Svatební salon SAMSARA v Praze. Máte zkušenosti?

Ahojky, máte někdo zkušenosti s tímto svatebním salonem?Na jejich stránkách jsou úplně úžasné šaty!!! Nejsem z Prahy, tak abych nejela zbytečně. Díky moc za odpovědi!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@klavra já tam byla nedávno, myslím že v týdnu je tam Češka, jinak Vietnamka, která mluví anglicky. Šatky hezké, na půjčení okolo 9tis.Kč, jinak ušijí přímo na tebe, čekací lhůta za měsíc, a cenově okolo 12tis. Kč. Jinak ve výprodeji byly samé malé velikosti. Já potřebovala 42/44. Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Já tento salon moc doporučuji slečna(češka) která tam dělá je moje velmi blízká kamarádka a určitě vám pomůže s výběrem šatů:-)
Odpovědět
Nedoporučuji, v domluvený termín tam nikdo nebyl, telefon nikdo nezvedal a omluvy jsem se též nedočkala.
Odpovědět
Doporučuji všem. Hrozne moc jsem stastna že našla salon Samsara. Šaty jsem koupila na památku o našem štěstí. A budu je oblékat na každém výročí.
Odpovědět
Tak já mohu salon jen doporučit. Jediné co mi opravdu vadilo byla ta vietnamka/číňanka. Opravdu nechápu co v salonu dělá. Česky se nedomluví, jen sedí u počítače a cosi v něm dělá... Pokaždé, když mi slečna oblékla šaty přišla, nějak to okomentovala a zase odešla. Bylo mi to krajně nepříjemné.... Navíc nechápu proč jsou tam dvě, když mají pouze jednu kabinku. Nechápu... Šaty mají opravdu krásné, ceny přijatelné, obsluha (slečna češka) moc milá a ochotná. Šaty jsem si od nich vybrala a jsem z nich opravdu nadšená.
Odpovědět
@jamatslan nebud rasistka :) ona je majitelka :) jinak mluví perfektně anglicky , já jsem se s ní bavila naprosto v pohodě.... @klavra krásný šaty , krásný ceny a to že je tam jedna kabinka vůbec nevadí :) není to HaMko :) nepojedeš zbytečně :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?