Svatební salon Top Bride Praha. Máte zkušenosti?

Holky, po cestě do práce jsem si všimla nového svatebního salonu Top Bride Nemáte zkušenosti???
Odpovědět
Profilova fotka
lennus: to je salon od agentury top agentura. měli ho na vinohradech a ted jsou přesunutí na nábřeží. měli by mít šaty od maggie a půjčovné levnější než maggie salon, ale jaká je kvalita šatů to nevím. šaty které půjčují mají na netu. doufám, že to ode mě nevypadá jako reklama :-|
Odpovědět
kamarádka měla od nich šaty letos..ještě když byly na floře. Mluvila o nich moc hezky. Prý to mají dvě holčiny a hodně jí poradily. Byla s nimi spokojená, ale jak je znát, je tohle hodně individuální. Určitě je lepší si udělat vlastní názor..hodně štěstí:-)
Odpovědět
díky, holky no za omrknutí nic nedám už jsem oběhala tolik salonů a ty pravé za dobrou cenu nenašla, no asi jsem holt náročná! :-D zkusím ještě tento a pak Naive (nová brněnská pobočka tady v Praze) a když ne, nechám si ušít. u nás na Hodonínsku jsem objevila salon, kde mi šaty ušijí za 5tis. na míru a pak si je tam nechají. dobrý, ne? :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
madllinka.m, já byla v tom salonu taky spokojená a pár favoritů jsem tam měla, ale nakonec jsem šla do nejlepší možnosti pro mě - ušít si šaty na míru za 5500,- a salon si je pak nechá, bude půjčovat dál, popř. prodá. ale jinak spokojenost veliká, slečna byla super a hrozně ochotná! a jaké máš šaty, pošli fotku. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tiez som tam v piatok bola a spokojnost velika. Myslim, ze som konecne nasla nieco pre mna. Prijemne bolo, ze mi slecna sama vytipovala co by sa mi mohlo hodit. Potom vypocula co hladam az sme dosli k niekolkym peknym kompromisom.
Odpovědět
A je potřeba se tam dopředu objednávat?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a kdopak jim ty šaty šije??
Odpovědět
Ahoj, já jsem tam byla dnes. Spokojenost veliká. Otevírací dobu sice mají jen po - pá do 18:00, ale slečna mi sama nabídla, že můžu přijít i v sobotu. Byla velmi milá, ochotná, poradila co se hodí k mojí postavě a dala mi různé typy nejen co se šatů týče. Výběr mají dost velký a pokud nevyhovuje velikost nebo barva, nechají ušít nové šaty a půjčí za cenu běžného půjčovného. Mají šaty od různých firem. Zatím nejlepší přístup, se kterým jsem se setkala a to jsem byla už asi v 6ti salonech.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já nechci být rejpal,ale neobjednávají ty šaty náhodou z číny?mají tam totiž i stejné vzorníky, jako posílají číňani, když si chcete objednat šaty přes ně......
Odpovědět
Profilova fotka
...já jsem zatím na netu nikde nic o tomto salonu nenašla, ale z toho ce se tady píše jsem pochopila, že to není běžná půjčovna šatů, kde mají takovou a takovu značku, ale mají šaty pouze šité? Já jen, že výše bylo zmíněno, že by měli mít šaty Maggie, předpokládám, že bylo myšleno jako napodobeniny? Nechci rýpat, ale jen jsem to úplně nepochopila ;-)
Odpovědět
tekynka: když jsem u nich byla, tak jsem si zkoušela šaty od různých značek - pronovias, david's bridal, maggie sottero a pod. Na místě jsem koukala na vzorníky a měly jich tam hodně, ke každé značce jiný..myslím, že to mají jen na ukázku, ale v salonu mají těch vzorníků plno..
Odpovědět
Profilova fotka
já se jen ptám, protože na webu měli stažené fotky śtejné jako mají číňani,a nikde neměli ubedené značky, tak jen pro info děkuji
Odpovědět
myslím, že se značkami moc neohánějí...co jsem se se slečnou bavila, tak mi vysvětlovala detailně spíš co mi sluší než že by mi vnucovala značky a pod. ale když jsem se zeptala, tak mi šaty popsala detailně..bylo pro mě důležité, že mi šaty sedly a byly dobře ušité než že mají značky, ale co jsem viděla fotky šatů nevěst, které prodávají šaty v bazaru z číny, tak to bylo rozhodně hodně poznat..byl to vělký rozdíl, takže čína to určitě není / tedy pokud bych vynechala ten fakt, že ve výsledku jsem viděla i na šatech maggie známé motto "made in china" - :-D takže je to všechno stejně ce cýsledku ftipné:-) ...nejlepší je si je vyzkoušet..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
lemontynka: o to asi nejde jestli se ohánějí značkama, mě osobně zajímalo jestli je to klasický salon, kde jsou šaty jako všude - mix všeho možného od různých výrobců a značek, nebo jsou to šaty šité... ;-) ...a při zkoušce šatů Maggie jsem "to známé motto" opravdu nikde našité neviděla :-D to mělo být při zkoušce v tomto salonu nebo jiném? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj děvčata, byla jsem v salonu Top Bride minuly tyden s kamaradkou, ktera se letos vdava, a maji jine saty na webovych strankach (originaly) a jine na raminku v salonu. Nejde o značkové šaty. Jsou hezke, ale urcite někde šité (byt některé jsou originálům docela podobné).
Odpovědět
Kupovala jsem si plesové šaty z Ameriky o Maggie..starší kolekce ještě s visačkami a pak jsem si toho všimla, že to tam na tom labelu je..ale to je mi v celku jedno..vždyť je o tom celosvětová krize, tak proč bych to řešila..amerika většinu zboží nechá šít v číně, takže je to začarovaný kruh..jen se z toho tady dělá bum... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sandi: děkuji za info, tak už je mi to jasné, salon vůbec neznám, proto mě to celkem zajímalo ;-) lemontynka: ...já se samozřejmě nehádám, jen jsem se ptala ;-) protože dneska se opravdu šije skoro všechno v Číně...hold levnější pracovní síla...ale je taky potřeba pochopit rozdíl. Je jasné, že to co se tam šije pro "stánkaře" v tržnicích a co se šije pro normální obchody a značky je rozdíl...mě to právě vždycky dokáže naštvat když mi někdo řekne, proč si to nezajdeš koupit do tržnice když je to stejně všechno z Číny a v tržnici je to ještě o moc levnější :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Mám zamluvené ušití svatebních šatů v agentuře TOP BRIDE a musím říct že přístup mladé paní Alexandry me opravdu více než uchvátil!!!! byla velice příjemná, ve všem poradila a tak jsme vybraly šatičky, které se mi už šijí, měla jsem možnost vidět ušité šaty na vlastní oči a je to fakt kvalitní práce. Opravdu úžasně pevné korzety, zdobení.... fakt kvalitka, tak se těším na výsledek :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
šaty ušité přes salon Bride na Nábřeží v Praze dopadly daleko daleko daleko nad moje největší očekávání, mohu jen a jen doporučit. Šaty byly opravdu nádherné, přesně podle představ, korzet pevný, zdobení nádherné, proste nemám co vytknout.
Odpovědět
holky, prosím, nevíte - mají tam i šaty ve větších velikostech 48+ ? :-(
Odpovědět
Ahoj, nevite, jak velky tam maji vyber satu? A na vysoke nevesty se tam neco najde? diky
Odpovědět
Profilova fotka
na primasleva tecka cz mají zrovna akci za 4999 Kč za půjčení šatů místo 14000 Kč :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Šaty vám v Top Bride ušijí podle vašich představ, já jsem je měla odtamtud a byly více než nádherné :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Má salón nějaké webové stránky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?