Svatební salon v Ostravě a Frýdku (nějaký fakt dobrýýý)

Znáte nějaký fakt dobrý, kvalitní salon na svatební šaty? Půjčení či koupě? Výběr i z jiných variant šatů, než bílá (ale bílá také)...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, pokud jde o cenu, doporučím salon Karin (odtama jsem měla šaty i já), půjčovné je za kterékoli šaty 3900,-. Výběr byl fajn, i když je to menší salon. Já jsem bílé šaty mít nemohla vůbec, chtěla jsem champagne, jsem zrzavá, tak mi bílá nesluší a vybrala jsem si. Posílám foto, jak vypadaly :-) Taky tam měli kouzelné šaty, no, kdyby to nevypadalo na svatbě jak žena vamp, tak jdu do nich, do těch jsem se taky zamilovala :-) škoda, že se na svatbu nehodí černá. Pokud chcete opravdu velký výběr šatů a nehledíte tolik na cenu, běžte do salonu Paris. Velký výběr má také Angelika, ale mě osobně vadilo, že mě tlačili, abych se rozhodla hned.
Odpovědět
Jste úžasná, moc vám děkuji za skvělé informace, určitě zajdu na vaše doporučení. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě můžu taky doporučit Karinu viz moje album, půjčovné je tam opravdu levné a mají i šaty, které teď "frčí". Ale jestli ti nezáleží na ceně šla bych přesně tam, jak psala huwik nade mnou :-)
Odpovědět
@sadamka90 Moc děkuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
pokud bych se mohla vnutit, tak si dovoluji nabídnout naše šaty, ale specializujeme se spíše na šaty společenské a jen na prodej, nikoliv půjčení, tak možná kdyby sháněly třeba svatební maminky, svědkyně, družičky a další hosté, rádi Vás u nás přivítáme..svatební šaty máme jen vyloženě jednoduché, když někdo nechce princezny, děkujeme!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?