Svatební salón Orfea v Brně. Jaké máte zkušenosti?

Ráda bych se zeptala, zada příprava šatů na svatbu v tomto salonu probíhala bez problémů! Nebo má někdo nějaké postřehy?Martina
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já jsem z tohoto salonu měla půjčené šaty a vše proběhlo bez problémů. Byla jsem dohromady na 3 zkouškách. Šaty mi i trochu zkracovaly.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já měla taky šatky z Orfee a veliká spokojenost! byla jsem na jedné zkoušce, protože mi šatky byly akorát, tak mi je jen pak vypraly a bylo! A mají tam opravdu krásné šaty a hlavně jsou odlišné od jiných salonů a dělají dobrou postavu!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Martino, taky jsem si objednala šaty z tohoto salonu, už se velkým předstihem (v dubnu na listopad), ale jen pro to, že jsem si objednávala nové z katalogu M. Sottero... přístup k nevěstám super. Akorát se mi zrovna teď stalo, že mi dnes volala vedoucí salonu, že mnou objednané šaty nedojdou (stalo se jim to prý poprvé). Bohužel i to se stává, ale postavili se k tomu čelem a obratem dali na výběr jiné nové šaty, které má vyrobce na skladě a které tak není potřeba šít... s tím, že pokud si nevyberu, zálohu mi vrátí. Takže sice špatná situace, ale nutno říct, že přístup salonu dobrý (pokud tedy dodrží, co slíbili).
Odpovědět
Profilova fotka
to sykorka: a mělo tě to vyjít dráž, když si vybereš jiné, aby je objednali nebo je to stejné jako normální půjčení těch, které mají v salonu? a je tu někdo, kdo si tam objednal nové šaty a vše ok? a co když se objednají a nesedí ti? taky o tom totiž uvažuju.díky moc
Odpovědět
Tak dneska se vdávám, včera jsem si dovezla šaty ze salonu, nádhera, krásně voní, jsou čisté, už se těším, až je obleču, jen mě děsí to velké horko, co má dneska panovat.
Odpovědět
Profilova fotka
to mirusak1: ahojky, promin, že odpovídám až teď, nedostala jsem se sem dříve... tak v sälonu mi řekli, že náhradní šaty, které čekám, jsou dražší (je to tak, že salon objedná a koupí nové šaty a půjčovné činí 1/2 ceny šatů), ale že mi ponechají cenu původní.. mám zaplacenou zálohu 4.500,-, půjčovné je devět tis. Ale samozřejmě to budu prověřovat, případně ukecávat slevu... 8-) Pokud by mi v tomto případě šaty nebyly, tak zálohu vrátí. JInak je to záloha nevratná, čili když ji zaplatíš a objednáš si šaty, které ti nakonec nebudou dobré, musíš si vybrat u nich nějaké jiné. Tak jsem to pochopila.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?