Svatební salón Nevěsta v Praze. Máte zkušenost?

Ahoj nevěsty, už přes webovky jsem se zamilovala do svatebního salonu Nevěsta v Praze, líbil se mi i jejich přístup na veletrhu a chystala jsems e tam vyrazit. Ale kamarádka, která dělá svatební koordinátorku, mě od salónu dneska odrazovala, prý tam mají poničené a špinavé šaty. Jaké máte prosím zkušenosti? Díky!
Odpovědět
1
2
viz např. toto téma http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahoj,dnes jsem byla v salonu NEVESTA,kontakt jsem získala na svat.veletrhu v Diplomatu. svatbu máme v září,moc nešílím,šaty jsem chtěla vybírat až později,ale u stánku Nevěsty jsem dostala poukaz na slevu 50 % a tak jsem tam zašla. A naprostá spokojenost. Věnovala se mi nakrátko ostříhaná černovlasá pani,skvěle mi poradila i s doplnky. A šaty mají čisté,v pořádku. Doporučuju. Jen tam byl docela frmol,protože zítra jim končí akce 50%.
Odpovědět
A muzu se zeptat, na kolik tam satky vyjdou?
Odpovědět
Mrkni na jejich stránky,ale ve zkratce. La sposa kolem 12 000 Kč,ostatní 5-8 000. Já jsem si vybrala šaty La sposa ,za 12 OOO Kč,takže je mám za púlku,tj.za 6 OOO Kč,a v ceně je závoj i spodnice. Jsou fakt krásné. A jestli nemáš z veletrhu slevový kupon,tak jim řekni,že jsi ho ztratila,holka,co tam byla se mnou,to řekla,a slečna ji to uznala.
Odpovědět
Děkuju moc, ještě mi prosím napiš, kolika lidem před tebou ty šatky půjčí? Vdávám se až v říjnu 2.10.
Odpovědět
Tak to fakt nevím. Ale říkala pani,že kdyby se šaty poškodily,nebo ztratily,tak okamžitě objednají nové. :-)
Odpovědět
Ahoj, taky jsem se byla v Nevěstě podívat a musím řict, že šaty byli v hrozném stavu. Ale nevím, třeba jsem jen narazila na špatný den.
Odpovědět
ahoj všem,já už mám šaty v Nevěstě zamluvené také v La spose,počkala jsem si na veletrh a perfektní sleva 5o% takže jsem dost ušetřila.Byla jsem tam celkem třikrát a vždy vše perfektní,šaty vždy čisté ,tak nevím sunnys 1 jaký vliv má špatný den na kvalitu šatů.A byla jsi třeba v Adině na Pankráci ,já jo a můžu říct,že tak potrhané šaty jsem nikde jinde neviděla.Přeji všem nevěstám štastnou ruku při výběru šatů. 8-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také jsem využila veletržní slevy a mám šaty z nevěsty... Velmi ochotný přístup paní majitelky a personálu, šaty krásné a čisté. Šatičky mám zamluvené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dnes jsem byla v Nevěstě a šaty byly čisté, bez poškození. Super přístup a šlo to krásně rychle :-) Jsem trubka, že jsem si na veletrhu nevzala ten kupon na slevu.
Odpovědět
Profilova fotka
Pozor! Ono těch salonů Nevěsta je více! Já by la na Praze 4 v Nevěstě La Sposa. Tam měli nové, překrásné šaty. Úžasná obsluha. Byl to nejlepší salon co jsem byla. Pod La Sposou je další Nevěsta. Oba salony patří k sobě, ale v té spodní mají starší svatební modely a společenské šaty. Je to vidět i na ceně.-) Obsluha byla horší než v La Spose.
Odpovědět
Tak já byla v té spodní a musím pochválit obsluhu i šatky, byly čisté voňavé, holky na ně dávaly pozor. A jednodušší, což jsem po těch všech princeznovských chtěla. Teď musím vybrat jen ty nej, rozhoduji mezi Nevěstou a Adinou... s obojím supr zkušenost. :-) Takl uvidíme
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojte nevesty, ja som bola skusat saty v oboch Nevestach a mozem len chvalit, obsluha v oboch jedna z najlepsich, co som zazila. V Neveste - La Sposa maju krasne satky, ale vacsina, co som skusala, bola na zips, takze ani jedny mi nesedeli tip-top (boli ochotni mi to upravit), a v tej druhej Neveste maju francuzsku znacku Agnes, ktore su zase vacsinou na snurovanie, takze mi padli skoro vsetky, co som skusala. Je pravda, ze su jednoduchsie, bez vlecky, ale zase pohodlnejsie na nosenie a tancovanie, krasne a ciste a ceny veeelmi prijemne. Sice som si nakoniec vybrala inde, ale v salone Nevesta som mala svoje druhe favoritky ;-)
Odpovědět
Já jsem si zamluvila šaty v Nevěstě spodní, ale byla jsem i v La Spossa a jak už jsem v jedné diskuzi psala, naprostá spokojenost, jak s obsluhou tak s kvalitou a cenou šatů...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
taky chválím, krásné, vyvoněné šaty a milý přístup. Všichni šaty moc obdivovali :-D
Odpovědět
i já chválím...voňavé šaty, milý přístup...a ještě jsem dostala podvazek jako pozornost:)
Odpovědět
gamp: já taky, dávají ho každé nevěstě. jen jsem ho ve svatební den zapomněla :-D
Odpovědět
Ahoj, já jsem asi před 14-ti dny šla vybírat šaty. Jsem trochu silnější (vel. 42,44), tak jsem se nejdříve dívala na net, na diskuze tady, kam zajít.. Nakone jsem dala na internetovou stránku Venesis (Praha 3), kde psali, že maj mnoho nových šatů ve větších velikostech. Takže jsme tam šli jako první. Přístup byl super, ale výběr nic moc. Zkoušela jsem si asi troje nebo čtvery šaty. Chtěla jsem čistě bílé, tak jsem to měla ještě zúžené (ten výběr). Tak jsme pak zajeli do Nevěsty a musím uznat - nebe a dudy.. Super přístup, super výběr šatů... Opravdu bomba. Nakonec jsem si vybrala šaty v EVĚ na Žižkově (mají tam super ceny a krásné šaty, sice ne moc velký výběr, ale bez problémů přešívají)... Takže bych chtěla moc doporučit Nevěstu - podle mě SUPER!!!
Odpovědět
Holky, dneska jdu na finální zkoušku šatů, tak jsem zvědavá, jak po několika měsících vypadají a jaká bude spolupráce, věřím, že supr. :-) A vy jste dostaly i podvazek k tomu? To by bylo fajn :-)
Odpovědět
maithai: věřím,že snad šatičky žádná nezničila a budou perfekt. já měla to privilegoium, že byly zcela nové, za celý 3/4 rok si je žádná nepůjčila. asi to bylo tou velikostí 32 :-D Podvazek ti dají, až si pro ně půjdeš na den D.
Odpovědět
zajdaa: ty jsi měla ty antické? já ty svoje zkoušela včera a vypadaly celkem ok, akorát paní říkala, že ta nevěsta, co je měla teď, je celkem zřídila, tak vyměňovali celý vrchní díl.... no mazec. :-) Tyhle jsou asi hodně nošené, paní říkala, že jsou fest oblíbené, naštěstí to na nich nešlo poznat.
Odpovědět
maithai: nene, ale zkoušela jsem tam všechny šaty, co máš ty v albu :)) antické nebyly (původně jsem takové chtěla, ale nějak jsem v tom zanikla, nebylo to ono), byly obepnuté až pod boky a pak se mírně rozšiřovaly, prostě krásné, popřípadě pošlu do IP foto. a jaké jsi tedy vybrala ty? jsou v tom albu? mě by kleplo, kdyby je nějaká tak zřídila, přijde mi tu vůči těm , co jsou za ní nefér. kdyby je úplně zničila, tak aby si ta druhá vybrala jiné, které už nebudou ty ony... ani nechápu, jak se to někomu povede. já si je taky užívala až do noci, ale byly jen mírně od trávy a jak mi na ně občas někdo dupnul, tak trochu špinavá vlečka.
Odpovědět
mám ty plisované antické....pošli foto do IP :-)
Odpovědět
maithai: jo už jsm eti z popisu pochopila:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, já mám zatím zkušenost dobrou, byla jsem si zkoušet šaty, běhaly kolem mne dvě paní plus majitelka... akorát jim přišla nová kolekce, takže jsem vybrané šaty měla jako první na sobě, tak doufám, že je za ten půlrok nikdo nezřídí a že budou tak krásné... :-)
Odpovědět
Já tam byla též velmi spokojená, paní velmi ochotná, krásné šaty. Také jsem zkoušela šaty z nové kolekce a jedny se mi tedy opravdu velmi líbily (půjčovné 12tis), ale dole na sukni byl docela velký žlutý flek. Tak z toho jsem byla trochu rozpačitá. A další věc, co mě překvapila, že to měly být šaty La Sposa a když jsem je viděla na originální fotce na modelce, tak celý spodek vypadal uplně jinak... tak tomu tedy nerozumím... Nakonec jsem vybrala v Andělském studiu (široký výběr krásných šatů, výborná obsluha) a poloviční ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já si nemužu na nevěstu stěžovat. Výběr větší než v Andělském... tedy na mě 44-48 velikost... Šaty nádherné a čisté. Paní velmi ochotná i po zavírací době(přišla jsem v 17hodin neobjednaná) hledala další šaty pro mě a na podruhé mě do dvou šněrovala jen abych zkusila bolerko! Takže jsem z nich nadšená, nikdy ani když jsem se tam byla jen informovat na ceny tak byly všechny prodavačky velmi milé a ochotné. Nemužu říct že by byly drazí. Šaty z nové kolekce které mam jako favoritky 7900 myslím, a dražší jsem snad nezkoušela... Takže si opravdu nestěžuju a jen a jen doporučuju :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyn.g Pokud ještě nemáš šatky zarezervované a nebojíš se, že ti je někdo vyfoukne, tak bych počkala až po veletrhu v Diplomatu, jestli tam půjdeš, loni tam měli v Nevěstě 50% slevy na půjčovném. Jinak já tam mám taky rezervováno s 50% slevou, ale to byla akce asi před třemi týdny. Ty moje tedy stoji standardne 12tis., takze tam uz ta sleva stoji za to.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj byla jsem si zamluvit šaty od La sposa v Letňanech naproti PVA Letňany, salon Nevěsta má dvě prodejní místa jedno tady a jedno na Praze 4. Byla jsem naprosto spokojená, je to salonek malinký v rodinném domku ale šaty navoněné, čisťounké a jedině tam jsem pořídila.Ještě před tím jsem objela pár salonu v Praze(mezi nimi i Andělské svat.studio) a katastrofa! Už nikdy víc! Takže doporučuji stavit se v Letňanech. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já s nima mám poměrně nedobrou zkušenost z roku 2005, kdy jsem se poprvé vdávala - konkrétně s pobočkou na Praze 4. Musím říct, že jsem tenkrát byla v takovém šoku, že jsem se po 15 minutách sebrala a odešla. Personál byl fakt hodně nepříjemný, šaty takové zašlé a taky mi trochu vadilo, že když jsi přišla do obchodu, hned jsi viděla docela slušný počet polonahých budoucích nevěst a ženichů. Bývalá kolegyně si ale půjčovala na Proseku a byla naprosto spokojená. Nevím, jak je to teď, na veletrhu vypadali docela mile (ale to i předtím). Já teď budu mít každopádně šaty z jiného salonu, kde mi je ušijí na míru, a pak půjčí. Musím říct, že je to sice dražší, ale jsem si jistá tím, že tyhle šaty budou konečně o mně... paní návrhářka byla moc milá, pomohla mi vybrat barvu, která se ke mně nejvíc hodí, poradila mi vhodnou látku na léto a šaty navrhla tak, aby mi zakryly špeky. Hlavní výhodou pro mě je, že šaty budou přesně podle mého gusta a že v nich budu moct v klidu být celý den a opravdu si je užít... :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?