Svatební salon Praha - šaty do 8 000

Ahoj, nemáte prosím některá tip na dobrý svatební salon v Praze, kde mají profesionální přístup a kde se dají sehnat šaty za lidové ceny, dejme tomu okolo 8 000? Díky :-)
Odpovědět
Ahoj, nevím, jestli chceš půjčovat nebo kupovat. Mám dobrou zkušenost se svatebním salonem Bereniké http://berenike.cz/. Půjčovné cenově vychází v pohodě, kupované šaty jsou o něco dražší, ale paní majitelka také přeprodává již použité šaty a ty se tam dají sehnat třeba i kolem 3000.
Odpovědět
Profilova fotka
Také mám dobrou zkušenost s Bereniké - půjčení šatů víceméně za polovic (já měla 5.300, jinde býval podobný typ od 12.000), než by člověk sehnal v ostatních "velikých" salonech, paní majitelka je velmi fajn, baví ji to a skvěle se zákaznícím věnuje, salon sice menší, ale o to více je tam osobní přístup.
Odpovědět
Profilova fotka
já též doporučuji Berenike a příjemnou paní majitelku zde je najdete též: http://www.beremese.cz/catalog/vendor... @vavrinec
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
popojed si do horovic sallon ella do peti tis super výběr
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
V naší prodejně máme skladem cca 130 svatebních šatů, prodejní ceny do 10000 Kč. V průměru 4000-6500 Kč, velikosti XS-5XL.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ty první nevypadaji vubec špatně! Mate je ještě?
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikazem @daasqua @luccane Jsem ráda, že jste byly spokojené a děkuji za milá hodnocení ;-)
Odpovědět
Ahoj včera jsem náhodou narazila na prodejnu nových šatů za skvělé ceny, tím myslím 2500-5000. Byla jsem tam včera a paní byla milá, ochotná a měla i vkus ( což vždy není úplně běžné), šatů tam mají tak cca 60 kusů. Outletu a vyprodeju jsem prošla vážně dost, ale tady to vážně stojí za to. Je to salon Jakline a musíš se tam případně objednat mailem nebo telefonicky dopředu. Prostory jsou malinké, ale stačí to.
Odpovědět
Šaty za 2500 nové
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?