní starala....za mě určitě velké plus! ale musíš zkusit no... ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@pe3cka_f A mohu se zeptat na cenu půjčovného? :-)
Odpovědět
to se musíš zeptat tam :D záleží na šatech, které si vybereš...mám pocit, že u těch šatů Very Wang mi říkala paní 10-12.000,- a ty ostatní snad nějak od 4tis jenom....nebo tak nějak, ale radši se zeptej přímo tam, nerada bych kecala..... jako já jsem pak taky ještě měla nějaké otázky ohledně šatů, tak jsem jim psala na stránkách fb, a normálně mi bylo odpovězeno..... https://www.facebook.com/svatebnisalo...
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem se tam taky byla podívat. Majitelka byla neskutečně milá a ochotná, prostředí mě taky zaujalo, protože s jinýma ostravským salónama se to nedá srovnat. Každopádně na mě wangovky bohužel nebyly, takže mám motivaci hubnout :))) ale vybrala jsem si jiné a zamilovala se na první pohled:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?