Svatební salón Mirael v Havířově. Máte zkušenost?

Profilova fotka
chystám se zajít do tohoto salónu., Jaké máte zkušenosti ? :-)
Odpovědět
1
2
ahoj, mám tam zamluvené šaty. byla jsem spokojená s výběrem, cenami i obsluhou. Jen mne trochu zarazilo, že mne paní odmítla vyfotit, prý až po zaplacení zálohy. Ale to mi ani nevadilo, protože to byl asi pátý nebo šestý salón, který jsem navštívila, a byla jsem tedy schopná se rozhodnout hned na místě, že šaty vezmu od nich. Zato v salonu naproti (jméno si nepamatuji) jsem zažila docela šok. Neochota, do šatů jsem se musela soukat sama a výběr nic moc - alespoň na můj vkus.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojík, tak já jsem měla šaty také z miraelu, souhlasím s choco, přístup perfektní, něměla jsem problém, šatů jsem si mohla vyzkoušet hodně, více najdeš na www.mirael.cz ale pozor opravdu to neplést se salónem naproti, sice s ním opravdu nemám zkušenosti, ale opravdu jsem na ně neslyšela ještě žádnou chválu....
Odpovědět
Profilova fotka
Do svatebního salónu Mirael se chystám ve čtvrtek, tak jsem zvědavá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja mam uplne opacnou zkusenost. v salonu mirael byla pani velmi neochotna, uz ten zakaz foceni satu mi pripada trochu zvlastni. ja jsem mela saty ze salonu Zanetka, ten oproti Mirael... ruzovy..... a byla jsem velmy spokojena. pani byla ochotna, saty jsem tam byla zkouset nekolikrat, vzdycky me privitali. kdyz jsem shanela boty a oni je nemeli v mojem cisle... tak v salonu mirael pokrcili rameny, ze smula a ani mi jednu nepujcili, abych si je mohla zkusit k satum do salonu ktery byl cca 10 m od nich :) potrebovala jsem vedet jak vysoky muzu mit podpatek. nj asi velka konkurence.. :) v salonu zanetka moje cislo meli, ale boty byly trochu odrene na podpatku, tak mi pani tyden pred svatbou jela kupovat nove do skladu. saty byly nachystane, vonely.... a kdyz jsem je vratila spinave a potrhane (nehoda pri tanci :( tak jsem platila pouze 200kc... ze se s tim pocita. takze ja se salonem mirael prilis dobrou zkusenost nemam, ale nemela jsem od nich saty, takze nemuzu vedet, jak jejich sluzby vypadaji do konce. ale zacatek nic moc.
Odpovědět
za týden jdu vybírat do Miraelu šaty pro družičku a doplňky, tak napíšu, jak to probíhalo
Odpovědět
Profilova fotka
Tak včera jsem byla v tomto salónu a za hodinu jsem měla vybrané šaty. Zkoušela jsem jich 5. Nakonec jsem se rozhodovala mezi dvěma šaty. Nakonec jsem se rozhodla a s šaty jsem velice spokojená. jsou krásné a cenově přijatelné. Obsluha byla příjemná a ochotná. dokonce jsme se i nasmály. Jako poradce jsem si vzala sestru (svědka) a mamku. Byla to taková dámská jízda. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
andysz, mohla bys mi prosím napsat za jaké ceny šaty v tom salonu půjčují? Když tak písní do IP, jestli to nechceš psát sem. Mimochodem, máme svatbu ve stejný den ve stejném městě :-)
Odpovědět
tak jsme v pátek byli vybrat šaty pro družičku a vše v pohodě, i když tam byl docela nával. takže opravdu mohu doporučit ;-)
Odpovědět
S tímto salónem jsem spokojená, šaty mám zamluvené a výběr trval okolo půl hodinky. Příjemný personál.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já se taky přidám. Svatební salon Mirael mě velice mile překvapil. Obsluha na jedničku a šaty jsem si mohla vyfotit jak jsem chtěla. Do konce mi paní objednava měsíc před svatbou úplně nové. Opravdu jsem byla nadmíru spokojená. Což se nedalo říct o Barbaře v Bystřici. To byla hotova hrůza. Ani mi šaty nezavazala, jen mi je chytla a řekla dobre neee??? No svlikla jsem se a pelašila pryč. Ale teď vím, že je to obsluhou. V Barbaře v Těšíně je to úplně o něčem jiném. Ale vše je věc zkušeností :) :-)
Odpovědět
Ahoj holky, byla jsem v salonu Mirael před pár dny. Vybrala jsem si šaty na poprvé, byl to i první salon, do kterého jsem šla, hodně jsem před tím vybírala na netu, takže jsem celkem měla představu. Jinak myslím si, že je to tam takové obyčejné, ale paní byla příjemná, šatů na výběr je spousta a hlavně je to cenově přijatelné. Mám šaty s vlečkou za 7200kč, což je snad nejvyšší cena v salonu, bez vlečky stály myslím 5500kč nebo 6000kč, ani nevím. Chtěla jsem ty svoje, které jsem si vybrala. Je to tam malinké, takže to moc není na nějakou akci s půlkou familíe nebo kamarádek. Ale jak říkám, paní byla ochotná, do všech šatů mě zavázala, i když to bylo vážně pracné a i když se mi něco moc nelíbilo, tak se snažila mi poradit. Jinak jestli váháte, je třeba tam naklusat brzy, protože mají 6 nevěst na každý víkend až do září. Jo a připravte se 1500 záloha a závoj zdarma ;-) .
Odpovědět
taky jsem prošla salon Mirael, šaty hezké, ale za stejný model který jsem sháněla jsem našla v Třinci v salonu golden wedding /vedle městského úřadu/a byl levnější o 2500kč a navíc veškeré doplňky včetně závoje bižu zdarma, takže se vyplatí zajet i do Třince, paní ochotná i když prostředí taky maličké :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Se salonem Mirael mám velice špatné zkušenosti. Více mohu doporučit svatební salon Žanetka naproti. Zkuste tam zajít v dopoledních hodinách, je tam velice příjemná paní, která Vás nechá vyzkoušet šaty i do kterých se nevlezete, prostě má zlaté nervy. V salonu Mirael mi tvrdili, že tam nemám chodit, že tam mají jenom samé staré šaty, není to pravda. Mají tam i oznámení, boty, prstýnky, kapesníčky atd. Určitě vyzkoušejte. Dokonce vím od známých, že pokud náhodou šaty zničíte, berou úplně směšnou částku za spravení. :-N Prostě doporučuji vřele všem.
Odpovědět
Já mám se salonem Mirael také špatné zkušenosti. Hned, jak jsem vešla, tak na mě obsluha koukala něco ve stylu: co otravuješ? Byly tam dvě ženské, docela neochotné, skoro jsem je musela nutit, aby mi ukázaly nějaké šaty... Naproti - salon Žanetka - skvělá obsluha (starší malá paní), nevěsto sem, nevěsto tam, to by vám slušelo, to vám moc nesedí, to máte super, zkuste toto, zkuste ono, však uvidíte sama... no prostě naprostá spokojenost v Žanetce, i když šaty nakonec od nich nemám, protože mi moc neseděly. Nakonec mám šaty z Ostravy z jednoho salonu, kde si půjčovala i moje sestra. A navíc jsem nepochopila, proč se v saloně Mirael musím zouvat, když koberec, který tam mají, už stejně pamatuje... a je špinavý! Mají si pořídit plovoučku, dlažbu, lino a vytírat... vždyť vyzout se někde už se dnes nenosí...
Odpovědět
Tak v Mirael jsem byla se sestrou loni v září... a zkušenosti jsou rozpoluplné... sestra si sice vybrala šaty hned, celkem levně 6500,-, ale co se dělo v den svatby... no děs.. :-( Před svatbou byla na zkoušce (zpravovali jí délku šatů a šířku v pase)... takže jako obvykle.. v sobotu když jsem jí pomáhala do šatů jsem s hrůzou zjistila, že se sestra do šatů v pase nevleze... normálně jí tam cybělo tak 7 cm... délka byla v pohodě, ale na pas prostě ve svatebním salónu prostě zapoměli... není možné, aby za tři dny přibrala v pase 7 cm... :-( Takže jsem v nervozitě, ve spěchu (už měl přijet ženich) odstříhávala poutka u pasu a přešívala na správnou velikost... Naprosto šílené...!!!! Vůbec nechápu, jak na takovou věc mohou zapomenout... Takže všem doporučuji aby až si v pátek přijdou pro šaty ještě raději šatičky vyzkoušely...
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám svou zkušenost se salonem Mirael-velice kladně hodnotím ;-) Byl to první salón,který jsem navštívila a mohu vřele doporučit,paní se mi věnovala byla moc ochotná, pořád mě jen šněrovala, vyslíkala a oblíkala 8-) Byla moc ochotná, je pravda, že to tam je hodně malé, opravdu pro žádné famílie.Šatů mají velký výběr, cenově jsou velmi přijatelné, já si vybrala za 5.600 bez vlečky a se závojem zdarma.Doporučuji ;-) opravdu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojka tak ja taky přidávám svou zkušenost s tím to salónem, když jsem přišla a zazvonila tak paní první co vyhrkla co chceme (asi 10 dkg sunky rekli jsme si, sranda :-S ) byla tam jeste jedna pani tak jsem chvilku :-| cekala ale ne zas tak dlouho ;-) a pak uz se dve pani tocili kolem mne a nabizeli mi saty kdyz zjistili jake se mi libi tak mi dale ukazovali v podobnem stylu byly obe moc prijemne tak to hodnotim kladne aj saticky maji pekne a levne velky vyber jen je tam malo mista a desne mi vadi ze se tam nemuze fotit :). Ne jako v salone Laura v Ostrave to byl tam des.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj. Ma salon MIRAEL v Havířově nedám dopusit,vdávala se tady moje sestra,kamarádka a ted i já. A můžu říct že pokáždé jsem byla s obsluhou madmíru spokojená,velice ochotná a příjemná paní. A vůbec jim nevadilo že kamarádka si šaty zkoušela každý měsíc. tento salon můžu vřele doporučit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahojky, mě každý před salonem Mirael varoval, ale nedalo mi to, tak jsem tam šla. A byla jsem mile překvapená :-) . Paní Střelecká byla velice moc ochotná. Rovnou se mě zeptala, jestli mám nějákou představu, vzhledem k tomu, že celou svatbu máme jako venkovní slavnost, tak byl výběr omezený. Žádná vlečka, a chci být decentní ne přeplácaná ať v přírodě zapadnu 8-) . Tak paní Střelecká proběhla zkušeně stojany s šaty a vytáhla asi 10 kousků... všechny odpovídaly mým požadavkům. šaty byly vybrány jako 5. kus co jsem zkoušela.... a teda byla jsem ráda za upřímnost... ty vám sedí, z těch vám to kypí..... A věta nakonec.....protože jsem vybárala šaty měsíc po porodu " Dojděte zkoušet kdy budete chtít i každý týden" zahřála u srdíčka, že člověk nepřekáží :-) :-N .... MOHU VŘELE DOPORUČIT TENTO SALON........ ;-)
Odpovědět
taaanicka: chválíš salon Žanetka, tam je paní Střelecká, Mirael je naproti. Můžu říct, že v Mirael byli celkem ochotní, ale taky mi vadil zákaz focení a málo prostoru. Nakonec jsem se rozhodla pro šaty v Žanetce a jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Misa: mozna to tam maji v miraelu mensi misto, ale mohla jsem se v satech vyfotit... pani majitelka i druha pani se venovaly me i mamce, mam 184cm, pani na me mela 5uplne novych satu, takze i delka byla super. Libilo se mi, ze mi poradily, nebaly se kritiky jen za cenu prodeje...i cena me mile prekvapila.. Kdyz jsem si saty vyzvedvala, byly vonave, nazehlede, zavoj, spodnice i kruhy byly v cene. Zptaky jsem je vracela umazane ve vystrihu z druhe strany cokoladou, bala jsem se, ze budu muset doplacet, ale pani se zasmala, ze to musela byt legrace cokoladu lovit, ze se nic nedeje... To se tyce "vyzouvani", radeji se vyzuji a vim, ze prede mnou nikdo nelital v botach, ze dvou salonu jsem si prinesla domu spinave ponozky.. ja na Mirael nedam dopustit a ostravske salony se mohou zahrabat:)
Odpovědět
Kami: ale jo, byli tam fakt ochotní, jenom jsem měla smůlu, že tam zrovna zkoušela jiná nevěsta a tři družičky, takže bylo natřískáno. Šaty měli hezké, ale nakonec se mi víc líbily v Žanetce. Jinak v přístupu nemůžu nic vytknout.
Odpovědět
Omlouvám se ano, popletla jsem si jména paní, ale mluvila jsem o salonu Mirael, kde jsem si klidně mohla šaty na sobě vyfotit, neměli vůbec žádné výhrady. Paní Folwarczná byla opět ochotná. Jsou zde i skvělé zkušenosti s půjčováním plesových šatů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Zdravím, diskuze je trochu stará, ale pro nové nevěsty ;-) Mám půjčené šaty ze salonu Mirael-naprostá spokojenost, velký výběr krásných šatů, různých velikostí a závoj v ceně. Opravdu doporučuji. Chtěla bych ale varovat a upozornit na svatební salon Žanetka, který je naproti-děs a hrůza. Byla jsem nejdřív tam, přístup otřesný!! Mám velikost 40-42. Když jsem řekla, že jsem si přišla vyzkoušet šaty, paní mně sjela pohledem a řekla ´´hmm na vás to bude problém´´, byla jsem tam 20 minut, celou tu dobu mi říkala, že na mě toho moc nemá, že jí tam chodí samé vysoké hubené holky. Nemluvila o ničem jiném, opravdu jsem si připadala jako největší rochňa na světě :-| Navíc na mě strkala šaty velikosti 46, které byly evidentně velké!! A když jí kamarádka ukázala na pěkné vel 42- tak mi řekla, že ne, že se do toho nevlezu!!A největší pecka byla, když mě oblékla do otřesného maxi bolérka, nejspíš taky vel. 46 :-D a řekla mi, že to mám pěkné. Takže paní zřejmě i bez vkusu. Bohužel tento salon má klientky jen mezi hubenými, vysokými holkami, což je smutné, ale mínus pro ně! Myslím, že každá má právo na krásné šaty a milý přístup!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, do salonu Mirael se chystám, předběžně jsem se poptávala a paní Folwarcná mi řekla ať přijdu ale že je lepší se telefonicky objednat. Dala mi na sebe číslo atp. Máme svatbu v srpnu a tak je nejvyšší čas asi.. Vemu švagrovou a mamku a zkusíme to tam občíhnout. Chci něco jednoduchého s lehkým zdobením. Bílé. Nevíte jak na tom jsou s nabídkou? Vim že pujčuji šaty od 3 do 12,6 tis. tak bych rada nejaky zlaty stred... zajimaji me ceny bot a pujcovneho za zavoj a bižu. Kdybyste něco věděli a poradili tak bych byly ráda. A taky aktuální zkušenosti z letošního roku. Děkuji Věrka
Odpovědět
Profilova fotka
@veragunkova Ahojky, mam tam pujcene saty za 8 600,- chtela jsem levnejsi, ale drazsi jsou samozrejme krasnejsi :) ale mela jsem na sobe i saty za 6000,- a byly taky krasne. Zavoj je v ceně a na bižu jsem se divala jen tak letmo a nausnicky treba tak kolem 200.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli mohu doporučit svatební salón v Havířově, tak je to jednoznačně Žanetka. Perfektní přístup, nechají Vás vyzkoušet všechny šaty, které se Vám líbí, mají skvělé ceny, a hlavně dvě ochotné paní, které jsou tady pro nás nevěsty. Mají nové internetové stránky. Opravdu u mě mají 1s *:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky do ostravy to máte kousek .. a vřele doporučuju salon paris.. paní jsou skvělé .. ceny sice o trochu vyšší .. ale šaty jsou velmi originální .. a málo která nevěsta je má:) jinak jestli zanetka nebo mirael?? stoprocentně mirael.. salon žanetka vypadá jak z trochu starší doby.. modely které jsou již starší .. výběr strašně malý.. zato mirael má výběr velikánský .. a ochota .. ta byla v obou salonech pěkná :) starali se o mě velmi dobře.. tak toto jsou mé zkušenosti:)
Odpovědět
Vdávala jsem se 13.listopadu 2010 v 8.měsíci těhotenství.Měla jsem půjčené šaty ze salonu Žanetka v Havířově.Jak jsem tam byla poprvé tak jsem si vybrala šaty hned na poprvé,ale jak jsem šla na zkoušku šatů které jsem si vybrala tak jsem se do nich nevešla,protože se mi zvětšilo bříško tak mi hned našla další troje šaty do kterých bych se vešla,tak jsem si vybrala jiné a hezčí než ty první.Den před svatbou jsem si jela pro šaty.Jak jsme tam přijeli byla tam dcera od té starší paní co mi pomáhala vybírat šaty.Tak mi ty šaty podala se vším co jsem k tomu měla mít,ale dala mi blbou spodničku. ;-( A když jsem ji řekla,že to není ta spodnička kterou jsem si zkoušela tak mi řekla,že jinou tady maminka nenechala,mno takže jsem neměla šaty až na zem a šli mi vidět botky,ale to nevadí,protože manželovi jsem se líbila i tak :-)A to je to nejdůležitější.Jinak se salonem Žanetka jsem byla velice spokojená a můžu ho vám doporučit.A ta starší malá paní je velice ochotná a příjemná. ;-)
Odpovědět
Jo a šaty jsem měla půjčené se vším všudy za 3000kč:-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?