Svatební salón EL v Brně. Můžete doporučit?

Prosím, můžete mi napsat reakce na tento salón....
Profilova fotka
Reference co se týče přístpu a služeb jsou na ně dobré, takže toho bych se nebála. Otázka ovšem je, jaký chceš šaty - já osobně bych si tam nevybrala ani jedny. Mají tam M.Sotero, takže vše hodně zdobené, velké, hodně spodnic, vše do velikosti 40.
Profilova fotka
Já urcite! A naopak bych si tam vybrala treba patery - je to vec vkusu a predstavy, samozrejme ;-) Jinak jsem se tam objednala a pani se mi uzasne venovala, poradila a vlastne mi i ty prave saty vybrala - ja bych je na raminku presla, az jsem je mela na sobe, tak jsem se zamilovala :-) Nerekla bych, ze maji jen zdobene a velke saty... ja mela na sobe uplne "skromne", jen saten a obtahle... ale finalni zdobene jsou, ale sukni nemaji obrovskou, spis splyvavou, jen vlecka je dlouha, ale ta jde vepnout dovnitr. Ceny jsou mozna malinko vyssi (kolem 10 tis), ale saty podle toho vypadaji... a kdyz si pujcis saty, tak ti doplnky (zavoj, kabelecku, bolerko, destnicek, celenku atd) pujci zadarmo. Takze za me - urcite!!! :-)
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já bych taky doporučila, šaty jsem od tam měla,zdobený nebyly skoro vůbec a přístup super, i když cena kapku vyšší jak píše faminka. S těma velikostma si myslím, že mají i větší jak 40, protože já mám normálně 38, šaty jsem měla 36 a zkoušela jsem si i některý, který mi byly hodně velky, takže musely být min. 42-44. V jiných salonech co jsem byla, tak měli i větší velikosti, ale zase s tím, že to bylo Italské nebo Španělské číslování a tam je to celý posunutý, takže jsem měla co dělat, abych se narvala do 40 :) Řekla bych, že za zkoušku tam určo nic nedáš a uvidíš sama.
Profilova fotka
diskuze ohledně salonu El je už jednou tady ;-) http://www.beremese.cz/diskuse/svateb... Je relativně aktuální, tak proč zbytečně zakládat novou diskuzi :-)
Profilova fotka
@janelina Ahoj, toto téma tady už je, viz. návrh od @ninive211, které tímto děkuji za pomoc :) Téma zamykám jako duplicitní. Přeji hezký den! J*
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?