Svatební salón Svatba snů v Praze. Máte zkušenost?

ahoj holky, máte někdo zkušenost s pražským salonem Svatba snů??? Proti ostatním je malý, ale máme ho za rohem...
Odpovědět
Ahojky! Já jela do tohoto salonu až z Brna a vyplatilo se mi to!!! mám pohádkové šaty Mia Solano, za skvělou cenu 7500kč. Jsou naprosto úžasné :-) Taky slečna v salonu je moc milá a se vším mi ochotně pomohla, poradila!Slyšela jsem od kamarádky, že tam k nim pojede až ze slovenska, a vůbec se tomu nedivím.Možná vypadá salon z venku malý, ale někde to není o kvantitě, co jsem tak vypozorovala z hovoru jiné slečny, která tam byla se mnou mají i větší velikosti šatů...Takže já stoprocentně doporučuju!!!!Romča
Odpovědět
Profilova fotka
Mně by docela zajímalo, jak to tam mají s cenami. U všech modelů je "cena od" - přepodkládám, že tahle cena je ta, za kterou se dají půjčit vybrané šaty včetně všech slev (aktuálně 2000 za zamluvení v den zkoušení a 10% do konce února). Takže šaty, které tam mají "cena půjčovného od 6000" tak původní cena je +2000 + 10% = cca 8800.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, k tomuto salonu je tu jiz jedna diskuze: http://www.beremese.cz/forum/show.php... Jinak ja musim rict, ze jsem s timto salonem byla take nanejvys spokojena! Predtim jsem byla v dalsich 3 salonech(Venesis, Natali a Adina) a tenhle byl bezkonkurecne nejlepsi, at uz pristupem a nebo vyberem satu. Ja jsem si zamluvila saty jiz pred koncem roku a pujcovne mi vyslo na nejakych 6500Kč a to mam saty z nove kolekce. Ona ta sleva byla vetsi. civet: púcitas to uplne presne.
Odpovědět
Ahoj holky, s tímto salonem jsem byla naprosto spokojená a vřele doporučuji navštívit však zjistíte sami, jak je tento salon báječný - pro mě nejlepší v Praze :-) Šatičky nádherné a neokoukané :-) Paní v salonu je ochotná, sqělá, poradí a věnuje se vám na 100% :-) Dostanete i kávičku takže paráda :-) Šatičky jsem po 2hod.zkoušení a váhání, které jsou z těch všech nejlepší vybrala :-) a dost chváli - zajděte se předvědčit sami ;-) Tereza
Odpovědět
Ahoj, musím také přidat pozitivní zkušenost s tímto salonem. Slečna asistentka byla příjemná a trpělivá, všechny šaty, které jsem zkoušela, byly úžasné... krásné a neokoukané. Měla jsem ten samý problém jako Tereza - nemohla jsem se dlouho rozhodnout, které jsou nejlepší :-) Určitě doporučuji!
Odpovědět
Tak jsem tenhle víkend navštívila tenhle salon. Abych pravdu řekla, podle ohlasů tady na webu i v diskusi Mia Solano jsem čekala trochu více. Šaty nádherné, slečna příjemná, ale výběr podle mě hodně malý. Na moji postavu (42) přesně čtvery šaty. Ale musím přiznat, že hned dvoje bych si asi vybrala. Jen se mi nechce dávat tu cenu. Ta sleva 2000 Kč a 10% je pouze při složení celé ceny půjčovného v hotovosti hned ten samý den a to se mi nechtělo, je to pro mě nepraktické. Ráda si doma prohlédnu fotky a rozhodnu se v klidu. Navíc ty ceny na webu už jsou po všech slevách, to mě trochu zklamalo. Také mě trochu zklamal systém půjčování doplňků. Třeba půjčovné spodnice zdarma až od 7000? =-) Zcela náhodou vychází půjčování některých šatů se slevami na 6900. K jedněm šatům je bolerko, ale to už je prý ten doplněk zdarma. Za takové ceny by měly být veškeré doplňky zdarma.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahojky, také jsem navštívila tento salon a musím říci, že horší jsem zatím nenavštívila. Co se týká šatů, tak moc hezké, sice menší výběr, ale neokoukané. Bohužel slečna, která by měla poradit a trochu aktivně se do toho zapojit, tak tady vůbec nefunguje, měla jsem z ní pocit, že je jí všechno na obtíž, všechno problém, šaty neupraví na Vaši postavu, maximálně některé zkrátí, ale ne všechny když jsem chtěla poradit jak nejlépe by šaty měly sedět tak mě říkala, že neví že asi tak nějak, takže opravdu naprosto neprofesioální přístup. Co se týká ceny za šaty, tak taky opravdu zajímavé. Na webu mají všechny okolo 7-8 tis. skutečnost je jiná, šaty okolo 10-11 tis. cena za 8 tis. je při platbě ihned při prvním zkoušení a to celá částka což mi připadá dost zvláštní.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahojky, navštívila jsem tento salon cca před týdnem a byla jsem moc spokojená. Šaty mají opravdu krásné. Trošku mě zmátly zmíněné velikosti šatů na webových stránkách, takže jsem ve finále byla překvapená, když moje vysněné měli i v mé velikosti, jen je trochu zkrátí a bude. Jinak se o mě starala menší blondýnka, poradila, chvílema byla i sranda, takže přístup naprosto v pořádku. Alespoň mně vyhovoval. Ceny jsou sice trošku vyšší, ale využila jsem příležitosti a dostala slevu 25%, takže mě nakonec šaty nestály zas o tolik víc. Navíc to byla láska na první pohled a s tím už nešlo nic dělat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj nevesty, nejake novinky a zkusenosti s timto salonem?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@elizabetamb Ahoj, minuly mesic jsem si v tomto salonu vybrala saty a jsem naprosto spokojena. Byl to druhy salon kam jsem prisla, slecna ktera se o mne starala byla uzasna (a to v tomto salonu byla teprve druhy den), nosila jedny saty za druhymi, vsechny poctive poradne zasnerovala (coz v prvnim salonu neudelali ani jednou!) a asi po hodine jsme narazily na ty prave (Mia Solano M450C). Nechala jsem si odpoledne na rozmyslenou, prohledla fotky v pocitaci a jeste ten den jsem se vratila je zamluvit (a znovu vyzkouset s mezitim zakoupenymi strevicky :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
A jak se v tomto salonu pohybuji ceny?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@elizabetamb Dobrý den, půjčovné se v našem svatebním salonu pohybuje v základních cenách 7.900 Kč - 12.900 Kč. Pokud si šaty zarezervujtete do 7 dnů od Vaší první zkoušky, obdržíte z těchto cen 20% slevu (únorová akce). Ceny po slevě jsou potom 6.320 Kč - 10.320 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, dnes jsem si zde vybrala a rovnou zapujcila saty. Slecna byla uzasna, nosila jedny saty za druhymi, poradila, pomohla, zasnerovala...nakonec jsme zvoliki model m1225z a ja se muzu v klidu vyspat, ze to hlavni mam :-) teda to hlavni hned po zenichovi x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ja uz mam sice po svatbe v krasnych satech z tohoto salonu, ale treba nektera planujete zkousku a vyuzijete nasledujici akci od O2 :-) http://www.o2extravyhody.cz/cz/detail... 40% sleva na zapůjčení svatebních šatů Slevový kód lze objednat do: 30. 5. 2013. Slevový kód je platný do: 30. 6. 2013.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
V tomto salonu jsem byla včera zkoušet a také jsem byla moc spokojená :-) Šatičky úplně jiné než všude jinde - a to je v mé velikosti dost zázrak :-)
Odpovědět
Já byla v tomto salonu před 14 dny a byla jsem nadšená... Slčna asistentka byla moc milá, nanosila spoustu šatů (a to jsem se bála, že s mou výškou a velikostí budu ráda, že najdem jedny, které mi budou), k šatičkám navrhla i doplňky, přihodila závoj... Všechny seděly moc hezky, o jedněch jsem dost vážně uvažovala, jen mi bohužel byly menší přes prsa, což na fotkách bylo docela vidět... Ale jinak celkový dojem byl moc dobrý :-)
Odpovědět
Ahoj, přidám svoji zkušenost z tohoto salonu - z června tohoto roku. Přes internet jsem si v tomto salonu vybrala jedny šaty, které se mi moc líbily (z nabídky výprodej) a zarezerovala termín zkoušky. Poté, co jsem na daný čas dorazila do salonu, mi prodavačka - asistenka odbyla s tím, že musím počkat, že obslouží zákaznici, která tam je předemnou - neobjednaná, vybírala šaty na ples. Asi po půl hodině čekání, se mi konečně začala věnovat. Na zkoušení mi přinesla mnou vybrané šaty a společně jsem ještě dovybraly další troje. Všechny šaty byly šedivé - zaprášené, špinavé a tak nějak celkově zaprané, s lehkým odérem. To mi asistentka zdůvodnila tím, že vzhledem k poloze v Žitné ulici, která je prašná, šaty čistí pouze před půjčením nevěstě na svatbu a více ne, že by se zničily... Dále když jsem u jiných šatů upozornila na nestejnou délku - vlevo o pět cm kratší než vpravo, slečna mě odbyla tím, že šaty zakládá sama (úpravy švadlenou jsou v balíčku, který bylo možné přikoupit na 1000,- spolu s vyčištěním šatů) a že není vyučená švadlena... Na tuto argumentaci jsem již neměla slov a ze salonu odešla. Po této zkušenosti salon nedoporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že jsi měla šaty z Adamy. Já v Adamě byla taky. "Salon" naproti metra Střížkov, dole v hnusném paneláku v prostorách, které by mohly být kočárkárnou, kolárnou o rozloze asi tak 30m2... Dle toho i výběr šatů z kolekcí z roku raz dva. Cena za půjčovné odpovídá modelům zde nabízeným. V žádném případě neříkám, že by šaty nebyly vyčištěné a vyžehlené, to určitě jsou. Z toho usuzuji, že si spíš šla po ceně než po kvalitě, asi proto jsi vyrazila na výprodeje i do jiných salonů. Pokud chodíš po výprodejích, nemůžeš čekat, že šaty, které ve výprodeji nabízejí, budou vypadat, jako když si je koupíš nové za 30tis. Já jezdila v létě jako delegátka do Chorvatska. Lidi, co si zaplatili zájezd do kempu za 5000 Kč se chovali, jakoby si zakoupili pětihvězdu (my tu máme komáry, Vy nám je vyžeňte; zařiďte, aby tady nejezdily skútry kolem stanů, ruší nás to...). Takže kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Já naprosto souhlasím s tím, co píšou předchozí nevěsty o salonu Svatba snů. Úžasné prostory, ideální podmínky pro zkoušení, samostatná zkoušení místnost, soukromí. Šaty čisté, spousta nových šatů, šaty perfektně sedí, asistentky doporučí šaty, co by člověka ani nenapadlo vybrat si, poradí s doplňkama atd. Já mohu salon Svatba snů jako předchozí nevěsty jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám se Svatbou snů negativní zkušenost. Obešla jsem teď v říjnu v Praze za jeden den 5 salónů a všude byli moc příjemný a ochotný až na Svatbu snů, kde se prodavačka chovala opravdu arogantně a byla nepříjemná. Navíc tam nemají ani kabinku na zkoušení, jen místnost bez jakékoliv zástěny, takže bylo opravdu nepříjemné převlékat se před všema lidma, se kterýma obcházíte salóny, byť jde o kamarády. Šaty se mi tam líbily pouze jedny bílé, ovšem měly hrozný všitý hnědý pásek, ostatní byly z taftu, což je materiál, který frčel tak před 10 lety. Celkově podle mě nejhorší salón v Praze a ztráta času.
Odpovědět
Já tam byla tento víkend, šaty nebyly úplně podle mého vkusu, ale absolutně si nemohu stěžovat na personál ani prostředí. Paní, co mě měla na starost, byla ochotná, milá a snaživá. Donesla mi šaty, které bych si sama nevybrala, a světe div se, jsou teď mezi těmi, nad kterými uvažuji. :-) Navíc tam teď mají slevy na půjčovné asi 30%.
Odpovědět
Taky jsem byla tento víkend zkoušet. PERSONÁL - Slečna byla skvělá, velmi milá a ochotná. Dostaly jsme také vodu a kávu. Šaty mi nosila i dle svého vkusu. Opravdu zatím nejlepší přístup. PROSTŘEDÍ - Musely jsme se přezout do bačkůrek, to se mi líbilo. Všude čisto, některé šaty zabalené v obalu. Očividně kladou důraz na čistotu salonu tak i šatů. Kabinka, respektive místnost na zkoušení se mi ale také nelíbila, je to velmi neútulné a pro stydlivější nevěsty vyloženě nepříjemné. Tady bych opravdu doporučila místnost alespoň přepůlit závěsem. ŠATY - Voňavé, udržované, ale tolik jich není. A bohužel mě se do vkusu šaty netrefily vůbec. CENY - Šaty, které jsem si zkoušela byly v průměru okolo 10tis. a to už je za půjčení dost dle mého názoru. Já hodnotím salon jako velmi příjemný, díky právě slečně a že se šaty nelíbily mně, neznamená, že vy tam nenajdete ty své jedinečné.:) Určitě doporučuji navštívit.
Odpovědět
Holky, nemáte některá náhodou slevu do Svatby snů od O2 a nevyužijete ji? Já bych se jí ujala moc ráda. :)
Odpovědět
@joeypotter Ahoj, od O2 nemám, ale slečna v salonu mi říkala, že do konce října mají akci pro všechny nevěsty -30%.
Odpovědět
Ahoj holky, mam zamluvene saty ve svatbe snu- na o2 slevu. Rada to predam na jinou osobu - zalohu jsem platila 4000,-.
Odpovědět
Mam pripadne i o2 slevu - plati do konce listopadu a je 40 %.
Odpovědět
@hud093 @joeypotter se po ní sháněla
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Tento salon mohu jen doporučit. Osobně jsem si tam po sezoně (v září 2013) zakoupila nádherné svatební šaty z velmi kvalitního materiálu, ve kterém člověk vydrží podle mně celý den a bude v pohodě:). Dle výlohy by člověk řekl, že ty šaty za moc stát nebudou, ale uvnitř se najdou opravdové poklady (a řekla bych na různé typy postav a na různé výšky nevěst).
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem v plánu projít, alespoň deset salonů, ale "bohužel" jsem si jako první vybrala salon svatba snů a v září budu mít šatičky právě od nich:))) Naprostá spokojenost:)
Odpovědět
Profilova fotka
30% sleva na půjčovné! Pro všechny uživatelky Beremese.cz jsme pro Vás mimořádnou slevovou akci. Domluvte se ;-) a přijďte společně s jinou nevěstou na zkoušku svatebních šatů do našeho svatebního salonu. Pokud si obě u nás rezervujete svatební šaty, získá každá z Vás 30% slevu na pronájem svatebních šatů a zkoušení si určitě užijete! Půjčovné se po slevě pohybuje mezi 4.830 - 8.120 Kč. Šaty z nejnovějších kolekcí, vč. krajkových, budete mít maximálně kolem 8.000 Kč a levněji! Akci není možné kombinovat s jinými nabídkami. Termín zkoušení si rezervujte na 222 93 83 63 a nahlaste prosím, že jdete z Beremese a ve dvou ;-) Těšíme se na Vás.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?