Svatební salón na Břeclavsku, víte o dobrém?

Profilova fotka
Ahoj holky, Chtěla jsem se zeptat nevíte nějaká o dobrém svatebním salónu v Břeclavským okrese? Nechci nic drahýho ale to nejlevnější taky ne.S přítelem jsme zasnoubení měsíc a já teď začala s přípravami a nevím pořádně kde začít :-( Svatbu by jsme chtěli první týden v září tak uvidíme jak nám to vše výjde.Schůzku ohledně hostiny máme v neděli tak uvidíme jestli budou mít volno ať můžeme zase někam pokročit.Některé nevěsty už jsou tak pylné,že to mají zamluvené víc jak rok do předu.Myslíte,že máme šanci ještě teď na tento termín něco sehnat? =-) Děkuji za radu :)
Odpovědět
přímo v Břeclavi je SS Vera a pak také SS Exklusive. Jde Ti jen o šaty ?
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji.No zatím jsem v začátcích a nevím co vše shánět ale chci šaty pro mě i pro družičky.Máš některých z těchto salónů omrklý jaký tam mají šaty a ceny? Každopádně se tam zajedu podívat :)
Odpovědět
mám, ceny kolem 5,6 tisíc (jak které samozřejmě i 8- 9 apod). Dle mého názoru tam ale šaty jsou takové zastaralé vzhledem (můj vkus no). Ovšem najdou se tam i pěkné kousky. Větší výběr je určitě ve Veře. A tam mají i vývazky, dekorace. Určitě Ti ale takhle poradí i v Exklusive. V obou jsem se setkala s moc milou obsluhou. Dále Vás pak asi čekají květiny, prsteny a tak dále... Jinak si myslím, že čas na zařizování do září úplně stačí. Je zvláštní, že od Ledna dolů se zařizuje těžko, a mě od listopadu ze všech salonů vyháněli, že jsem tam na duben moc brzo.......
Odpovědět
Profilova fotka
@kaatulik ahojky - já mám zamluvené šaty ve Veře a můžu jenom doporučit - ceny výborné - mám to blíž do Brna, ale desítku za šaty bych fakt nedala - ve Veře je nejdražší půjčovný 7.200,- za letošní šaty (průměr asi 5.500,-)... obsluha výborná, šatů mají obrovský výběr, a že by byly zastaralé se mi nezdá.. takže určitě zavítej tam ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moc děkuji :-) Dnes jsme zamluvili místo na obřad a hostinu tak mám radost,že se to kousek pohlo :) Salóny navštívím a omrknu.Tak moc děkuju za rady.Tak ať jsou na vás ti snoubenci hodní a nelitujete,že jste mu řekli ano :)
Odpovědět
ahoj, já jsem si šaty objednala ze salonu Eva v Mikulově, a moc moc doporučuji, jinde jsem už ani nebyla. Je to dokonce i výrobna a ty šaty pak šijí i na zakázku do Brna do různých salonů, šijí i do zahraničí, takže krásné originální šaty. A hlavně šaty ti ušijí na míru a nechají si je v salonu pokud si je nebudeš chtít koupit. Mají pak větš prodejnu i ve Znojmě kde je i velké množství pánských obleků. Taky upraví vše na míru ženicha a oblečou i obují komplet. Chystáme se tam. V Mikulově mají jen pár pánských obleků , ale prý není problém se domluvit a dovezou větší množství. Jinak taky tam mají veškerý sortiment šaty i pro družičky, boty, podvazky, spodní prádlo, šperky, prstýnky, oznámení ...... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji Šárinko ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?