Svatební salon v Havířově a okolí, který doporučíte?

Potřebovala bych radu, který svatební salon v Havířově nebo okolí má hezké šaty, příjemný personál, je možné se tam v šatech vyfotit a mají přijatelné ceny. Moc děkuji za zkušenosti :-)
Odpovědět
@abby111 ahojky, za sebe můžu doporučit Emmi Marriage v Dolní Lutyni. Stojí to i za ten kousek cesty ;-) jo a je potřeba se předem domluvit na zkoušení. Šatičky krásné, paní majitelka moc milá a ochotná, schopná vše vyřešit, zařídit... Měla jsem od tama šaty já i moje kamarádka, naprostá spokojenost. Mají modely jak v konfekčních velikostech, tak i šijí na míru - určitě bych tam minimálně zajela, ať máš vlastní zkušenost. Jinak jsem většinou natrefila na otrávenou obsluhu nebo na modely ve formě polotovarů z číny, navíc v mé velikost 42/44 toho většinou moc neměli :(
Odpovědět
Ja prave taky nejsem nejstihlejsi nevesta, takze s tim budu mit asi problem. Uprimne se navstevy salonu docela bojim.
Odpovědět
no úplně bát se nemusíš, jenom bych nečekala moc velký výběr.... a občas i pohledy typu, proč se chcete vdávat :( docela dost výběr i větších velikostí měli na bludovičáku, tak v polovině, po levé straně, nepamatuju si ten název - ale byly to přesně ty čínské polotovary - tady to zkrátíme, tady přidáme mašli, tady to stáhneme.... materiál nic moc a prostě neměla jsem z nich dobrý pocit, ale třeba budeš mít štěstí a na něco tam natrefíš.... proto jsem pak ještě hledala dál a našla ;-) v Emmi jsem byla naprosto spokojená, měla jsem šaty na míru, padly přesně na milimetry a ani se mi nechtělo je sundávat a vracet, hrozně rychle jsem se s nimi sžila :D :D tam se opravdu bát nemusíš, šijou i na normální holky, ne na modelky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj zajeď si do Adelaide ve Frýdku - Místku - super cena, dokonalá obsluha, všechny doplňky v ceně včetně na míru šitého bolerka. Paní se schopna šaty jak přešít, tak ušít nové.
Odpovědět
A cena? Libi se mi jedny uzasne v salonu Bella, ale pujcovne je 15500kc.
Odpovědět
Profilova fotka
do 8000 - já platila 4000, ale bylo to loni
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky,tak já mám šaty z HAvířova ze salonu Tina-super,jednání,krásné šaty,je to také pod Bludovickým kopcem...Zrovna v té Vanesse jsem byla a byl to děs.Výběr nic moc a paní,kterášaty půjčovala,byla naprosto příšerná.I ceny se mi zdály zbytečně vysoké.Ale třeba jsem jen špatně natrefila...:-)
Odpovědět
Mám ještě čas, takže těch salonů obejdu určitě víc. A zvažuju spíše ušití šatů, protože to vyjde cenově asi na stejno, než si půjčit.
Odpovědět
Já jsem byla ve Vanesse i v Tině. V obou salonech jsem natrefila na příjemnou obsluhu, v Tině se ale můžeš vyfotit až po zaplacení zálohy.
Odpovědět
Profilova fotka
doporučuju svatební salon TINA - nadmíru jsem zatím spokojená !!! :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?