Svatební salon Radka, Fulnek. Máte zkušenost?

Ahoj holky, v pátek se chystám na zkoušení šatiček a hledám nějaké zkušenosti se Svatebním salonem Radka ve Fulneku. Jsem s F-M ale uvažuji,že bych zajela i tam. Nemáte někdo s tímto salonem zkušenosti? Prosííííííííím poraďte. Díkyyyy :-) :-) :-)
Odpovědět
ahoj, v Radce jsem byla minulý týden. Mají tam hodně velký výběr, ale nesmí se tam fotit, to mě docela zklamalo. Nevím, o co jím jde. šaty jsem si vybrala, ale paní chtěla hned zálohu 2000. A do toho se mi nechtělo. Chi jich vyzkoušet více, vdávám se jen jednou, no ne?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já si tam čšatičky vybrala.....vyzkoušela jsem jich asi 10 a paní přesně věděla, které mi nabídne jako poslední, že je už nesvleču a měla pravdu.....jinak tu zálohu platit samozřejmě nemusíš, ale pak platí, kdo dřív přijde, ten dřív mele.....mají kompletní servis, jsou milí, ochotní. já mohu vřele doporučit.....vyfotit se opravdu smíš až v těch šatech, které nakonec vybereš....takže si vem nějaké poradce
Odpovědět
miri9: ty, ktere si si tam vybrala jso ty co mas v albu s tim, ze bys je chtela (na modelce)? Jak to tam vychází financne? Kolik chteji za pujcovne?
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsem na¨konec do Fulneka vyjela a vůbec nelituju, paní byla naprosto skvělá, úžsaně poradila, šatičky jsou krásné, voňavé nabízejí veliký výběr, do ničeho nenutí, věnovali se mi téměř 3 hodiny s úsměvem a naprostou profesinönalitou. Protože jsem detailistka prošla jsem pak ještě asi 10 dalších salonů a nikde se Fulnecké Radce nevyrovnali ani za mák. Ani tak krásné a originální šatičky nikde nebyly. Takže jsem se vrátila do Radky a konečně si zamluvila ty jediné a pravé. Jsou úplně jiné¨, než byla má původní představa - pravý opak, ale jsou to ty nej. Děkuji ze srdíčka salonu Radka ve Fulneku.
Odpovědět
ahojky, taky jsem z tohoto salónu úplně nadšená. Jsem z Ostravy a do Fulneku jsem jela služebně a cestou na náměstí jsem si všimla svatebního salonu. Z venku vypadá nenápadně, ale když jsem vešla dovnitř, tak jsem málem padla na zadek :-) . Moc milá paní a šaty úplně úžasné a navíc i modely, které nejsou v této době tradiční. I já si vybrala šaty, které jsou naprosto jiné, než by všichni čekali. Takže jenom a jenom doporučuji!!!!!!!!!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky,pujčovala jsem si šaty v salonu Radka přesně před rokem. Původně jsem se šla jenom inspirovat, ale šatičky, ochota prodaveček a vůně.....Zkrátka jsem si šatičky půjčila u nich. Připadala jsem si jako princezna až do mého svatebního dne.Vyzvednuté šaty měli jinou spodničku než na zkoušce, tekže sukně zkrácená na míru byla delší tím pádem jsem neďelala celý den nic jiného než že jsem jí přizvedávala, protože jsem si po ní šlapala. doplňky jako šál přes ramena byl jiné než mnou vybrané(moje chyba,měla jsem si to zkontrolovat)....Než jsem se dostala z obřadu na hostinu tak mi z korzetu vylezla kostice, místo kde mě dřela najdu v podpaží ještě dnes..Byla jsem strašně naštvaná a když jsem šla šaty vrátit, přesto že mi to múj den nevrátí byla jsem odhodlaná prodavačkám strašně vynadat...To mě rychle přešlo, protože po upozornění na to že šaty byly delší, než měli být, že jsem si na rozdíl od zkoušky na ně po celý den šlapala a jak je to možné.....Prodavačka po zhlédnutí šatů mi dala za pravdu a naůčtovala mi tu přišláplou spodničku.....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
:O tanhle salon je super ty saty co jsem mela tak vsechny holky zavideli
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
já to tema zase otevřu fotit sem mohla opravdu všechny, zaloha se platit opravdu hned nemusí, ale pak nemáš jistotu že šaty budou volne....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
já mám teda naprosto odlišnou zkušenost... Byl to můj 2. salon, ve kterém jsem byla a přístup 2 paní, které to tam řídily mě zarazil. Hrozně si hrály na hogo fogo, jaké, že to mám vůbec štěstí, že jsem se k nim bez objednání dostala. Nenechaly mě ani se porozhlédnout, jestli vůbec chci u nich něco zkoušet, vrazily mi do ruky katalogy a měla jsem si vybrat (na fotky jsem se mohla dívat i doma u pc!). Pak jsem si teda řekla, že si nějaké vyzkouším, ať to nevypadá, že jenom obhlížím... Při oblečení prvních mi paní řekla, že se u nich platí poplatky za zkoušení a to buďto za hodinu nebo za kus (80ks nebo 200,- hodina). Takže to dopadlo tak, že mě nutily oblékat si stále jiné, aby nejvíce vydělaly. Moc jsem tomu zkoušení nedala, protože jsem byla už tak dost znechucená a veděla jsem, že u nich si rozhodně nic nevyberu. A co se k mému úžasu nestalo při placení - vypsána hodina 200kč + x 2 osoby!! - Měla jsem s sebou 2 poradkyně, tak mi je zaúčtovala a zkasírovala tak 400kč!! No prostě neuvěřitelné a za mě teda rozhodně už nikdy více! Teď mám za sebou zkušenosti ze salonů z Ostravy, F-M apod. a opravdu nikde jsem se s tak otřesným jednáním nesetkala...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Také nemáme dobrou zkušenost s tímto salonem, udělají si na Vás sice čas, ale ten také zaplatíte, nakonec Vám vnutí vše ani se nemáte čas rozhodnout jestli to chcete nebo né, tvrdí Vám, že než se rozhodnete už to nemusí být, předražená bižuterie, a nakonec Vám vystaví paragon který je vlastně neplatný nebo na něm chybí datum a číslo dokladu, za mě tedy tento salon rozhodně nedoporučuji ! Paní majitelce jde o to jak nejvíc vydělat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?