Svatební salón EL, Brno. Máte zkušenost?

Ahoj, mate nekdo nejake zkusenosti se svatebnim salon El v Brne na Hybesove?
Odpovědět
1
2
6
ano, mám tam rezervované šaty, byla jsem moc spokojená! Že je salon dražší jsem věděla už když jsem tam šla, ale kvalita tomu opravdu odpovídá. A obě paní, které o mě pěčovaly, to dělaly opravdu dokonale ;-) Tak doufám a předpokládám, že nebudu zklamanáani nadále.
Odpovědět
@netacek jaké sis vybrala?
Odpovědět
Leoni :-) Chystáš se do El?
Odpovědět
Ahoj holky, já tam byla, šatky jsem si tam sice nakonec nevybrala, ale naprostá spokojenost se službama, paní mě oblékala do všeho, mají nádherné prostory a krásné šatky...a ty ceny nejsou tak strašné s tím, že v ceně je už závoj, bolerko, paraplíčko, vějíř, rukavičky... Mají taky pěkné šperky dělané "na míru" přesně k šatům (např. ze stejných kamínků), takže nevěsta odsud odejde opravdu komplet vybavena...a to mi přijde super.
Odpovědět
Ahojky holky, já jsem taky byla v salonu EL, je naprosto úžasný a ten přístup je vynikající. Všem doporučuji. Já si tam šatečky vybrala, jsou překrásné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se pridavam k vyberu satu ze salonu EL - kvalita, pristup... vse na jednicku!!! :-) DOPORUCUJI!
Odpovědět
@netacek už jsem byla, ty co se mi nejvíce líbily bohužel zadány....zkoušela jsem je shánět jinde nepořídila jsem...tak uvidím.
Odpovědět
taky můžu jen doporučit, ačkoli jsem si tam šaty nakonec nepůjčila, tak paní byla úžasná a šaty krásné :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,smí se v salonu fotit?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, ja jsme byla v bratislave v el, a v pohode jsme fotila
Odpovědět
@stastnanevesta dá, paní mi při objednání říkala, ať nezapomenu foťák :)
Odpovědět
Profilova fotka
mám taky jen tu nejlepší zkušenost :-) šaty krásné a čisté, paní milá, ochotná a poradí, cenově to odpovídá kvalitě ... já už tam šaty rezervované mám ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diky, zamluvila jsem si saty hned na prvni navsteve :)
Odpovědět
@lenka0608 :-) a které? budou fotečky? Nevíš, kdy dostanou novou kolekci?
Odpovědět
Profilova fotka
@netacek novou kolekci by měli mít v polovině února ;-)
Odpovědět
No, Geneve. Me se libily, delaly mi lepsi postavu nez ve skutecnosti mam :) Jsem zvedava, co na ne reknou, ale ostatni. Ja byla jen v salonu El, tak nemam srovnani...
Odpovědět
ahoj holky, taky jsem byl v salonu El a hned jsem si tam šatečky zarezervovala... salon doporučuji!! Paní /slečny byly všechny super :-) fotit jsem mohla úplně bez problémů
Odpovědět
Ahojky Holky tak já můžu říct, že jsem ani do žádneho jiného salonu nešla :-) vyzkoušela jsem šatičky zaplatila zálohu a bylo hotovo :-) A jsem moc ráda, přístup naprosto profesionální :-) jen Doporučuji!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty:) Jaká je v El cenová relace?
Odpovědět
joo, to je dobrý vědět předem :-) Počítej 10-11tis. Ale je v tom všechno, jak už tu bylo několikrát řečeno
Odpovědět
Ahojky nevěsty,právě se chystám do svatebního salonu EL a chtěla jsem se zeptat od jaké velikosti šaty mají a jestli je nějak upravují na míru...? Děkuji za odpověď... :)
Odpovědět
@nikki105 Myslím že od velikosti 36 ale jsou tam hrozně milí a ochotní určitě rádi šaty přizpůsobí pokud to bude možné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@suzannka Taky jsem byla moc spokojená s přístupem personálu a ty šatky....no nádhera, ceny se pohybují okolo 11.500,- kč, na první zkoušce jsem mohla mít slevu 10%.....i když šaty byly všechny opravdu nádherný a pěkně seděly, tak jsem spíš sváděla boj s cenou :-| Ale ta cena zase na druhou stranu odpovídá kvalitě....
Odpovědět
@netacek ahoj, taky jsem si zamluvila Leoni v salonu EL v Brně, jen pořád přemýšlím nad tou jejich barvou - diamantová bílá, není to úplně sněhově bílá, jak jsem původně chtěla a i doplňky na dekorace a výzdobu jsem chtěla bílé. tak teď nevim jak si s tím mám poradit.
Odpovědět
@kristynap Ahoj, tak to je budeš mít víkend přede mnou, ne že je roztrháš ;-) Já v té barvě problém nevidím, pořídili jsme smetanovou košili ženichovi, ale zase abych se trápila tím, že bude ubrus bělejší než šaty, tak to ne, to bych se z toho zbláznila. Pokud chceš dekoraci světlou, tak udělej krémovou místo bílé, to není problém, ne? Vypadá to dobře i na bílých ubrusech, co jsem viděla. Ještě se zeptám, budou na tebe šaty nějak upravovat?
Odpovědět
@kristynap Jo a budeš mít závoj? mě se nelíbí že k tomu není žádný lesklý závoj, mám pocit že to pak s tou sukní neladí, takže asi nebudu mít žádný. Paní mi vysvětlovala, že ta organza ze sukně je na závoj moc tuhá, že by to nebylo pěkné.
Odpovědět
@netacek jo, závoj mít budu taky ve stejné barvě s kamínkama přímo půjčenej od nichco mi sami nabídly, celkem mi to k tomu šlo. neboj neroztrhám :-) , budu opatrná(za ty peníze).Upravovat mi je asi nebudou. Sice jsem si je nezkoušela s botkama-ještě žádné nemám, ale myslím, že nebude potřeba je upravovat. Nemáš nějaký typ na botky? Já prostě htěla všechno bílé-ubrusy, svíčky, dort, vývazky, auto,... ale asi z toho teda taky nebudu dělat vědu, snad se s tím nějak poperu a nebo počkám až jim do salonu dorazí nová kolekce a třeba ještě vyberu jiný-čistě bílý. Jsem se dočetla, že je pěkná kombinace pro ženicha bílá košile a šampaň kravata, ale na vlastní oči jsem to neviděla.
Odpovědět
No, já koupila botky tyhle: http://www.salonparis.cz/boty1/damska.... Je to hodně světlá šampaň, měly by být přesně k tomu, snad. Dokonce jsou i v podobném lesku. Ženicha budu mít dost nezvyklého. Zuby nehty nechce vestičku, tak jsme se domluvili, aby úplně nezapadl mezi ostatní chlapy, že bude mít místo kravaty motýlka a slavnostní kapesníček v zelené. Myslím že kombinace bílá-šampaň může být pěkná, něžná, ale bála bych se aby to neupozorňovalo na tu barvu šatů. Je to hrozný to vše sladit, když ty šaty člověk nemá doma, že?
Odpovědět
Profilova fotka
@chanellka ahojky, prosím tě taky se chystám do EL a zajímalo by mě kolik cca si berou jako zálohu? :o) a jestli se dá záloha zaplatit i kartou? a taky kolik šatů jsi u nich vyzkoušela? :o) děkuji předem za odpověď a přeji fajn den
Odpovědět
@blondyna_z_londyna ahoj, záloha se platí podle ceny šatů je to myslím 10 % z ceny já jsem patila 3000, kartou se platit nedá, berou jen hotovost :-) No a šatů jsem vyzkoušela, já nevím snad všechny :-) Přeji úspěšný výběr, určitě se ti tam bude líbit :-) Jo a dopředu se objednat ;-)
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?