Svatební salon v Praze, kde mi půjčí šaty do 6000,-?

Profilova fotka
Ahoj, doporučíte mi prosím někdo salon v Praze, kde se daji půjčit šaty tak do 6000,-? Predem diky
Odpovědět
@hellcha Mám zamluvené šaty v salonu Natali (za 6.000,-). Běžně tam šaty měli tak kolem 7 - 8.000,- ale pořád někde rozdávají 20% slevy, takže to pak krásně vyjde na těch šest :-). Jinak co jsem byla: San Veritá (12-14.000,-), Naive (10-12.000,-), Nevěsta (9 - 10.000,-), Svatba snů (10 - 11.000,-). Alespoň, co jsem si zkoušela já :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky, ty ceny se mi zdají hrozné. Ségra mi chce šaty zaplatit jako svatební dar, ale takovou pálku po ni chtit nemůžu. Snad něco najdu.
Odpovědět
@hellcha Určitě se dá najít. Já byla taky z těch cen překvapená (nemile) :-( Ale už jsem si zvykla, že vše s dodatkem svatební má asi tak 500% přirážku (narozeninový dort = 500,-, svatební dort = 5.000,-, narozeninová kytice = 300,-, svatební kytice = 3.000,-). Je to trochu sprostý, no... Ještě jsem si vzpomněla, že jsem byla v salonu Anet a tam zrovna rozprodávali loňskou kolekci. Jedny, co se mi líbily stály 4.000,-
Odpovědět
@lucie1984 tak to máme naprosto stejné pozorování, mně se to stalo při objednávce vlastního svatebního oznámení online..stejný motiv, stejný papír, stejný text - "promoční oznámení" 5 Kč, překlikla jsem ty samé parametry na "svatební oznámení" a bylo z toho 10 Kč :D...no nic, k těm šatům v Praze - ceny se mi také zdají šílené, chci se zajít podívat do outletu salonu Bliss na Rokycanově ulici, třeba tam budou mít něco zajímavého..jinak zvažuji nechat si je ušít v Madoře, tam se kolem těch 6 tisíc asi vejdu, protože chci šaty ke kolenům :-)
Odpovědět
@mish_ka Na Madoru jsem tu četla samou chválu. Původně jsem plánovala svatbu v zahraničí a taky si tam chtěla nechat ušít. Kamarádka mi říkala, že měli výprodej i v Kleinodu (ale to bylo už myslím někdy v prosinci... ). A s ženichem jsem byla v Nuance, chtěla jsem mu tam půjčit oblek. A ceny tam měli taky strašné! Počítám, že i v dámském oddělení.
Odpovědět
@lucie1984 tak Nuance, Adina apod. jsou salony, kam se opravdu nechystám, ty ceny se mi zdají šílené. Jako objektivně, ruku na srdce, i 6 tisíc za šaty, který si vezmu jednou na sebe, je fakt nářez. Takže si chci nechat ušít ke kolenům, trošku v kombinaci s modrou barvou, ne-li úplně celé světle modré, ať je ještě někdy unosím. S botkama to samé, chodíme s partnerem na salsu, tak si sice nechám šít bílé kožené (satén drhnout nechci) taneční boty za 2,5 tisíce, ale vím, že mi doma ve skříni nezůstanou. A jak říkáš, co je svatební, je předražené - jakoby ti dodavatelé měli pocit, že ti automaticky koukají pětitisícovky z kapsy a stačí si jen vzít 8-( ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@hellcha Budete-li mít zájem, podívejte se na naši nabídku, půjčovné svatebních šatů je do 5000,-Kč a máme i velký výběr bot :-) Se vším Vám ráda poradím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vavrinec Dobrý den, půjčujete také tylové šaty?na stránkách jsem zahlídla asi jen jedny..díky Katka G.
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, také :-) a nebo je možnost si nechat ušít šaty podle Vašich představ.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, salon berenike má šaty od 2500-5000,- a krásný, některé i nové kousky, které ještě nikdo neměl na sobě, takže nic sepraného, a je tam hroozně milá paní, která poradí.
Odpovědět
Ahoj Andělské svatební studio mělo začátkem roku příznivé ceny, vše do 6.000,- ale nevím jestli to nebylo jen v lednu.
Odpovědět
Berenike - naprostá většina šatů je tam do 5000 a jsou opravdu krásný. Není to luxusní salon jako Andělské studio, ale o to vřelejší je přístup paní majitelky. Já zkoušela šaty v Andělským za 12 tisíc a víc, v Berenike spoustu šatů do 5 tisíc a nakonec jsem v Andělským měla pouze 1 šaty stylu "když bude nejhůř" a v Berenike asi troje "Ty by byly skvělý" :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý večer, my Vám můžeme nabídnout svatební šaty do 4000,- Nejsme ale z Prahy, 20 min od ní, více najdete na našem webu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Salon Berenike ma velmi dobre ceny. Mam zamluvene saty i s bolerkem za 4900,-
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, kdyby se vam chtelo udelat si vylet... prijedte. Saty vam pred svatbou dovezeme do Prahy a po svatbe odvezeme zpet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si z toho důvodu šaty koupila. Ono se to zdá drahé, ale pak je prodáte a vlastně Vás šaty výjdou hodně levně. Půjčovné i 6000 mi příjde dost, ale mně se v salonech libily saty 15-16tis. za pujceni a to je opravdu uz prehnane:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
@safebutter @lenelka @kamelie123 Moc děkuji za kladná hodnocení, jsem ráda, že jste byly spokojené :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Přijďte si vybrat z nové nabídky svatebních šatů :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?