Svatební salon Svatka v Uherském Hradišti

Zdravím, zakládám toto téma jelikož o tomto svatebním salonu zde moc není. Máte někdo čerstvou zkušenost? Na internetu mě zaujala nabídka šatů Pronovias a White One, Chtěla bych šaty s dlouhým krajkovým rukávem. U Svozílků jsem našla především korzetovky nebo šaty na ramínka.
Odpovědět
Já se přidávám k tomuto dotazu 🙂 Mám tam v plánu zajet po prázdninách, tak mě zajímají recenze. Jsem nevěsta větších velikostí a mají tam právě i plus size kolekci. Ze Zlína to mam kousek 🙂 Ke Svozilkum mě to netáhne vůbec, takže tam nemám v plánu jít. Ti mají co vím šaty menších či průměrných velikostí a nevím, nemám k tomu salónu sympatie :-D Ještě mě nadchla Madora v Mikulově, to jsou skvosty a mají skvěle recenze, ale jejich šaty kolem 20.000,- jsem četla. Tak uvidím, ale UH se chystám navštívit určitě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ja tam byla v dubnu s kamoskou😊 Ale ona je male tintisko😁 vyber tam maji pekny, ale zalezi, co si predstavujes. Kamoska je malinka a hubenoucka, tak to tam na ni museli spendlit. Ja jsem trosku vyssi a cetsi, ale je to same. Zkousela jsem tam jedny a taky je museli poradne spendlit😁 Ja se tam taky chystam. Minuly tyden jsem tam volala, chtela se objednat a slecna mi poradila, ze mam vydrzet, ze v zari bude uz nova kolekce na pristi rok. Super jsou i ty jejich skladane “saty”, tam je obrovska variabilita😊
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Krasne saty, personal ochotny ale beda jestli si neplanujete rovnou jedny hned zamluvit. To se jim neliby. Pry je to pravidlo 😀. Saty 15tis vicemenne vsechny a zavoje 2tis+. Do tydne se pak musi zaplatit nevratna zaloha, coz je polovina z ceny. Saty lze pak pozmenit podle dostupnosti.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Krásný den, taky z tama mám vybrané šaty, byl to hned první salon kam jsem jela a byla jsem maximálně spokojená :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?