Svatební salón Nikkol v Plzni

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s tímto salonem. Dívala jsem se na jejich webovky a moc se mi jejich šaty líbí, ale zajímalo by mě jestli ty šaty tak vypadají i ve skutečnosti. Na modelkách je to vždycky tak naaranžovaný..
Odpovědět
ahoj, byla jsem tam s neteří, půjčovala si šaty na maturák a můžu říct, že tam mají nádherné šaty, čisťounké a slečny byly moc příjemné. Měli všechny možný no prostě paráda. :-)
Odpovědět
a ceny? koukám že ty sis tam nevybrala ;-)
Odpovědět
to víš, já jsem přerostlá a ještě silnější, takže ve velikosti 46 a víš tam mají jen pár kousků, ale do velikosti, mám dojem 42 je tam boží výběr. Cena půjčovného (šaty viz. album) + půjčená bižuterie+pompadůrka+pelerínka = 5 500 Kč. Šaty byli voňavoučké čisťounké no prostě paráda.
Odpovědět
Tak to jsem ráda, já mám tak 40/42, no žádná modelka nejsem :-N . A servis říkáš dobrej? Tak to tam zajdu, protože mají fakt nádherné šaty.Jen jsem čekala ,že se tu ozve víc holek co tam byly , třeba že uvidim fotku ze svatby.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
offline: slečna tam je moc ochotná, když ti něco nebude sedět, tak ti to upraví.... zajdi tam a uvidíš, jak pochodíš ;-) my si tam nakonec budeme půjčovat akorát obleček pro malýho družičáka a předtím si ho tam máme přijít vyzkoušet, že by se mu rukávy založili :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?