Svatební salón, Praha a okolí. Ne horentní sumy. Poraďte

Profilova fotka
ahojky potřebovala bych poradit nějaký dobrý svatební salon kde maji hezke šatičky a nemají až tak horentní sumy.pokud má některá zkušenost i se salony s okolí Prahy(Mělník,Brandýs...)budu jedině ráda.moc děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Berunko už se to tu několikrát probíralo, mrkni se na druhou stránu tohoto vlákna, najdeš tam i diskuzi o svatebních salonech v Praze. A určitě to nebude jedna jediná.
Odpovědět
Berunko, já měla vytipované tyto salony: ADINA, NEVĚSTA,EVA To jsou takové střední cenové relace od 3-7tis a všechny najdeš na netu Nakonec jsem ovšem vlezla jako první do Adiny a to rozhodlo:-) Jinak kamarádka měla šaty z Lysé nad Labem, snad za nec 3tis a byla spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Mužu ti doporučit jedu půjčovnu šatů v Lysé nad Labem. Kamarádka si tam půjčovala šaty sobě,se všema doplňkama a ještě si půjčovala troje šaty pro družičky. A platila necelých 5 tisíc. Kdybys měla zájem, tak ti mužu poslat do IP popis cesty. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje sestra si pujcovala taky v Adine a byla moc spokojena, platila 2900 a 500 zavoj. Moc mila obsluha, peknej salon, nechali ji vyzkouset vse, co chtela a to jeste ani nemela termin...Taky tam pujdu na vyzvedy...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, přímo v brandýse je fajn půjčovna na náměsí, v průchodu. Mají celkem zajímavé věci a hlavně ceny. Drzim palce-potacím se v tom samém ;-)
Odpovědět
v Praze 9 je Adama.. mají dobrý ceby a ennech se odradit velikostí salolnu, jsou milý a šaty od nich byli super
Odpovědět
nevěsty a mladé paní,já bych ráda info o svatebních salonech na Kladně a v okolí,tuším,že jeden je na Buštěhradě,nebo třeba i v Rakovníku..Nemáte některá zkušenosti se službami,cenami apod.?
Odpovědět
IRIS - byla jsem na Kladně úplně na konci té pěší zony ( Rozdělov za zády ). Mají to zastrčené v průjezdu a v patře. Okna na pěší zonu. No nevím, já jsem nadšená nebyla. BERUNKA - zkus Veltrusy. Já jsem si tam při své výšce 185 a váze nula nula nic ( cca 55 kg )vybrala. mám je v albíčku. Jsou tam dva salony. Jeden na náměstí - p. Řehounková a druhý ne té jediné hlavní cestě skrz obec. Ceny krásné.
Odpovědět
princezno,díky za info,já to zkusím a uvidím,zatím mám čas,Veltrusy jsou docela z ruky,my bydlíme u Křivoklátu :-) Zkusím i ten Buštěhrad.Zatím se pídím po informacích,abych věděla,kam zajít.Představuju si cenu za šaty tak do 3500,--
Odpovědět
Profilova fotka
iris_za 3500,- nevim nevim jestli seženeš nějaké krásné šaty.Veltrusy bych ti moc nedoporučovala,kamarádka tam byla a říkala že je to děs.šaty nejsou hezky bílé a je vidět že jsou onošené.
Odpovědět
Holky, napište mi někdo kontakt na Salon Eva na Žižkově. Nemůžu se dopátrat. Díky Kerol.Ka@seznam.cz
Odpovědět
Ahojky, já můžu doporučit svatební salon Magdaléna v Počernicích. Půjčila jsem si tam nádherné šaty z řady Mary´s, které v centru půjčují za jednou tolik. V Brandýse jsem se taky byla podívat, ale nic mě tam neohromilo.. sice za 3.500,- ale malý výběr a šaty byly zaprané..
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, vrele doporucuji svatebni salon pani Breckove v Ceskem Brode, ma veliky vyber a je moc ochotna, kontakt pripadne poslu po IP
Odpovědět
Já mohu doporučit salon ROMANCE v Kladně v Doberské ulici č. 19. (Kladno - Rozdělov) Pani je velice milá a věnuje se nevěstě na 120%. Velice profesionální přístup a hlavně velice příjemné ceny - šaty + závoj+ kruh+ boty + šperky = 4500 Kč. Je to 30 min od Prahy a kvalita je stejné né-li mnohem lepšía ceny velice líbivé. 312 262 133, 604 822 832
Odpovědět
Já měla šaty za 3900,- a byly nádherné, vůbec ne zaprané. Ale k tomu 250 spodnička, 120 rukavičky a za 600 jsem si koupila závoj. Takže nakonec vyšli na 5tis. komplet. :-D
Odpovědět
V Adamě jsem byla taky :-D Ale Romance v Kladně byla opravdu lepší, jak výběrem, tak i přístupem paní majitelky. Umí doporučit co se hodí i na nekonfekční postavu a není problém jakékoliv šaty upravit. Takže ještě jednou DOPORUČUJI ;-) Za zkoušku nic nedáte (tedy pár korun za benzín :-) ) ale opravdu to stojí za to. Šaty jsou voňavoučké, čisté a opravdu má profi přístup!!!!
Odpovědět
Já taky za zkoušku nic nedala, i když tam mají že pokud se šaty nezamluví tak při více kusech se platí. A taky mi upravili korzet. O Kladně mi povídala holka z Práce co tam bydlí, ale protože jsem ze severu tak je to pro mě dál :-D
Odpovědět
janci,díky za tip,vím,kde to je,takže až budu shánět,tak se tam určitě zastavím :-) objednávala ses tam nějak dopředu?
Odpovědět
Je lepší tam zavolat, bude mít na tebe víc času, ale já jsem to zkusila jen tak a bylo to taky v pohodě - ale opiš si tel, než ho vymažou ;-) - špatně se ten kontakt hledá !!! Přijdeš tam jako obyčejná holka a budeš se divit, co z tebe udělá - věř - vím o čem mluvím - zkusila jsem asi 5 salonů - jak v Praze, tak na Buštěhradu, ale tenhle je opravdu nejlepší. Je tam velice energická paní a má asi dost velkou praxi, takže ví, co ti asi sluší a dá ti na výběr. První co mi doporučila jsem měla a bylo to super.
Odpovědět
Ahoj holky,nemáte některá potuchy,za kolik korunek půjčujou šaty pražském salonu Potěšení 79?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zase měla šaty z Mladé Boleslavi, salon Daniela. Je to rodinný podnik, mají to doma, ale výběr velký, mnohem levnější než v Praze (dala jsem za šaty 3.500) a paní byla hrozně ochotná přizpůsobit mi šaty celkovému ladění naší svatby. Z Prahy to ani není tak daleko. Kontakt kdyžtak pošlu :o)
Odpovědět
Cauky, projela jsem v Kladne snad vsechny salony, ale nevím, moc se mi tam saty nelíbily, a kdyz se mi líbily, tak byla hrozná obsluha. V Bustehrade to vypadalo dobre,ve výloze jsem videla krásný saty, ale zase tam bylo nabito,v sobotu to tam prý bývá nabitý, tak jsem to vzdala, ale zkusím to znovu. Snad pochodím, nerada bych musela do Prahy, tak uvidím. :-)
Odpovědět
alco,tak se tam zkus objednat dopředu Taky se tam chystám,ale nejspíš až v lednu...nejdřív to oběhnu na Kladně a uvidím
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj děvčata. Obešla jsem mnohé svat.salony a půjčovny společ.oděvů, bohužel musím konstatovat, že všude jsou šaty "na jedno brdo" a la korzet holý ramena holá záda "zvedák" na prsa.... což je možná moderní ale ne každému sluší a ne všude je obsluha, která je ochotna Vás na možný estetický nesoulad taktně upozornit. Např. salon Vlasta u Finanč.úřadu v Kladně obsluhuje taková jedubaba, že radím:nemáte-li figurku jak z cukru a svatou trpělivost, vyhněte se jim.Nejochotnější a nejmilejší je opravdu paní v Romanci v Rozdělově a v Pavoučku v Kladně. Rovněž Andělské studio v Praze na Smíchově má velký výběr i pro ne zrovna modelky postavou a ochotnou obsluhu. Přeji šťastnou ruku ve výběru a ať nám to moc sluší!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky teď jsem narazila na prodejnu společenských šatů, ale vybrala bych si tam i svatební jukněte - dianthe Jestli jsou šatky takové jako se zdají na netu, tak to musí být nádhera ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky,doporučuji salon Petra na Mělníku,ty cesta a kilometry mi za to stály...nejdřív jsem prohlédla jejich stránky,nějaké šatičky tam nafocené mají,ale jinak výběr tam je úžasný a o cenách ani nemluvím,to se nedá s Prahou srovnat a navíc je tam opravdu profík,který s výběrem poradí.Přímo v salonu poradí i vhodný účes s líčením,mají to tam do detailu promyšlený,tak se tam podívejte a dáte mi za pravdu,zdravím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Potěšení úžasné...ale ty co bych chěla 15 000:)
Odpovědět
saruna: taky mám šatky z Potěšení (=maximální spokojenost, skvělá slečna), taky jsem si vybrala ty nejdražší (15 000,-), ale dostala jsem slevu 10%, tak aspoň něco. Slečna říkala, že jí teď dávají všem, tak se zkus přihlásit ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?