Svatební salón Nuance, jak se tam pohybují ceny?

Ahojky, přemýšlím, že bych se šla podívat do Nuance v Praze, jaké máte zkušenosti? Jak se pohybují ceny a jaký je přístup k budoucím nevěstám? Pokud jste některá byla spokojená či ne písněte, budu ráda za jakoukoli reakci. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
1/ http://www.beremese.cz/katalog/firma/... 2/ https://plus.google.com/1078126825982... 3/ http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... 4/ http://www.beremese.cz/katalog/firma/... Jsme tu pro Vás.
Odpovědět
@nuance_pronovias Děkuji. Mohu se ještě optat, jak je to s velikostmi? Naše 38 odpovídá jaké velikosti u těchto šatů?
Odpovědět
Profilova fotka
@starkova123 "42", ale v NUANCE již používáme naše číslování, tedy, nosíme nevěstám již odpovídající velikosti. Vše, včetně krajky umíme zkrátit i upravit na míru, využívá toho 80% nevěst... Hezké léto!
Odpovědět
Profilova fotka
Nuance mohu jen doporucit ! Vsechny damy, co se o me staraly byly fajn :o) ani moje silena nerozhodnost je neodradila. Ceny jsou o neco vyssi,ale zase mas originalni saty a super pristup ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, já jsme pro tento salón taky rozhodnutá, a docela se vyoatí kouknout se i na výprodej šatů z minulé sezóny, kolikrát vyjdou stejně draho jako půjčovné. jinak půjčovné je tak od 9 - 20 tisíc, je to různé....ale stojí to za to... :-)
Odpovědět
@nuance_pronovias Jak dlouho dopředu je zapotřebí si šaty zamluvit? a co se týče úprav na poslední chvíli, je to možné? vdávám se v červnu 2014 a jsem klasická nevěsta takže chci do svatby nějaké to kilo shodit. díky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
Máte spoustu času. Přijďte v lednu, šatů z nejnovějších kolekcí Pronovias 2014 je a bude velký výběr. Úpravy v ceně nejsou žádný problém, ani ty na poslední chvíli. Nebojte. Vaše NUANCE
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
platí se v salonu za zkoušku?
Odpovědět
Nuanci jsem pri hledani satu take navstivila a muzu vrele doporucit. Satu jsem vyzkousela spousty a obsluha byla moc mila. Ceny jsou vyssi, ale s tim je umerna i kvalita satu. V me top ctyrce figurovaly dvoje saty z Nuance :) Jedine, co me tehdy fakt pekelne nastavalo, bylo, ze jim prede mnou prisla neohlasena nevesta a ja musela, prestoze jsem byla objednana, cekat vic jak pul hodiny nez se mi zacali venovat. Mela jsem sto chuti se sebrat a odejit. Jinak ja si zjistovala ceny na troje saty a vsechny staly neco pod 20 tisic.
Odpovědět
Nuanci jsem navštívila a jinam už ani nešla. :-) Obě paní kolem mě doslova rotovaly. Co se týče šatů, měla jsem předvybrané z internetu, ale nakonec zvítězily ty, které mi doporučila paní (myslím, že paní majitelka), opravdu to má v oku. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?