Svatební salón v Buštěhradě u Kladna. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Holky, nemáte někdo zkušenost se svatebním salonem v Buštěhradě u Kladna?
Odpovědět
Já osobně zkušenost nemám, ale kamarádka, která měla před rokem svatbu v TV od nich měla šaty a má zde aj album jak svatební tak přípravný, vím, že byla hodně moc spokojená a na nic si nestěžovala ;-) Hodím ti odkaz do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Švagrová tam byla také spokojená s výběrem
Odpovědět
Profilova fotka
Příjemná obsluha, příjemné ceny, bohužel mi přišlo, že na vyšší postavu čísla 36 nemají moc velký výběr a muselo by se zmenšovat. Ale jestli jsi z Prahy, tak to za návštěvu stojí. Kamarádka měla od nich šaty loni v létě a žádné problémy nehlásila. PS: Případně zkus v Kladně salon Vlasta - přišlo mi, že tam mají celkem originální kousky
Odpovědět
Profilova fotka
ve Vlastě na Kladně jsem byla a super pani měla trpělivost
Odpovědět
Ahojky, já taky byla v Buštěhradě mají krásné prostory, trošku menší, ale hezké. Pak jsem byla i v Pavoučku na Kladně (od tamtud mám od soboty šaty za 4.600,-) a tam jsem byla velmi spokojená a hlavně perfektně zavazují korzet - prostě si s tím vyhrají. Ve Vlastě jsem byla jen kouknout, už jsem měla vybráno, ale vyberu tam oblek pro ženicha. Půjčují tam i "francouzské" kravaty, což je dobře, že bych ji nemusela kupovat...... Jo a taky jsem byla na pěší zoně v 1.patře. A tam mi to přišlo slabší.. Tak uvidíš. Přeji šťastný výběr ;-)
Odpovědět
Ahojky, já si tam nakonec šaty nepůjčila, ale personál moc ochotný, šaty krásné a čistounké, celková návštěva moc fain a hlavně příznivé ceny. Doporučuji
Odpovědět
julie123 • 23. únor 2008 ve 20:28 Ahoj, máte některá půjčené šaty ze svatebního salonu v Buštěhradě? A za kolik? Diky moc, přemýším, že se tam v pondělí vypravím ......zda tam najdu něco levnějšího než v Praze. ;-) vernero • 23. únor 2008 ve 21:00 Ahojky, já ne, ale s kamarádkou jsme tam byli v lednu a má rezervované šaty za půjčovné 5.900 Kč romika • 23. únor 2008 ve 21:09 já taky s kamarádkou a úplně nové necelých 7tisíc,jinak kolem 5-6 tisíc :-) brambora • 24. únor 2008 v 18:23 ahoj, urcite tam zajed, ja jsem tam byla vcera a nemuzu je dost vychvalit. saty mam zarezervovane za 5900 Kc. zadne drazsi tam myslim ani nebyly. je to tam moc hezke, saty jsou krasne, pani velmi ochotne a umi poradit, nikam jinam uz bych nidky nesla :) pavcik • 24. únor 2008 v 18:46 Já taky můžu jenom doporučit.Byla jsem tam pár dní po štědrém dni.Věnovala se mi tam skoro 3 hodiny jenom mě. Šaty levné. Mám je za 6200,- s tim že jsem zaplatila 4000,-zálohu ale tu jsem si určila sama.A půjčej mi to už 3 dny před svatbou. Takže jenom kladné doporučení. safovaverca • 24. únor 2008 v 19:48 julie: kdyz uz budes v Bustehrade, tak se mrkni na Kladno....tam maji taky hezke saty a ne moc drahe:o)))) julie123 • 24. únor 2008 ve 22:49 Dekuji moc za rady! Slysela jsem na salon samou chvalu....ale dnes jsem zaplatila zalohu na satky tady v Praze. Opravdu nadherne, champagne, krasne projmute, sedi jak na me usite....a za krasnou cenu 3900Kc. Takze o to vetsi mam radost! :-) ;-) murynka • Dnes v 18:25 super,tento salon doporučuji všem,skvělé prostředí šikovné a milé prodavačky.Mám už tam zamluvené šatky,a můj tatínek a ženich oblek za super ceny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
taky můžu jenom doporučit :-) , májí nádherné modely nejen na nevěsty, ale také velmi povedené šatičky na družičky - my si jedny šatky taky půjčily( cena 650,- Kč). Máme odsud i krásný čokoládový oblek pro ženicha( cena 1750,- Kč i s vestou a franc. kravatou).Počítejte s tím, že nedovolí šaty vyfotit ;-( , ale to myslím nevadí. x-) x-) x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
A já myslela, že samostatné téma na buštěhradský salon neexistuje :) Chvála, chvála a jen samá chvála. Od personálu přes prostředí až po ceny. A hlavně - úžasná nabídka netuctových šatů, nebudete vědět, které si vybrat :) Nečetla jsem na tento salon tady na beremese jedinou zápornou reakci - snad jen v této diskuzi, že nemají výběr ve velikosti 36. To neposoudím, já mám velikost 42 (dle buštěhradského salonu mám spíše 38-40 :)) a nabídka v této velikosti byla obrovská.
Odpovědět
Ahoj holky, tak tento salon jsem navštívila ted v prosinci a musím jenom chválit...obsluha úžasná, vyběr šatů taky, Zkoušela jsem asi 5 šatů a hned jsem jsi vybrala úžasné šaty. Ale myslím, že mají hodně široký výběr barvy champange. velikosti mají tak půl na půl. Ja vybírala veliost 36, ale když jsem koukala, tak měli docela výběr i ve větších velikostech. Když jsem si už vybrala, zkusila jsem si šaty i s doplnkama.- taky je tam široký výběr a rovnou jsem si tam koupila i boty. Šaty stáli 7 200,- ale asi jsou z nové kolekce. pak jsme tam sli znovu a zamluvili taky oblek a objednali snubáky od Retofy. A pak se tam ještě chystáme udělat oznámení. takže ja tento salon hodnotím jedině kladně, ale je pravda, že neumím porovnat, protože jsem navštívila jenom salon v Buštěhradě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já osobně jsem zkoušela dvoje šaty bílé, pak svoje zlaté a čtvrté si absolutně nepamatuji :-) Ještě bych doplnila, že na mojí postavu mi paní nabídla zhruba desatero šatů, pak jsem zavelela, ať už mi nic neukazuje a že začneme zkoušet, když jsem vyzkoušela čtvrté, měla jsem jasno a víc zkoušet už jsem nepotřebovala. A jakou značku máš, Kaceenko? Já měla šaty Miss Paris - v jiném salonu (na internetu) jsem je neviděla a obecně jsem ani nenašla moc salonů, které by tuto značku odebíraly.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj, já si tam také půjčovala a vyzkoušela jsem jich kolem 8 a hned jsem si vybrala, věděla jsem že to jsou ty pravé :-) . Měla jsem značku Miss Kelly :-) a naprostá spokojenost , vydržela jsem v nich do konce. Za mě můžu jedině doporučit.
Odpovědět
Tak já můžu salon v Buštěhradu taky jenom doporučit- šaty mají krásné, čisté, za přijatelné ceny a hlavně mi přišlo, že ve srovnání s pražskými salony mají šaty mnohem hezčí a nápaditější... prostě ve srovnání "cena/ výkon" salon v Buštěhradu nad těma pražskýma vítězí na plné čáře. Já sice aktuálně bydlím v Říčanech, ale i tak se mi vyplatí si šaty půjčit práve v Buštěhradu:) Zrovna jsem ve fázi výběru svatební kytky, tak jsem se akorát chystala si detailně prohlédnout fotky svých zamluvených šatů a pouvažovat o stylu vhodné kytice:)
Odpovědět
Profilova fotka
s tím "hezčí a nápaditější" rozhodně souhlasím. Nechci hanět ostatní salóny, ale většinou mi v ostatních salonech přišlo, že mám na sobě kus nějakého hadru - zmačkaného, nezajímavého, neforemného. A přijde mi to tak i na mnohých fotkách ze zkoušek šatů, co tu vidím v přípravných albech. A znovu musím podotknout, že v Buštěhradě měli šaty, které jsem neviděla jednak v jiných salonech, druhak ani na internetových stránkách jiných salonů. I když jsem byla překvapená, kolik holek tady na beremese mělo "moje" šaty - ale všechny ze stejného salonu :-) Market, pochlub se zamluvenýma šatkama ;-)
Odpovědět
to laala: tak jsem vytvořila album s fotkama šatů:) No a vlastně bych věděla ještě o jednom zásadním rozdílu, pokud porovnám většinu šatů z Buštahradu a odjinud- v těch z Buštěhradu si připadám krásně žensky, tak trochu nevtíravě sexy, zatímco ve většině ostatních šatů jsem měla pocit dívky, holčičky, v lepším případě nějaké princezny nebo popelky... no ale asi bych se nejraději vdávala s pocitem dospělé ženy :-D Takže tohle vítězné šatičky naprosto dokonale splňují:)
Odpovědět
Profilova fotka
už jsem se pokochala :-) Vlečku mají opravdu bohatou. Máš na šaty krásnou postavu, já bych v nich byla jak bréca :-D Ta připnutá vlečka mi ale přijde nějaká pomačkaná - anebo je tam možná nějak divně naaranžovaná?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php... :-)
Odpovědět
Jojo, to jsou přesně, ta, ja jsi na ně poslala odkaz:) Jsou opravdu krásné a cítím se v nich dokonale:) Vlečka je obecně trochu více nařasená, tak to asi působilo na fotce lehce zmačkaně.. ale v reálu to bylo v pohodě a pěkné. Může to být taky tou fotkou... Nicméně bych předpokládala, že na svatbu pak budou šatičky krásně nažehlené a stoprocentně v pořádku. Koukala jsem taky na tvoje šaty a moc se mi na fotkách v albu líbily:) Moc ti to slušelo:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky taky přidám zkušennost z Buštěhradu, já příliš spokojená nebyla. Šaty mají hezké, čisté to souhlasím, ale já chytla děsnou obsluhu. Paní byla arogantní, snažila se mě natlačit do něčeho co mi absolutně nesedělo, i když jsem jí upozorňovala, že jsem obešla vícero salonů a mám jasnější představu, než někdo kdo v životě šaty nezkoušel a to nemluvím o hodnocení mé postavy- typu máte široká záda to nevím, co Vám bude (obléknu šaty vel. 34), byla jsem prostě zklamaná přístupem..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je pech. Ale rozumím ti, já tento přístup zažila v Brně u Damborské, kterou si ostatní holky moc chváli, takže se to asi stát může. Jinak já mám veliksot 42-44, hned jsem to hlásíla, že jsem silnější, paní na mě mrkla a hned řekla, že mě dá do čísal 40, že tak zlé to se mnou není... A co to bylo za paní, majitelka, nebo spíš nějaká zaměstnankyně? Já byla v Buštěhradě asi 6x kvůli různým věcem a majitelka byla zlatá, i když jsem jí musela lézt na nervy - týden po rezervaci šatů jsem tam jela znova, s botama a prádlem, abych vše vyzkoušela, a byť tam bylo zrovna celkem narváno, paní majitelka mi umožnila šaty znovu vyzkoušet. O tom, jak jsem tam 2x měnila pánskou košili (vždycky jsem jí vzala manželovi na vyzkoušení do Brna a 2x neseděla) ani nemluvím. Takže asi záleží, jak se dotyčná ženská vyspí :-) Market, určitě ti to bude moc slušet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
laala:právě, že to nebyla paní majitelka, ta přišla později-až po mém zkoušení- a byla příjemná.Já byla v 6-ti salonech a tohle byl první, ve kterém jsem setkala s někým tak nepříjemným:-/ jinak jak jsem psala krásné prostředí i šatičky.
Odpovědět
laala: tak ja zkoušela šaty jen od Eddy K protože jsem je měla vytipované z netu. Ale jsou krásne. Koukala jsem i na šaty co zkoušela market a musím říct, že jsi vybrala fakt dobře. Taky jsem je zvažovala, ale nakonec zvítězili jiné. Inak jak páše kattynkaa pani majitelka úžasná a ta druhá děs. Jsem hrozně ráda, že jsem chytla majitelku, protože když jsem viděla jak je ta druhá otrávená a jak kouká tak bych si asi nevybrala. Zatím jsem měla štěstí jenom na ni a to jsem tam byla dvakrát. Už jsme tam vybrali i oblek pro přítele. Jinak Market moc ti sluší ty šaty, máš pěknou postavu do nich.
Odpovědět
Ahoj holky, díky za komplimenty:) Já jsem tedy podle všeho zkoušela s tou druhou paní... Je fakt, že na začátku nebyla nijak extra milá, ale docela to šlo a pak se vůbec "hodila do klidu" a bylo to v pohodě... No a pak jsem tam byla ještě dvakrát- s přítelem a na zkoušku a nákup šperků a doplňků a to už byla příjemná.... Asi je to o tom, jak se člověk vyspí... Dobře to zrovna není, ale bohužel se s tím člověk setkává na mnoha nejrůzněších místech. Je ale fakt, že zrovna při takové příložitosti, jako je výběr svatebních šatů, nepříjemný přístup obzvlášť zamrzí. Kaceenko, jaké šaty jsi vybrala? Máš fotky?
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem tu druhou ženskou zažila snad jen společně s majitelkou. Myslím, že si zapisovala, jak se má zabrat můj korzet, aby mi seděl, jinak tam byla pořád jen majitelka. Ááách, jak vám závidím - hned bych tam zase jezdila a zkoušela a plánovala :-D
Odpovědět
Hlavně že jsme si vybraly správně alespoň doufám. Market :Stáhnu fotky a udělám album.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky dnes jedu do Buštěhradu jak je to s tím focení - oni to nepovolují? Chci se zeptat jaký výběr tam mají šatů - větších velikostí? díky
Odpovědět
Dalfy: fotit můžeš kolik chceš. Mají doceký velký výběr ze všech velikostí... viděla jsem tam dost šatů velikosti 40 a více.Určite vybereš..
Odpovědět
Profilova fotka
dalfy, asi s křížkem po funuse, ale stejně napíšu zkušenost. Já fotit chtěla, ptala jsem se a majitelka vrtěla hlavou. Řekla, že až po rezervaci. Přitom jiné nevěsty se tam standartně fotí - tak tomu moc nerozumím. Třeba jsem měla nějakou smůlu nebo co. Větších velikostí mají fůru. Mám 42-44 a paní mi nabídla asi desatero šatů. Zkoušela jsem čtvery a měla jsem jasno, už jsem nepotřebovala zkoušet dál. Moje šaty byly velikosti 40. Kaceenko, ty šaty v tvém albíčku jsou tvoje svatební? A máš nějaké foto ze zkoušky? :-)
Odpovědět
Kaceenko, tyhle jsem taky zkoušela a taky o nich dost uvažovala- bylo tam celkem těžké se rozhodnout, připadaly mi jedny hezčí než druhé :-D Jinak i my jsme mohly fotit, jak se nám chtělo... fotila kamarádka i máma a bylo to naprosto v pohodě:)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?