Svatební salón Tina Havířov. Máte zkušenost?

Ahoj holky, chjtěla jsem se zpeta, zda máte někdo zkušenosti se svatebním salonem Tina Havířov. Díky
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahojky, já mám sice svatbu před sebou ( 16.8.2008 ), ale šaty mám právě z tohoto salonu. Obě paní byly ochotné a milé, dokonce jsme si u nich objednala i francouzskou kravatu a kapesníček a pak ozdobu do vlasů a jsem spokojená. Kamarádka, která měla svatbu letos v květnu, tak s nima taky neměla žáden problém. Tak doufám, že to nezakřiknu a vše proběhne tak jak má. ;-)
Odpovědět
Já mám taky svatbu před sebou (30.8.2008) a jak jsem se dívala ještě na jeden srevr, tak tam byly docela blbé ohlasy. Co se týče toho, jaké mají chování a tak.Když jsem tambyla já tak můžu říct, že ke mně byly všechny pani milé a měly semnou trpělivost, když jsem hledala šaty, které bych chtěla. Doplňky jsem si taky brala u nich. A když vracela šaty, tak němela žádný problém, ony si hlavně ty holky tam stěžovaly na to. Jinak děkuju za info.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahojky, tak svatbu už mám za sebou ( 16.8.2008) a opravdu jsem s tímto salonem neměla žáden problém. Šaty byly čisťounké a nádherně voňavé. Dokonce mi paní opravila slunečník na focení ( nakonec jsem ho ani nevyužila ). I při vrácení nebyl žáden problém a vše proběhlo v pořádku....jednoznačně doporučuji....
Odpovědět
Tak to jsou pozitivní zkušenosti. Děkuji za odpověď. l.balvarova: Gratuluju ke svatbě :-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
iveti: děkuji :-D .... a vám ať se to vydaří a pořádně si to užijte ... je to opravdu krásný den, který se slovy nedá ani popsat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky..já si v tomto salonu nechala pouze vyčistit své šaty- protože mám vlastní a můžu říct, že jsme byla nad míru spokojená...tuto službu neprováději a i tak mi je vyčistila- cena byla sice podle mě docela velká,ale byla jsme ráda, že mi pomohly a že šaty byly nádherné-děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahojky holky,chtěla bych se Vás zeptat,chci jet do tohoto salonu, nemam auto chci jet busem,na ktere zastavce mam vystoupit?V Idosu je moooc zastavek Havirov a ja se nevyznam....dik za radu
Odpovědět
misajirkaz: Ahoj, nejjednodušší to máš, když pojedeš až na autobusové nádraží na konečnou. Tam vystoupíš a půjdeš směrem dolů z toho kopce podél hlavní cesty. Ten salon by měl být hned u hlavní cesty-neměla by si ho minout. Je to +- 10 minut od autobusového nádraží. Hodně štěstí
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky jak říká darkmadame...vystoupit na autobusovém nádraží a pak jít z kopečka kolem čerpací pumpy a dále je pak taková bílá budova a v 1 patře je tento salon. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Přidávám se ke spokojeným budoucím nevěstám.... Sice svatbu budu mít až v březnu, ale byla jsem v lednu v Tině si vybrat svatební šaty... Budu se vdávat v 5 měsíci těhotenství a tak jsem měla určité požadavky (šaty do áčka, bez vlečky, bílé, jednoduchší...) Obsluha salonu mě ochotně převlékala asi do 5 typů šatů a nakonec jsem zůstala v těch, které se mi teda na webu moc nelíbily, ale když jsem v nich stála pět minut před zrcadlem, tak se mi začly na mě moc líbit... a hlavně mi seděly.... sice jsem je měla akorát a na to moje bříško v pátem měsíci bych potřebovala mít větší a tak jsem měla trochu obavy... Klidně mi nabídli, že mi ty stejné šaty ušijou větší velikosti přímo na moje bříško...Takže úžasná ochota... budu si tam vybírat i korunku a bižuterii... Dokonce mě tam v den D oblečou, namalují a učešou.. takže služby se vším všudy.. Jsem naprosto spokojená a doufám, že po svatbě to bude spokojenost ještě větší...
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Svatební šaty jsem si také vybírala v Tině a moc moc moc doporučuji. Pohádkově ochotné asistentky s kouzelným úsměvem i když jsem na zkoušku přiletěla na poslední minutu. Šaty jako pro princeznu byly přichystány s největší péčí a upraveny přesně na mě, takže jsem si svůj den překrásně užila. Moc všem z Tiny děkuji a budu určitě doporučovat všem ještě neprovdaným kamarádkám :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj holky! 11.9.2010 jsem se vdávala. Musím moc poděkovat kolektivu svatebního salonu Tina v Havířově. Holky z Tiny mi vyšly maximálně vstříc, poradily mi, byly moc ochotné a milé. Půjčila jsem si u nich svatební šaty, závoj, koupila boty, spodní prádélko a bižuterii :-) Kdo mně pak viděl, ten se nestačil divit a chválil a chválil a chválil :-D Stejně tak i mé družičky i družbu, kteří měli také půjčene šaty v Tině. Svatbu i šaty jsem si moc užila, a vydržela jsem v nich až do brzkého rána 8-) Ještě jednou moc děkuji a doporučuji všem - jsou skvělí službama, rychlostí, cenou, a šikovností ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ráda bych obnovila tuto diskuzi, uvažuji o zapůjčení šatů v salonu Tina v Havířově, máte holky některá aktuální zkušenost??? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lauretka1 Já se tam chystám na zkoušení zítra. Sama jsem zvědavá, bude to první salon, kam jdu zkoušet...
Odpovědět
Jé tak to si pak dáme vědět :-) , my tam jedeme dneska (jsme sice z Ostravy, ale vyhráli jsme do toho salonu 50%slevu), tak jsem zvědavá jestli tam něco vyberu a jaký bude příštup. Taky to bude můj první salon.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lauretka1 Tak to jsem moc zvědavá, potom prosím napiš, jak jsi byla spokojená + těším se na fotodokumentaci :-)
Odpovědět
ahojky ja tam koupila saty, pani jsou ochotne a vyzkousela jsem asi 6 druhu( jinde jsem zkousela take) no a saty prijdou za 2 mesice :) a svatba je v zari :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynaradim a může se tam i fotit?
Odpovědět
@lui ne :( v zadnem salonu mi to nedovolili, byla jsem jeste v ostrave ve dvou, jeden nevim nazev,ale druhy ten slavny salon paris a hruza :-x saty spinave,osuntele, proste hruza ]-( a ty ceny sileny...v Tina super i ceny a opravdu prijemne pani ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynaradim tak to mě trošku mrzí, že se nemůže fotit... :-( Po Tině chci zkusit paulastyle, paní jsem potkala na veletrhu Nevěsta a kolekce asi osmi modelů od nějakého italského návrháře (Pietro Angelo) je krásná. Ty šatky, co se mi líbily ( Eleanora) vyšly asi na 7 tisíc, což mi přijde relativně v pohodě...
Odpovědět
já jsem si tam taky objednala šaty, mají tam opravdu krásné. Paní se na mě nejdříve moc netvářily (asi měly moc práce, nevím) tak jsem neměla zrovna nejlepší pocit, ale pak se začaly chovat opravdu skvěle a vstřícně, takže neměla jsem žádný problém.
Odpovědět
@lui Salon Tina docela dobrý, ale Paula style čínský aušus. Docela jsem byla znechucená z toho, jak všechny salony okolo pomlouvali, přitom šaty mají nejhorší co se týče kvality a správných střihů. Toho návrháře si nejspíš vycucali aby zakryli, že šaty nechávají šít v Číně podle značkových originálů.
Odpovědět
Profilova fotka
@weka díky za Tvůj postřeh, bohužel nemůžu posoudit. Šaty od tzv. italského návrháře jsemviděla pouze na figuríně. Tak kouknu a uvidím :-) Ty jsi byla někde zkoušet?
Odpovědět
Paula neznam, to je nekde v Havirove?? ja jsem spokojena co mam, mam saty koupene za 12 tisic, coz je super ;-) na to ze nektere saty pujcuji za 10 a ja si svoje muzu znicit parada :-D ja uz nehledam,jelikoz bych jen prebrala. Preji at najde kazda z vas ty dvoje vysnene :-)
Odpovědět
Tak já dneska byla v Tině, ale šaty jsem si nevybrala...Nějak mě žádné neoslovily a přístup paní byl taky docela chladný. Hlavně mě zarazilo, že na internetu jich mají tolik, ale přímo v salonu moc velký výběr nebyl. :-( Jinak holky kdyby jste si některá chystala půjčit si v Tině šaty vyhrála jsem na svatebním veletrhu 50%slevu, tak za pětistovku prodám. ;-) (sleva platí na všechny šaty v salonu, ne na objednané z katalogu)
Odpovědět
Ahoj, já mám taky vybrané šaty z Tiny, paní se ke mě chovaly dobře, ve všem vyšly vstříc. Šaty jsem byla dokonce i vyměnit, protože se mi zalíbily jiné a bez problémů. Fotit mi nedovolily, prý až po podepsání smlouvy. Ale o chviličku po mě přišla jiná slečna a té fotit šéfová dovolila. Neřešila jsem to, bylo mi to celkem jedno.
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata, tak dnes jsem byla v Tině v Havířově. A musím říct, že i když to byl první salon, ve kterém jsem byla, hned bych si vybrala. Zkoušela jsem čtvery šaty a všechny byly krásné. Ale nejvíce mě zaujaly tyto: Agnes, platinum collection 10605. Jsou úžasné, byly sice větší, ale kouzelné. Během 14 dnů budou i o číslo menší. Dámy byly příjemné... Takže mohu jen doporučit :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?