Svatební salón Marcipán v Lidicích

ahoj nemate nektera zkušenosti s tímto salonem ? Koukala jsem na webovky atam toho moc videt neni :-| tak at nevyražím zbytečně . Díky moc
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
marleenko určitě jdi, mám tam zamluvené šaty na svatbu. Ochotná slečna, vše mi nosila-doplňky, bižu, čelenky, atd, sama navrhuje kytice, tak mi hned řekla co se hodí a co ne. Zdobí i svatební tabule. Šaty se mi moc líbily, žádné tuctovky a skvělé ceny.
Odpovědět
Diky moc :-) už jsem se lekla, že tam žadna nevesta nebyla
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky se do Marcipánu chystám, šaty na webu vypadají docela dobře některé, o ochotě slečen už jsem si taky párkrát přečetla,takže věřím ,že to bude fajn. Jen se ještě zeptám, jestli tam mají velkou nabídku šatů? a ceny se pohybují tak do těch 7 tis?
Odpovědět
vever nevím jak letošní kolekce, ale asi ano, protože já mám ze staré kolekce a platím 5 900. Jinak slečna (vlastně paní) je tam jen jedna, paní Hanka, ale opravdu moc milá. Záloha je 1000 Kč. Už jsem viděla větší nabídku, to ne že ne, ale tady asi sází kvalitu nad kvantitu, i když záleží, jakou máš představu. Salon je na náměstí, snad to najdete, není moc vidět a ve vesnici bylo vždy totálně mrtvo.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, byla jsem na přehlidce kde se předvaděly šaty ze salonu Marcipan :-) musim říct, že šaty byly užasné každe originalni :-) par fotek najdete na dejavulouny.cz galerie sekce ladies night můžu vřele doporučit :-)
Odpovědět
Ahojky, tento víkend jsem vyrazila do Lidic do sv. salónu Marcipán a konečně jsem našla šaty, které jsem hledala. Salón je malinký, ale moc útulný, mají tam také moc krásných doplňků a hlavně paní Hanka je strašně ochotná a milá. Salón mohu vřele doporučit, jen jedno upozornění, šatů v bílé barvě mají velmi málo, spíše v barvě šampaň, ale i přesto že jsem chtěla bílou barvu tak jsem je sehnala právě tam. Ceny jsou cca do 7tis. Já platím 5.900,- a spodnička je v ceně, závoj cca 150kč a pelerínky cca 300kč
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?