Svatební salon Ivana v Hodoníně, půjčovaly jste si šaty?

Ahoj holky, měla jste některá půjčené šaty ze svatebního salonu Ivana v Hodoníně? Potřebovala bych nějaké reference, protože se mi tam moc líbily jedny šaty a skoro bych řekla, že to byly ty pravé :-) Děkuji za jakékoli informace.
Odpovědět
@laky_m a v čem je problém? Když se ti líbí tak je ber :-) Proč k tomu potřebuješ něčí referenci, šaty se musí líbit tobě :-)
Odpovědět
@majanax potřebuju hlavně reference na ten salon né na šaty :-D jestli třeba nebyl problém při vracení šatů po svatbě. Paní mně trochu zaskočila tím, že bych měla při poničení zaplatit plnou cenu šatů (třeba 30tis). No a jelikož máme obřad venku a oslavu v penzionku se zahradou tak určitě šaty utrpí. Neříkám, že je zničím, ale určitě je nevrátím čistoskvoucí.. proto jsem chtěla zjistit jestli má někdo zkušenosti přímo s tímto salonem víš?
Odpovědět
Ja se salonem Ivana mam negativni zkušenost, přistup atd....a o te cene šatu jsem slyšela, že pokud se poškodi, se plati cele. Takže vybrala jsem si šaty v Břeclave v salone exclusiv a maximalni spokojenost, cena chovani pristup ochota :-)
Odpovědět
Nevěsty, spolupracuji s paní, která mi šila šaty na okrese Hodonín, výborná spolupráce, super cena, klidně se ozvěte. ;-)
Odpovědět
@lenben děkuji za odpověď. Ten přístup není nejlepší, ale ta pokuta a hlavně způsob jakým to paní řekla to mě fakt dostalo a vlastně způsobilo to, že jsem si šaty nezarezervovala. Tak jsem vlastně ráda, že mě instinkt varoval když teď slyším takové ohlasy.. no asi budu muset hledat dál :-|
Odpovědět
jj už jsem to taky slyšela, a jeste kdyz zkoušiš asi pate šeste saty a vice tak za poplatek nekolik set kč...nevim ale tohle jsem slyšela poprve, asi je to i tim že jsem šaty zkoušela v malem meste a ne treba v Brne, nevim. Jsem rada že jsem si tam šaty nevybrala, popravde jsem vysoka a ten vyber byl velice maly pro me.....
Odpovědět
@laky_m jo,jo tak snad se ještě někdo ozve, ale zase je lepší, že ti rovnou řekla o tom poškození než, aby po svatbě chtěla za to prachy aniž by upozornila, že taková situace může nastat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mam hodne známých co si pujcovalo a vse v poradku..kazdopadne kdyby jsi mela zajem nakonec jsme si pujcila saty jinde a mam tam 1000 kc zalohy tak bych darovala za 500 Kc:-) kdyztak s eozvi!
Odpovědět
@monemi ahoj, a nevíš jestli třeba někdo z tvých známých platil nějakou pokutu při vrácení šatů?(třeba za znečištění nebo poničení) Když jsem se na to paní majitelky ptala tak byla docela nekompromisní. Buď zaplatit plnou cenu šatů nebo třeba za natržení sukně i 5tisíc. Samozřejmě jsem svým dotazem nemyslela, že tam donesu potrhané šaty na kusy, ale spíš normální poničení a zašpinění, kterému se asi člověk u bílých šatů nevyhne. V jiných salonech mi řekli, že je to normální a ani si za vyčištění a úpravy nic neúčtují, proto mě reakce paní Ivany dost zaskočila. Teď přemýšlím o ušití šatů. Budou moje a nebudu se muset nervovat nějakýma pokutama :-) a kde jsi si nakonec vybrala?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak co ja vim, nikdo neplatil..ja se taky ptala a rekla ze bezne poniceni v poradku...ale o tom ze bych mela zaplatit cele saty nepadla ani veta...jedine co, tak v patek kdyz si jdes pro saty tak doneses celou castku a v pondeli ti vrati zalohu a kdyz satum neco je tak neco z ni strhne nebo tak:-)
Odpovědět
Profilova fotka
a nakonec jsem si vybrala v Břeclavi ve Veře:-) taky jsem premyslela o usiti ale nikdy nevypadaji tak skvele jak v salonu...a zkousky, latku..pro me obtizne:(ale proc ne:-)
Odpovědět
@monemi nevím, třeba měla nějaký špatný den, ale dost mě to teda odradilo. Jinak šaty úžasný takže mě to aj mrzí :-| ještě popřemýšlím a uvidím. Kdybych se ale přece jen rozhodla půjčit tak bych se ozvala skrz tu zálohu :-) zatím ahoj
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jasný, jasný...sak popremyslej..treba bych zasla jeste jednou a pobavila se...uvidis, kdyztak se ozvi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem nikdy neuvažovala o půjčení šatů v Ivaně, ale chtěla jsem jim udělat tržbu s oznámením. Nejdřív mě zarazilo přivítání: "Co potřebujete?", a pak že to by nešlo, to taky ne, a pak nakonec, že by to možná šlo, ale že bych si to musela zaplatit :-D Šaty jsem měla ušité a oznámení jsme si navrhli sami a nechali si je vytisknout v Brně. Při půjčení bys měla dostat smlouvu, kde je vše sepsané, včetně pokut..
Odpovědět
@ellar a kde sis nechávala šít? Je to škoda, že se takhle staví k zákaznicím a podnikání. Achjo, to jsou nervy se šatama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laky_m Máš to v IP :-)
Odpovědět
Holky můžete mi prosím poslat taky info ohledně ušití šatů? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laky_m já tam mám půjčené šaty a paní mi řekla že každé šaty se zašpiní a to nic neznamená ...a když něco roztrhnu tak mi vezmou tu zálohu co jsem tam dala
Odpovědět
@lucinecka234 a to ti řekla přímo paní majitelka? Asi když jsem tam byla já měla nějaký špatný den :-) šatičky máš nádherný. Přesně tenhle styl se mi líbí. Taky jsem se na ně dívala, ale neměli je v mojí velikosti. A jinak jsi byla s přístupem spokojená? Hodíš sem po svatbě reference ohledně vracení šatů? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj hodím ....i mi ušily na míru bolerko ...tak uvidím jak to dopadne ..... :-) mě se právě taky líbítakový styl
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Paní majitelka má špatný den každý den. Já u první zkoušky měla jinou paní a ta byla ochotná a vstřícná. Paní majitelka se jen motala kolem a sem tam měla nějaké nepříjemné poznámky a samozřejmě mi udělala výčet pokut za poškození. U druhé zkoušky byla přímo ona, naprosto nepříjemná a neochotná. Opět jsem si asi 2x poslechla seznam pokut za poškození. Kvůli délky šatů mi chtěla dát širší kruhy s tím, že vlastně není třeba zkoušet, že je nemá nachystané...tak nakonec na mou pobídku že to chci zkusit mi ji neochotně našla. A vypadalo to hrozně. Holky nenechejte se odbýt. Mají krásné šaty, ale nesmíte se nechat zastrašit. A kdybych nemela už zaplacenou zálohu a týden do svatby, jdu jinam. Odcházela jsem díky paní Ivaně znechucená a to hodně. Asi ji už tato práce nebaví, nevím, ale pokud neumí pracovat s lidmi, natož s nevěstami, které se chystají na svůj velký den, tak ať vzadu dělá účetnictví a s lidmi se vůbec nebaví. Když tam člověk nechává 10 000, tak očekává minimalně slušné jednání. Jinak teda pokud narazíte na ty další dvě prodavačky, tak max. spokojenost. Milé a ochotné cokoliv udělat. Ale díky velice nepříjemné paní majitelce bych nedoporučila. Je to jen moje zkušenost.
Odpovědět
Ahoj holky, já doporučuji salon Ornella v Kyjově. Paní majitelka - M.Schielová je úžasná ženská. Takový malý hubený diblík, ale té pozitivní energie. A snaží se Vám vybrat to, co z Vás udělá tu nejkrásnější nevěstu na světě. Je to bezvadná ženská s velkou empatií a ohromně vstřícná. Já jsem moc spokojená a díky ní se na ten náš den ohromně těším. :-)
Odpovědět
@monemi Proč myslíš, že ušité šaty nikdy nevypadají tak, jako ze salonu? Jsem rozhodnutá nechat si ušít, ale teď jsi mě zviklala.....
Odpovědět
@monemi Já měla ušité na míru a přišly mi tedy hezčí než ze salon, a to jsem těch salonů prošla snad 10! Ráda doporučím. ;-)
Odpovědět
@janulinkak jj, tak s tímhle příspěkvkem naprosto souhlasím! Úplně stejnou zkušenost mám i já. Salon je krásný, šaty nádherný, ale všechno to dokáže zkazit přístup, který teda paní majitelka nemá ideální :-| Nakonec jsem teda od ní šaty měla, protože jsem se do nich jednoduše zamilovala a nikde jinde je neměli. Ale měla jsem štěstí, že mě při dalších zkouškách obsluhovala černovlasá slečna co tam pracuje a ta je naprosto skvělá! Milá, ochotná..přesně jak by měla obsluha ve svatebním salonu vypadat :-) Půjčení i vracení jsem vždycky řešila s ní takže jsem byl šťastná, protože kdybych to musela vyřizovat osobně s paní majitelkou tak nevim, nevim..hodně mě ten její přístup zaskočil a taky si tím odhání zákaznice. Škoda no. Ale kdyby se vám tam šatky hodně líbily (jako mně) tak se určitě nenechte odradit. Já jsem nakonec byla spokojená :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Ahoj, taky bych si ráda nechala svatební šaty ušít. Chtěla bych krátké, takový retro styl (50. léta) s širokou sukní. Víte o nějaké šikovné švadleně v okrese Hodonín nebo okolo Uherského Hradiště (jsem z veselí nad moravou). A taky kolik to zhruba stojí, ušití takových šatů. Pro představu posílám foto mojí představy. Díky za odpovědi.-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bilaorchidejka ahoj můžu ti doporučit jednu paní ve Strážnici jestli tak si napiš dám ti na ní kontakt
Odpovědět
taky jsem slyšela, že se majitelka hrozně chová a šla jsem tam s malou dušičkou, ale nakonec úplně v pohodě, obsluhovala mě, donášela mi i další šaty, radila. Záloha zaplacne, o zaplacení celé částky při poškození mi nic neřekla a naopak mi přišla nepříjemní ta stará paní - jakože jak se tvářila. Pokud se při zkoušce bude chovat blbě, tak ji možná něco řeknu :-D že odrazuje hodně lidí tím jejím chováním, tak ať si to uvědomí, že tu nenecháváme malé peníze u ní. Jinak je nový salon v Hodoši.
Odpovědět
@lenosinka ahoj, to bys byla moc hodná, kdybys mě poslala ten kontakt:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@lennus Dobrý deň, mohli by ste prosím poslať kontakt na pani, ktorá šije svadobné šaty v Hodoníne? Ďakujem
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?