Svatební salón Pronuptia v Českých Budějovicích. Zkušenosti?

Ahojky zkušené , máte některá zkušenosti se svatebním salonem Pronuptia v ČB? Díky za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj alis, půjčovala jsem si šaty v pronuptii v Ostravě a byla jsem naprosto spokojená, milá obsluha, velký výběr, šaty ti upraví na míru, koupila jsem si tam i závoj, takže mě vyšel na polovinu ceny. Vybrala jsem si tam i spodní prádlo, dokonce i prstýnky, ty jsme si však kvůli ceně nechali udělat přímo od výrobce-v Primosse. Nevím, jak to funguje v ČB, ale předpokládám, že služby budou srovnatelné.
Odpovědět
Ahojda, ja s nima mam zkusenosti. Vetsina mych kamaradek ma odsud saty. A zadna si nestezovala. Ja mam od nich take saty, ale ja jsem si je kupovala tady v Britanii...
Odpovědět
No, úplně srovnatelné služby nejsou, zrovna konkrétně Pronuptie se podle referencí dost liší po jednotlivých provozovnách. Konkrétně v budějcké jsem byla až po svatbě, kdy mě chytla nostalgie a chtěla jsem se "jen tak" podívat po salonu, vymluvila jsem se na ples (který samozřejmě bude, za chvilku je tu sezona, takže jsem ani nelhala:-)) a okukovala jsem šaty. Nevím jak se tam personál střídá, ale paní, která se mě ujala, byla středního věku, ač ne zrovna hezká, tak byla ochotná a příjemná, sama mi řekla, ať na nic nekoukám a rovnou zkouším, protože co je pěkné na věšáku, nemusí být hezké na postavě a naopak; a vím o dvou nevěstách, které měly odtud šaty a byly moc spokojené. Takže do Pronuptie určitě zajít!
Odpovědět
Profilova fotka
aho alis, zkus projít tyto témata, určitě tam něco najdeš, jsou to témata holek z ČB nebo z Jižních Čech- někde tam se toto téma diskutovala, ale nemůžu si uvědomit kde http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme s partnerem šaty vybrané v pobočc e v Praze. Já osobně jsem byla s přístupem nadšená, milá paní, velmi ochotná. Oba budeme krásně sladění a už se na ten den D, který bude v dubnu moc těším :-) . A Vám ostatním Pronuptii mohu jenom doporučit a přeji hodně štěstí při výběru.
Odpovědět
Mazlik, změň si fotku, ať tu nejsi vedená jako chlap ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že se registroval za nás přitel, je tam pánský profil :-)
Odpovědět
Ahoj nevěsty, které budete mít půjčené šaty s tohohle salonu, v dnešním Metru (platí bohužel asi jen pro Pražské :-( , nevím, jestli seženete Metro jinde, nicméně ta sleva asi bude platit všude) vyšla poukázka na 500 Kč slevy na půjčovném: Při předložení tohoto šeku Vám bude tato suma (500) odečtena z částky půjčovného za svatební šaty. Slevy se nesčítají ani nekombinují s jinými slevami. Šek je nutno předložit při rezervaci svatebních šatů. Platnost dárkového šeku je do 30.4.2006
Odpovědět
Profilova fotka
myslim, ze to plati do vsech pronuptii, protoze mi rikala mamka, ze to vyslo v metru i v usti nad labem, kde je tez pronuptie:)
Odpovědět
Aha, já myslela, že Metro vychází jenom tam, kde je metro ;-) Tak to je fajn. Jinak já jednu tu poukázku mám, ale už ji nevyužiju, tak jestli je někdo z Prahy, kdo by měl zájem a cestu přes centrum, ráda ji věnuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
asi se nescitaj co? ja uz mam dve...takze bych mela saty zadarmo :-D skoda 8-)
Odpovědět
v brne metro neni a metro tady vychazi :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Oni z Metra udělali Metropolitní noviny a teď vychází ve všech krajských městech - co jsem tak zaslechla z reklamy.... :-)
Odpovědět
Taky mám jeden kupónek na slevu v Pronuptii, kdybyste některá chtěla imzadi: nesčítaj se, je to tam přímo napsaný a platěj pro všechny Pronuptie v ČR a myslím i v Bratislavě
Odpovědět
Tak koukám, že je tu daleko víc kupónků než zájemkyň :-D No nic, já ho vystříhnu a schovám do šuplíku a kdyby se tu do konce dubna objevil někdo, kdo by měl zájem, pište mi do IP :-)
Odpovědět
Mně taky pište do IP! Je mi to fakt líto vyhodit, takovej hezkej kupónek a ještě může někomu pomoct :-)
Odpovědět
Taky mám jeden kupónek, tak kdyžtak pište do IP (Praha).
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zklamaná, že jsem si zamluvila šaty asi o týden dřív, než vyšel kupónek. Mohla jsem to mít o 500 levnější. ;-( Jinak služby v ústecké Pronuptii VYNIKAJÍCÍ, takže předpokládám, že to bude dost podobné. ;-)
Odpovědět
Fim, a nevyužiješ ho, až budeš doplácet zbytek půjčovného?
Odpovědět
na tom kuponku je napsany, ze se musi predlozit pri rezervaci...
Odpovědět
Aha, už vidím, to bude asi tím, že svatbu máš až v červnu, že? ;-) Jsem to truhlík x-)
Odpovědět
Jo, dík, příště budu číst pečlivěji a teprve pak rozdávat rozumy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Snaha byla..... :-D Ale bylo by to fajn, kdyby to šlo při doplácení použít. 8-) Mám prostě pech.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky kolik asi tak stojí šaty z nové kolekce Pronuptia??Díky!!
Odpovědět
Mám zamluvený Aerienne z nové kolekce, stojí 6900 Kč. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky,všechny zdravím. Jsem tu dneska poprvé,ale dočetla jsem se,že tu nabízíte kupon do Pronuptie. V sobotu se tam chystám. Byla byste některá ochotná mi kupon poslat poštou? Poštovné uhradím:-)Díky.
Odpovědět
Taky bych měla o jeden kuponek zájem, ale asi už na mě nezbude, že? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zdárek, zdravím všechny nevěsty. Co se týká Pronuptie, mám rezervované šaty právě v ČB. Paní je tam moc milá, nic nenutí a přitom dokáže poradit. A k tomu kupónu, o kterém tu vedete debatu - taky bych ho užila :-)
Odpovědět
Mata nechci kecat, ale zkus se kouknout do časopisu Blesk pro ženy, zdá se mě, že jsem tam ten kupon na slevu viděla :-)
Odpovědět
Ahojky, Pronuptia v ČB byla prvním salónem, který jsem navštívila, byla jsem tam na služební cestě. Paní v salónu byla moc milá a přátelská. Protože jsem z Prahy, půjčila jsem si šaty v Praze, také v Pronuptii ;-), ale v ČB se mi moc líbilo.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?