Svatební salon Karina Ostrava. Jaké máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj holky, jaké máte zkušenosti se salonem Karina v Ostravě - Svinově? Já tam byla, šaty mají pěkné, ceny taky, jen se tam všude chodí v botách a šaty byly dosti pošlapané a špinavé dole. Nerada bych ve svatební den zjistila, že mé šaty nejsou úplně ok. Poraďte!
Odpovědět
ahoj, priznam se, ze tenhle salon vubec neznam, nejak jsem prehlidla jeho existenci...jake tam maji saticky, spis extravagance nebo klasicke? A ty ceny? salon Jana ve Stare Bele ma na 4 dny pujcovne za 2500, tak koukam, jak je na tom konkurence....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám šatičky z Horníku ve městě, mám pocit že se to jmenuje Beladona.. Jsem moc spokojená, cena mi byla úplně fuč, ale moje šatičky stojí 5.800,- plus doplňky... ale je to z nové letošní kolekce. Vím že tam jsou šaty vždycky čisté (pracuju pod nima ve směnárně :-) ) a nějaký ten karambol taky nějak zvlášť neřeší.. Paní jsou moc příjemné, na přání mi na šatičky našijí vínové růžičky. Zkuste se zajít mrknou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nedávno si odtamaď půjčovala šaty kamarádka abyla spokojena, vše OK.Nicméně asi před pěti lety si zase druhá kamarádka také tam půjčovala šaty, zarezervovala si je a když při zkoušce vylezla na denní světlo zjistila že šaty jsou úplně šedé takže objednávku horkotěžko rušila.....Osobní zkušenost zatím nemám :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla z Kariny šaty půjčené a byla jsem spokojená. Když jsem si pro ně byla už ve čtvrtek před svatbou(v pátek jsme to nestíhali), tak byly krásně voňavé, přichystané. byla jsme opravdu spokojená. A deset dní před svatbou jsem byla na zkoušce a zrovna je měly vyprané,takže jsem je zkoušela ještě trochu mokré :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Několik kamarádek mělo šaty z Kariny a byly spokojené a doporučovaly mi tam zajít. Já jdu ale nejdříve do Bělé do Jany, je to pro mě blíž a ceny jsou ještě o něco nižší (myslím, že Jana je nejlevnější v Ostravě).
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla šaty v Karině jen zkoušet, nebyly špatné, ale ne můj vkus moc. Asi je to dáno i velikostmi, sice jsem jich zkoušela asi 5, ale nebylo to ono, ani co se připravenosti týče (odtrhuté kytičky a perličky, krátká sukně, trochu špinavá), sice věřím, že do půjčení by to opravili, ale už tak dá člověk na první dojem. Ale kamarádka má odtamtud zamluvené šaty a říkala, že bylo celkem z čeho vybírat. Jo, a neměli vůbec smetanové ani jiné barvy, jen bílé, a to mi stejně nesluší. Takže i když ceny jsou dobré, stejně mi to nebylo nic platné. Salon Jana je zas od nás hodně z ruky.
Odpovědět
Ahojte, já jsem byla na první šaty ve Staré Bělé v Janě, ale moc spokojena jsem tam nebyla. Paní otrávená a šaty nic moc.. za tu cenu se ani nedivím... Za to v Karině stojí za to jak ochota tak šatičky mají pěkné. Mám odtamtud.... dvě sestřenice měly také odtamtud a byly spokojené ...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych se zeptat taky na salon Karina, ale ne na šaty, ale na kabátek (do pasu)? Mají tam výběr?? Pěkné? (ne pelerinu)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem tam vůbec neviděla, přišlo mi to tam dost malé. Ale je možné, že takové věci mají někde schované. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já tam napsala maila a odepsali mi, že mají, ale zajímal mě i názor nevěst, jaký je výběr, kvalita a tak - předem než tam zajedu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já věřím, že to asi před půjčením vyperou, jen mi přišlo, že jim je jedno, co se s těmi šaty dějě, když nechají lidi po nich šlapat v zimních botech. Mám vybrané jedny šaty, jen se ted rozhoduji, kde si je půjčit, v Karině jsou o dost levnější. Ale zase nechci setřit na nepravém místě:(
Odpovědět
korytnacvocka: Já jsem byla v Karině v prosinci, sice je pravda, že mají kachličky a ne koberec, ale snad taky návštěvníci salonu vědí jak se chovat ne, že nebudou schválně po těch šatech šlapat :-S Šaty jsem si odtamtud vybrala a zamluvila a i přesto, že byla zima, se mi nezdálo, že by byly některé šaty špinavé.
Odpovědět
Článek se načítá
Segra mela saty z Kariny a byla spokojena,bile,ciste..............,ja se tam urco pujdu mrknout ;-) JInak co vim,tak nektere holky si stezuji i na ty drahe salony,ze saty meli spinave nebo s nimi byl jiny problem,nikde to urco neni dokonale a nikde vam to nezaruci.Jen najit ty spravne,krasne a doufat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty taky z Kariny, byli jsme tam v zimě a taky tam chodili v botech a paní majitelka vzala smeták a hned vytírala - prý je to její hlavní činnost :) Personál je tam moc ochotný a je z čeho vybírat. Pokud máte složenou zálohu na určité šaty a vyberete si u nich později jiné, tak to taky není problém. Určitě Karinu doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak jsem byla v té Karině...kvůli kabátku...zkoušela jsem 3, z nichž jeden měl rozpáranou ozdobu kolem rukávu (ale moc se mi líbil) a druhý zase špinavý (několik fleků jak od líčidla nebo čokolády nebo já nevím od čeho, ale vypadalo to hrozně) a třetí se mi na mě nelíbil. Paní říkala, že nejsou oprané, ale mám se spoléhat na to, že v den svatby to bude ok, že bude zašitý a vypraný, neměly by být čisté a spravené už i na zkoušení??? Odradilo mě to a jdu hledat jinam. Poradíte mi kam jít?
Odpovědět
Profilova fotka
Ale jinak...paní moc milé, to souhlasím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jaro myslím, že by šaty i doplňky měly být čisté už při zkoušení, pokud je nezkoušíš 10 minut po tom, co je někdo vrátil. Tolerovala bych ušpinění nebo drobné poškození, které vznikne při zkoušení - ušmudlaný dolní okraj, pokud se v salonu chodí v botech, výstřih jemně zarůžovělý od pudru předchozí zkoušející, nebo uvolněná nitka či výšivka. Ale větší závady a nečistoty by měli řešit hned. Kdo si taky vybere šaty, ve kterých při zkoušení vypadá jako šmudla?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsem si nakonec šaty objednala jinde, opravdu jsem to nechtěla riskovat. Slíbit může, ale když to dva dny před svatbou nebudou šaty ok, tak na to doplatím hlavně já svými nervy. Ono to udělá dost špatný dojem, když je to špinavé. Šaty mám objednané v salonu Mirael v Havířově, sice jsou s něco drahší, ale zatím jsem se tam cítila o mnoho lépe. Doufám, že budu spokojena. Díky za názory všem!
Odpovědět
Chci se zeptat, zda v Karině nebo Janě povolili fotit a zda je v půjčovném i závoj nebo něco navíc nebo jen šaty? Už si nepamatuji, ale někde bylo půjčovné i s doplňkama, prosím kde ? Díky. Byla jsem v Paris nad MC, šaty krásné,ale taky jsem si všimla, že jedny měly špinavý vnitřní kraj při záhybu a to mě při ceně 9000 Kč troch u překvapilo, jinak se starali dobře. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Karině mi paní fotit nepovolila. Jestli jsou v ceně doplňky, to nevím, o tom se nezmínila. Ale v salonu Mirael v Havířově mám k šatům zdarma zatím závoj a myslím, že ještě paní něco říala o šatech pro družičky, ale ty já potřebovat nebudu. A taky se tam nesmí fotit.
Odpovědět
Profilova fotka
pavla: v janě není problém fotit, akorát doplňky nejsou v ceně šatů, ale šaty jsou za 2500 a závoj teď nevím jestli byl za 150 nebo za 250
Odpovědět
Profilova fotka
V Janě si můžeš fotit co chceš, šatičky jsou za 2500,-, doplňky jsou v ceně jen pokud přímo patří k šatům (např. některé rukavičky). Půjčení závoje je za 250,- Kč. Poslední zkouška je týden před svatbou a pokud šatičky budou sedět a nebudou potřebovat žádnou úpravu, můžeš si je rovnou odvézt a nemusíš tam jezdit den před svatbou.
Odpovědět
No v Karině se oficiálně fotit nesmí, ale když tě nikdo nevidí nebo dělá, že nevidí tak se vyfotit můžeš (moje zkušenost). Ohledně toho půjčovného, je zvlášť cena za šaty a zvlášť cena na doplňky (závoj, čelenka, kabátek)
Odpovědět
Tento týden jedeme do Jany, tak se těším, vypadá to dobře podle ceny a paní byla po telefonu ochotná a vybrala jsi některá z Vás?
Odpovědět
Profilova fotka
pavli koukni ke mně do alba, mám tam fotky ze zkoušení v Janě, mám tam šatičky zarezervované. Pokud vyberu něco jiného v Belladoně nebo Orchidei, tak tam můžu tu smlouvu i zálohu převést.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky všichni, já jsem si půjčila své šaty v Ostravě - salon Princess, nebo jak se to píše v centru na Miličíové, mají tam půjčovnu troufám si říct těch nejkrásnějších šatů a taky docela levné kolem 3500,-- korzety - nádherné s kameny swarovského, perličky.... Jsou ochotni šaty přešít i na míru či objednat. Ale já už bych si na druhou svatbu šaty koupila. A vím i kde za 5 000 ušití na míru. Ale jinak doporučuji ten salon Princess.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak ja mela saty z Kariny, taky kdyz jsem si je zkousela, tak byli zrovna vracene po nejake neveste prede mnou, takze byli dole zaspinene, ale ubezpecili me ze na svatebni den budou pripravene tak jak maji. A byli. Kdyz jsem si saty vyzvedavala pred svatbou, tak byli nachystane, vonave a krasne pripravene. Takze myslim ze beze strachu. Maji super ceny a jsou tam moc ochotne pani :-) Takze Karinu doporucuji.
Odpovědět
Jani, šaty jsou super, takový styl chce moje kamarádka, tak ta bude nadšená. Jak pořídím, hned napíšu. Už se nemůžu dočkat.Je fajn, že se dá fotit, pak se to s chladnou hlavou posoudit. Všechny slušely ;-). Další na řadě bude Karina =-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?