Svatební salón Paloma v Brně. Byly jste tam?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli jste si nekterá nezkoušela šaty v salonu paloma v brně...nemate nejake fotky svatebních šatů z tohoto salonu? :-) Díííky
Odpovědět
Ahoja, já jsem si tam šaty zkoušela a libili se mi. Fotky ale tady na netu nemám. Paní se mi sice v telefonu jevila značně nepříjemná, stejně tak pak při příchodu, ale jakmile jsme řekli termín svatby a naši představu a začalo zkoušení, byla hrozně fajn, šatky krásné a všechny jako nové, nebylo na nich vůbec poznat, že by je už někdo měl přede mnou, byla jsem opravdu spokojená.
Odpovědět
líbily samozřejmě.... :-x
Odpovědět
ahoj, já si tam půjčovala štólu a zkoušela bolerka, ale šatky tam mají hezký, je potřeba se tam zajít podívat ;-) :-) jinak taky: první dojem trošku horší, ale pak paní ochotné, jsou dvojčata, trochu jsem čučela, že jsem se s ní na něčem domlouvala a ona si to nepamatuje a pak se objevila druhá stejná a bylo jasno :-)
Odpovědět
ahoj ja jsem tu taky zkousela - saty mely krasny ale nakonec jsem si nechala sit na miru. kdyztak mi napis do IP ja ti fotky satu poslu -zkousela jsem tam asi dvoje.
Odpovědět
díky holky :-)
Odpovědět
holky, žádná nemáte šaty z tohoto salonu???? :-) :-) :-) :-.
Odpovědět
Profilova fotka
V tomto salonu sem byla moooc spokojená!!!! Super obsluha, kásný šaty....:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Nejprve mi paní prodavačka připadala dost odměřená, docela komentovala, že jdu na poslední chvíli (dva měsíce do svatby), ukázala mi spoustu šatů se slovy "ty bych vám zkusila, ale už jsou zamluvené" Nakonec mi ukázala na figurínách asi desatero šatů, které ještě byly volné. Jedny mě zaujaly, vyzkoušela mi je a já měla pocit "to je to pravé". Celkem lehké, ženské, jednodušší, ale zase ne obyčejné. K nim mi pak zkoušela různé doplňky (skleněné a štrasové - překrásné). V průběhu času tam stráveného byla postupně milejší, dost se rozpovídala, přiměřeně poradila. Je sice trochu jízlivá, ale celkem přátelským způsobem . Podle všeho tomu opravdu rozumí. Byla mi příjemná. Poradila i s výběrem kytice. I další šaty tam měli krásné. Už jsem tam zaplatila zálohu :-) (šaty letošní kolekce, 7000, záloha 2000)
Odpovědět
Profilova fotka
jéé, já tam byla zrovna včera na poslední zkoušce šatů :-) Já jsem tam fakt byla moc spokojená :-) Jak se tu píše, paní ze začátku působí poněkud protivně, ale pak je to jen lepší a lepší. Snaží se vyhovět, a hlavně mi poradíli s doplňkami, bižu, kytkou i a účesem. Veškeré úpravy šatů není žádný problém. My jsme zrovna včera řešili, zda ty moje šaty zkrátit o 1cm, nebo ne. :-D A hlavně jsou obě paní realistky :-D Např. že by se se šatama nemělo chodit do trávy - ale všichni tam lezou, tak jsou zvyklí... Že když se mají šaty pošlapat, tak se prostě pošlapou, že s tím se počítá, prostě se pak vyčístí. Šaty si můžu přistehovat k podprsence. Takže u mě naprostá spokojenost.
Odpovědět
Zdravím, taky mám rezervaci v salonu Paloma, na mě pní nějak nepříjemně nepůsobila, možná i tím, že když jsem tam byla poprvé, bylo tam docela rušno, takže nám jen řekla, ať se rohzlídneme. Jinak se samotným přístupem ke mě jsem byla moc spokojená a myslím, že na to, že jsou v centru Brna, mají fakt parádní cenya pěkný šaty. To se jinde moc říct nedá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahojky já od tama mám vybrané šatky, jsou nové, ještě nepoužité, kolekce z USA extravagance, jsou za dobré peníze, a hlavně paní je strašně moc ochotná a dobře dokáže poradit.Musím jen chválit
Odpovědět
@slavecek Ahoj, na Facebooku zadej svatební salon Paloma a tam máš dost fotek
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Měla sem od tam šaty hrozně příjemný paní sou dvojčata:-) vše bez problémů dobře poradila dobrá cena byla sem spokojená
Odpovědět
Já jsem také spokojená. Nakonec si vyberu asi tam. Krásné šaty, perfektní přístup. Chc slyšet jak v těch šatech vypadám a ne, že mi sluší i ty, které jsou o číslo menší a všude z nich přetékám (mám velikost 36-38). Paní dokáže poradit a upřímně řekne, co si myslí. Toho si moc cením. Šla jsem půl roku před svatbou a prý je to tak tak, ještě tam půjdu jednou, až přivezou novou kolekci. Perkfetní přístup a skvělá cena. :-)
Odpovědět
ahoj,ja tam taky byla,saty teda zamluvene jeste nemam,ale asi Ty moje saty budou z Palomy,jen jeste nevim ktere,muzu jen doporucit !
Odpovědět
Ahoj, dneska jsem si v tomto salónu zamluvila svatební šaty (záloha 2 tis., cena šatů 6 tis.), v podstatě méně než dva měsíce před svatbou a nebyl žádný problém, půl roku před svatbou jsme ještě nevěděli, že budeme mít důvod se brát :) Možná, když se chcete brát v létě, je to už s výběrem horší, ale v zimě mají většinu šatů volných. Takže, kdo musí/chce, sežene i na poslední chvíli. Paní jsou milé a ochotné a necpou člověku své představy ani neslušivé modely, nezkoušely jsme x různých šatů, ale pár a takových, které mi sedly, nabídka šatů je, myslím, velmi dobrá. Určitě doporučuji!
Odpovědět
@emas A už jsi viděla ten výprodej? Já si asi vyberu z těchto. Ty ceny jsou úžasný!!!! :-)
Odpovědět
já tam byla dnes - šaty opravdu krásné, čisté a jak už bylo psáno, paní na první dojem nic moc, ale poté ochotná a milá. Dokonce mi bylo zdarma nabídnuto i došití krajky až ke krku ke korzetovému výstřihu přímo dle mého požadavku bez navýšení půjčovného! Minimálně za navštívení salon rozhodně stojí - oproti salonu Bella - tam se mi nelíbilo a na šatech, které byly prezentovány jako levné a starší modely bylo znát, že jsou již mockrát půjčované, ale cenově byly jako šaty z nových kolekcí v jiných salonech... Nová kolekce hrozně drahá...
Odpovědět
vyprodej jsem jeste nevidela,teprv to zkouknu,dobry napad! :-)
Odpovědět
Zajímavý salón, mají docela hezké šaty, ale nepřišlo mi to úměrné ceně. Hodně působí i jednání, které nebylo milé jako jinde. Tak jsem šla rychle dál.
Odpovědět
Zatím můj první navštívený salón. Když už se mi něco líbilo, tak cena byla přes limit. Bohužel, musím ještě jinam, ale naštěstí mám ještě dost času.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?