Svatební salón Evanie. Jaké máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahojky...chci se zeptat, jaké méte zkušenosti se salon Evanie? ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, Evanie urcite dobra. Dobry pristup,ale "natahly"na me jenom asi dvoje saty, to neni moc na vyber.Zalezi podle casu, saty jsem si ale nakonec vybrala jinde.
Odpovědět
já jsem z Evanie z Prahy měla šaty - milá obsluha, šaticky čisťoučké a voňavé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no...já tam byla v pátek a musím říct, že hrůza..teda já byla v Brně. A obsluha fakt nic moc. :-p
Odpovědět
ja jsem vyzkousela brnenskou Evanii - vyber maly a dvoje zkousene saty byli na korzetu vidtelne spinave a obsluha laxni. Nic pro me,ale kazdy to vidi jinak ;-)
Odpovědět
já jsem byla v Evanii v Praze, paní co mi zkoušela šaty byla velice milá a ochotná, ale bohužel v mé velikosti (40) výběr malý. A to i ta paní sama říkala, že novou kolekci na tenhle rok objednávali většinou ve vel. 38, takže smůla, šaty mám odjinud.
Odpovědět
Profilova fotka
V Brne v Evanii mam dobre zkusenosti. Saty jsem si tam vybrala, zkousela jsem jich mnoho a pani byla moc prijemna. Byla jsem tam i ted v patek a bylo tam desnych lidi, takze vetsi zmatek by uz asi byt nemohl. Ale s tim se musi pocitat v patek odpoledne. A ceny taky prijemne (kdyz to srovnam s ostatnimi salony).
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla v evanie v Brně a to i několikrát a obsluha byla vždy více jak příjemná!!Nejlepší salon, v jakém jsem byla(a že jsem byla v hodně salonech).Paní ochotné, šatičky krásné, takže nakonec jsem si tam samozřejmě vybrala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Consti: moje řeč ;-)
Odpovědět
holky má s tímto salonem někdo dobrou zkušenost? Budu mít za rok svatbu, tak sbírám informace kam jít, zajímají mě ceny atd.
Odpovědět
Profilova fotka
sabrinka: staci si precist, co je tu napsano. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a k těm cenám.Mé šaty tam stojí 4500, což je teda pohádka..v ostatních brněnských salonech i kolem 9000 atd.To fakt ne... :-|
Odpovědět
ahojky ja byla v Evanii v Hradci Kralove a NEDOPORUCUJU ! saty jsem zkousela skoro na chodbe jelikoz v salonu byla zrovna jedna nevesta.....pani mi rovnou rekla ze na me nic nemaji a kdyz tak asi 5 let stare modely (mam velikost satu 40, max 42, coz si myslim neni tak strasne), nakonec jsem ji musela doslova ukecat abych si mohla vyzkouset saty vyhlidle na netu, sedely :-) ale ozdubky byly potrhane, saty spinave ...no ja 100% nespokojena. ale treba to byla jen nahoda :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Určitě to je věc názoru. Já tam byla hned ráno a paní nebyla zrovna dvakrát příjemná a to tam nikoho neměla.Ceny jsou možná dobrý, ale sehnala jsem krásný šaty a taky za dobrou cenu.
Odpovědět
pobocky se urco lisi, ja mam zkusenost jen z HK ale vim ze holky tu hodne chvalily Prahu.
Odpovědět
Profilova fotka
jojo...určitě se liší pobočky. Myslela jsem si, že budou mít větší výběr. NA internetu psali, že mají velké množství, ale skutečnost byla chabá.
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám se s pěním chváli na brněnskou Evanie - poprvé jsem ani nebyla objednaná, hned jsem mohla začít zkoušet. Vybrala jsem si několikery šaty a ještě mi další doporučila paní (která byla moooc milá). Zdarma mi je na týden zablokovala a dopadlo to tak, že jsem je zaplatila. Znovu jsem tam byla tak 14 dní zpátky, paní opět moc milá, naměřila mi kam háček na vlečku, měnila snad tisíckrát závoj a rukavičky. Já ůžu jen doporučit ;-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem byla v Evanii v HK, jelikoz se tam telefonicky neobjednava a byly tam zrovna dve nevesty, stravily jsme asi hodinu cekanim. Vyber satu se mi nezdal moc velky, mozna proto,ze jsem chtela jen urcity typ.Ale vyhlidla jsem si saty uz na internetu, z nove kolekce, krasne a padly mi,takze jsem si ani jine nezkousela a tyto zarezervovala. a pani se mi zdala mila
Odpovědět
ja byla taky v Evanii v HK, taky jsem nebyla predem objednana, ale zrovna tam nikdo nebyl, takze jsem hned zkousela, meli na me asi patery saty, vsechny pekne, ciste, a nakonec jsem si jedny vybrala. Pani byla v pohode a to jsem si zkousela vsechny saty v me velikosti, co tam byly.
Odpovědět
Profilova fotka
Evanie Brno hrůza,paní věděla že dojedu docela z daleka v sobotu pro jedny šaty na zkoušku,šaty byly pomačkané a jako by vyprané,tak mi je alespoň ukázala a já se málem vyvrátila,šaty nebyly vůbec bílé a tak krásné jako mají na svých stránkách,ale odporně žluté a ani trošičkou neodpovídaly tomu co nabízejí.
Odpovědět
Profilova fotka
jo,a taky mají hrozně maličkej výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
marselino, my jsme snad navštívily odlišný salon..malý výběr??Já si tam vyzkoušela asi 10 šatů a mohla jsem vybírat i dál.Jakou máš velikost??Naopak to je salon, kde podle mě mají poměrně dost šatů třeba v takové 40 ;-) .
Odpovědět
Navstivila jsem Evanii v Brne a musim rict,ze jedna pani velice ochotna,druha ze zacatku vypadala neprijemna,ale po chvilce se otrkala a ochotne nabizela saty,mam vel.36 a musim rict,ze vyber obrovsky. Mela jsem 2 favority,ale nakonec jsem si saty vybrala v uplne nove otevrenem salonu,kde vyber nebyl az tak velky,ale saty byly uplne nove-tudiz zarive bile. Kdybych se nedozvedela o tomto salonu,urcite bych si vzala z Evanie-saty krasne a za dobrou cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
goldandílek máme stejnou zkušennost, ale jkaždý hold nemůže být spokojený... :-)
Odpovědět
Ahoj nevěstinky, musím se bohužel přidat. Obě paní v Evanie velice nepříjemné, dokonce jsme jim s kamarádkou řekly, že můžem jít klidně jinam ]-( . Nakonec jsem si vyzkoušela asi 6 šatů, všechno rychle rychle. Já měla číslo 36 - 38 tak byl výběr celkem velký a ceny také dobré. Nakonec jsem dělala všechno proto, abych našla favoritky někde jinde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nb a co tam bylo za paní??Asi měly nějaký špatný den, já tam fakt byla několikrát, dokonce i s jinou nevěstou atd. a vždy byly moc moc ochotné.Ale je pravda, že tam vždy byla ta paní s delšími kudrnatými vlasy a ta byla hrozně fajn.Vůbec na nás nespěchala, v šatech jsem se tam prošla, sedla si..prostě moc ochotná obsluha :-) .
Odpovědět
byla tam taková malá hubená,myslím, že měla kudrnaté vlasy. Byla jsem tam pak ještě jednou s přítelem a chtěli jsme oblek - to tam byla jiná - ta byla milá a ochotně nám řekla, že obleky nemaj :-D :-D. ale já mám šaty z pronuptie - tam byli 100krát milejší :-) , ale taky dražší :-(
Odpovědět
Já mám taky šaty z Evanie a opravdu si nemůžu stěžovat. Potkala jsem tam obě paní ale paní s kudrnatými vlasy, kterou tady zmiňujete byla milejší. Podle mě dobrý přístup, ochota a snažila se poradit. Nakonec jsem si tam taky vybrala. Sice nejsem původně z Brna, takže mě cena 5.700 dost zarazila, ale nakonec jsem zjistila, že v Evanii jsou jedny z nejlevnějších šatiček v Brně. A to mi paní řekla, že šaty, které jsem si vybrala, jsou nový model, který ještě nikdo neměl na sobě.
Odpovědět
Profilova fotka
Nb a marselina: jsem stejného názoru.prvně mi řekla, že toho moc nemají a že honem honem a ať na nic nemakám. Moje sestra mi chtěla ukázat ještě jedny šaty a paní ji zdrbala, že na ně nemá šahat. no fakt nepříjemná.
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsem byla v Evanie, tak jsem si mohla šaty v klídku vybrat na věšácích - takže jsem je ochmatávala až až a ještě mě při tom povzbuzovaly :-D :-D Myslím, že opravdu záleží na čase kdy tam přijdeš - pokud si zrovna chodí holky vyzvedávat nebo naopak vracet půjčené šaty tak je tam "frmol" a nedivím se, že toho ty paní mají až nad hlavu. Každý den není sluníčkový ;-) Já teda na Evanie nedám dopustit - jsem moc a moc spokojená :-)
Odpovědět
Já mám taky šaty zamluvené v Evanii,paní nejdřív byla taková odtažitá, ale pak jak už tydy někdo říkla se otrkala a byla velice ochotná procházel jsem se, podala mi židli na vyzkoušení sednutí. Byla jsem tam v sobotu s mamčou a ségrou a dvoje mi zamluvily do pondělí to jsme tam šla ještě se svědkyní. To už tam byla ta drobnější paní s kudrnatými vlasy i když jsme tam přišli 18:20 a oni zkouší šaty jen do 18:30 oblíkla mě do rezervovaných šatů, sice si při odchodu neodpustila poznámku, že bude mudet zítra přijít dřív aby vytřela zem. Nechala mi je zablokovaný ještě do pátku. Ale nakonec jsme ještě objevila přesně ty šaty v kterých se vdávala Alice Bendová. Rezervaci budu rušit, celkový dojem z Evanie je příjemný. Zato o Pronuptii na Cejlu to říct nemůžu HRUZA
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?