Svatební salón Juliana v Kroměříži. Máte zkušenost?

ahojte nevěsty, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti se svatebním salonem Juliana v Kroměříži..byla jsem rozhodnutá pro salon ve Zlíně u Svozílků ale teď váhám..chci mít svatbu v Kroměříži v zahradách, ale jsem ze Zlína...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj :-) Salon Juliana můžu jen a jen doporučit....a to patřím k velmi náročným zákaznicím (bohužel, bohudík :-). Ochota, osobní přístup, věnuje se vám sama majitelka s dcerou-obě velmi příjemné, ochotné poradit (rozhodně vám nic nevnucují za každou cenu!!) a hlavně rozumí tomu co dělají, mají bohaté zkušenosti... příjemné prostředí.. Šaty jsou nové, za hodně příznivé ceny a pokud zařizuješ s "předstihem" lze si vybrat z kolekce Jasmine šaty "na tělo"...to samé se týká i společenských šatů... Prošla jsem spoustu salónů, ale na tento už jaksi nedám dopustit a doporučuji na 100% všem (a to nedělám často, protože převážně se službami nebývám spokojená :-) My máme svatbu na jaře v Podzámecké zahradě a pochopitelně vše zařizuji s pomocí Juliany....od prstýnku, přes obřad, po šaty, které jsou opravdu skvostné... :-) Myslím, že stránky svatbyjuliana by ti měli pomoci se rozhodnout a osobně jsem přesvědčená, že budeš spokojená :-) A. S.
Odpovědět
děkuji za odpověd, jsem rozhodnutá pro tento salon, neslyšela jsme na něj žádné negativní reakce..už se těšííím :-) :-)
Odpovědět
...akorát bych ještě dodala, že je nejlepší si tam zavolat a domluvit si schůzku předem (zvlášť když jste ze Zlína)...protože teď jak se půjčují ty společenské šaty, tak je tam docela frmol...a na tyto věci chceme mít my nevěsty klid a dostatek času, že jo--nebo alespoň já ano!! :-) A.S.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
ahoj. Ja muzu svatebni salon Juliana taky doporucit! Se sluzbama i pristupem jsem byla nadmiru spokojena. Mela jsem na sobe hodne satu.. nakonec jsem vybrala prekrasne zrovna z tohoto salonu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj ,můžu se zeptat ,jestli někdo nevíte ceny v tomto salonu ,od ..do ? Nechci šaty třeba za 10 000 kč .Moc díky za odpovědi ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?